• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

selamlar..ben de aranıza yeni katılanlardanım...2 yılllık evliyiz , 5 aydır korunmadık ve çocuk istiyoruz...kontrollere devam ediyoruz...geçen ay reglimin 5.gününden itibaren klomen kullandım ve kontrole gittim..doktorum yaptığı muayenede yumurtamın büyüdüğünü ama çatlayamadığını ve bana puregon 600'e başlamamız gerektiğini söyledi...reglimin 3.günü gidip iğneye başlayacağımızı söyledi...nasıl bir süreç bekliyor beni...bi de internette fiyat araştırması yaptım ne kadar pahalı bir ilaç:( özel hastanede doktor tarafından yazılan bu ilacı emekliği sandığı ödüyor mu veya ne kadarını ödüyor...ucuz yolu yok mu yani kısacası :) heyet raporu felan gibi şeyler okudum nette dolanırken...
bi de 3 gün 75cc uygulanacakmış...bi kutu yeterli oluyor mu?kartuş falan ne...
Allahım ne kadar yabancıyım bu konulara:) biri beni aydınlatsın lütfen!!!!

selamlar..ben de aranıza yeni katılanlardanım...2 yılllık evliyiz , 5 aydır korunmadık ve çocuk istiyoruz...kontrollere devam ediyoruz...geçen ay reglimin 5.gününden itibaren klomen kullandım ve kontrole gittim..doktorum yaptığı muayenede yumurtamın büyüdüğünü ama çatlayamadığını ve bana puregon 600'e başlamamız gerektiğini söyledi...reglimin 3.günü gidip iğneye başlayacağımızı söyledi...nasıl bir süreç bekliyor beni...bi de internette fiyat araştırması yaptım ne kadar pahalı bir ilaç:( özel hastanede doktor tarafından yazılan bu ilacı emekliği sandığı ödüyor mu veya ne kadarını ödüyor...ucuz yolu yok mu yani kısacası :) heyet raporu felan gibi şeyler okudum nette dolanırken...
Bi de 3 gün 75cc uygulanacakmış...bi kutu yeterli oluyor mu?kartuş falan ne...
Allahım ne kadar yabancıyım bu konulara:) biri beni aydınlatsın lütfen!!!!

merhaba 3 yıllık evliyim. 1sene korunmadık ama hamile kalamadım. Daha sonra tedaviye başladım. 4 ay klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım ortalama 4-5 adet yumurtam oluşmasına rağmen yine hamile kalamdım. Daha sonra rahim filmi çektirdim ve kanallar açık çıktı. Bu ay da puregon+ovitrelle kullanıcam adetimin üçüncü günü başlıyoruz. Bugün birinci günü:) aslında düzenli adet görüyorum ama yumurtlama düzensizliğim varmış bazen oluyor bazen olmuyormuş. Eşimin de değerleri normal. Doktorum aşılamaya gerek olmadığını normal yolla denememizi söyledi çünkü aşılama sperm kalitesinde bozukluk varsa yapılır dedi size gerek yok dedi. Bakalım inşallah bu ay olumlu sonuç alırım. Puregonla ilk denemesinde hamile kalan var mı aranızda? Artık beklemek ve hayal kırıklığı yaşamak çok yordu. Doktorum da ster yapma bu çok önemli tedaviyi olumsuz etkiler dedi. Ama umut her zaman var adet olsam bile üstüne mi gördüm diye düşünmekten alamıyorum kendimi:)) neyse umarım allah kimseye aratmaz zamanı gelince herkese sağlıklı bi bebek verir. Aynı yolda olan tüm kadınlara biraz sabır, biraz azim ve en çok da umut ve başarılı sonuç diliyorum...

arkadaşlar ben geçen ay klomen ve ovitrella başladım hamile kalamadım. bu ay yine klomen kullandık ve dun doktora gittik yumurtam büyümüş ama gelişmemiş bize puregon600 yazdı ilacım pazartesi gelecek benim o gun 13. günüm oluyor bu ilacın belli bir vurulma zamanı varmı of ya kafam çok karıştı lütfen yardım

Kızlar adetimin 13.günü ovitrelle vuruldum.Solda 26mm lik bir sağlıklı yumurtam.Sağda 2 küçük oluşmuş..İğnemi 14.00de yaptırdım.Sizce ilişkiye ne zaman gireyim....

Kızlar adetimin 13.günü ovitrelle vuruldum.Solda 26mm lik bir sağlıklı yumurtam.Sağda 2 küçük oluşmuş..İğnemi 14.00de yaptırdım.Sizce ilişkiye ne zaman gireyim....

26 mm'lik yumurta çok iyi benim yumurtam 19 mm olduğunda ben ovitrella uyguladım. biz ancak 36 saat sonra ilişkiye girebildik pek çok kişide 24 yada 36 diyor, bence ikiside uygun çünkü yumurta iğneden 18 ile 36 saat sonra çatlıyor yumurtanın ve spermin canlı kalma süresine göre 24,48,72 uygun olduğu gibi 36,48,72 de uygun. hayırlısı olsun hepimiz için. ben 10 ocakta progesteron baktırıcam, çatlama olmuşmu diye, 17 ocakta adet olmayı istemediğim tarih. İnşallah diyorum hepimiz için, sevgiyle kalın. Sonuçunuzu yazarsanız çok sevinirim.

Burda yazanların genelinde p.o var ben de yok ama 2 ay önce çikolata kistlerim yüzünden açık bir ameliyat geçirdim doktorum artık bekleyecek vaktimizi. Kalmadığını ve bu kistler tekrarla
adan hamile kalmam gerektiğini soyluyor. Gecen ay klomen verdi zaten yumurtalarım gelisitigi için bı sıkıntı olmadı ama hamile de kalamadım. Bu ay da hemen iğnelere gecti şimdi aşılama mı yapacak yarın tekrar gideceğim bı hormon testi varmış onu yapcak sizce bu iğnelerden sonra hemen hamile kalabilir miyim aşılama yapmadan

kızlar yenı katıldım bende aranıza
pcos var bende
4 yıllık evlıyım
klomen kullandım 2 kere bebeğimı kaybettım suan puregon pen ıgne kullanıyorum sızce ıse yararmı pcos olupta hamıle kalan varmı acaba ?????????????

selam arkadaşlar bende bu ay puregon kullandım ve çatlatma iğnemi oldum.şimdi beklemedeyim.bu tedaviden olumlu sonuç alan varmı merak ediyorum.

bende 3aydr puregon ve oviletra çatlatma iğnesi kullandım.

benim yumurtalarım çok tembelll zorla 1tane oluşuoo.bu ay aşılama oldummm ilk defa bakalım sonuç nolacak.16günümdeyim ama ben test yapmadımmm:18:sonucundan korkuyrmmm.

bu iğne bende kilo yaptııı sizde nasıl tepkii verdii:26:

Son düzenleme:

benim yumurtalarım çok tembelll zorla 1tane oluşuoo.bu ay aşılama oldummm ilk defa bakalım sonuç solacak.16günümdeyim ama ben test yapmadımmm:18:sonucundan korkuyrmmm.

iğnenin adı neydi

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
maonyaaa,
selin00,
tubaarat,
yeteeeeer

yeterimm bende az gezintii değilimm dimiii:1:

benim yumurtalarım çok tembelll zorla 1tane oluşuoo.bu ay aşılama oldummm ilk defa bakalım sonuç nolacak.16günümdeyim ama ben test yapmadımmm:18:sonucundan korkuyrmmm.

f
fıstık ne haber sen hamişsin ha
canım valla ben çok fazla kulandım biliyorsun 375 ünüte vee 20 gün benimde gelişmemişti yumoşlar ama kilo olmadı bende 5 denmemdede yaşamdım kilo olayını ama arkadaşlardan 15 kilo alanlar olduuu

Back