okyanuus84 saat 2 eşimin vermiş oldugu sperm çıkacak sonra aşılama yapılacak hastane yakın eve geldık canım
anladım canım sen nasılsın keyfin nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okyanuus84 saat 2 eşimin vermiş oldugu sperm çıkacak sonra aşılama yapılacak hastane yakın eve geldık canım
canım saat 2.30da hastaneden çıktık işlemı yaparken bıraz canım yandı yarım saat yattım hastanede dr progestan verdı o bıttkten sonra tahlıl yaptırcakmış bıde yarın akşam ilişkı onerdı bakalım ne olacak çok heyecanlıyım gunler zor geçer artık bana canım arkadaşım
evet canım 15gun sonra test yapılacak ilemde bıraz kastım kendımı bıde benım rahmım darmış oyle dedı dr agrım yok yatmakta istemıyorum ya hasta gıbı
slm arkadaslar sohbetinize katila bilirmiym
slm arkadaşlar ben bu siteye yeni kaydoldum.Bende 29 aralık saat 12 gibi ilk aşılamamı yaptım. Adetimin 3. günü puregon 900 başladım günlük 75 dozdan 12 gün kullandım aralığın 27 sinde pregnly vurdurdum ve 29 unda aşılama yaptık.şimdi çok fazla sancılarım var belimde ve kasıklarımda normalmidir acaba yoksa tutumadımı.Ocağın 12 sinde test yaptıracam.
bisey sormak istiyorum canlarim ya,kafam cok karisik!!banada igne verdi,göbekten yapicam..ilk 3 gün 37 sonra 50mg vurcam kendime,13-15 gün arasindada kontrole gidicem..tamam bu igne yumurtalarimizi büyütüyor ama sonrasinda ne oluo??yani hamis kalma sansimizda bu igneyle artiyor mu???benim kafam allak bullak oldu![]()
canım bu iğne yumurtaları gebelik için istenilen olgunluğa getiriyo muhtemelen bu iğneden sonra birde kalçadan çatlatma iğnesi vurulacaksın o zaman gebe kalma şansın çok yüksek oluyor ben ilk iğne denemesinde gebe kaldım hemde ikizdi rabbim inşallah seni en kısa zamanda sevindirsin
cok sagol canim...a.s.
sendeki sorun neydi?pcos falan mi vardi benim gibi?banada sadece hem genetikten hemde bu ignelerden dolayi cogul gebelik icin hazirlikli ol diye takildi,valla kismet..
insallah bebislerine sagliklica kavusursun canim...![]()