• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

canım saat 2.30da hastaneden çıktık işlemı yaparken bıraz canım yandı yarım saat yattım hastanede dr progestan verdı o bıttkten sonra tahlıl yaptırcakmış bıde yarın akşam ilişkı onerdı bakalım ne olacak çok heyecanlıyım gunler zor geçer artık bana canım arkadaşım

canım saat 2.30da hastaneden çıktık işlemı yaparken bıraz canım yandı yarım saat yattım hastanede dr progestan verdı o bıttkten sonra tahlıl yaptırcakmış bıde yarın akşam ilişkı onerdı bakalım ne olacak çok heyecanlıyım gunler zor geçer artık bana canım arkadaşım

canım ilk önce tekrar hayırlı olsun hiç kafanı takma yani aşılama yapıldığını unut normal devam et aşılama yaptıranlar bölümüne yazmışsın kanamam oldu diye bende hiç olmadı kanama falan ağrın var mı? gerçi drlar olabilir normal diyolar sen kendini kastın galiba o yüsden olmuş olabilir canım sen şimdi git yat bakiimşutarafagitti bi yere uzanma sakın(yani elini kolunu uzatma)dinlen snr yine yazışırıs tatlım inşallah ii sonuçlar alırsın :Saruboceq:günler çabuk geçer merak et bi bakmışın test günün gelivermiş 15 gün snr mı yaptırcan testi?

evet canım 15gun sonra test yapılacak ilemde bıraz kastım kendımı bıde benım rahmım darmış oyle dedı dr agrım yok yatmakta istemıyorum ya hasta gıbı

evet canım 15gun sonra test yapılacak ilemde bıraz kastım kendımı bıde benım rahmım darmış oyle dedı dr agrım yok yatmakta istemıyorum ya hasta gıbı

ay evet ya insan öle oluyo ama napcan yani dinlendir kendini ay ben yatmıştım valla herşeyi eşim yaptıydıkaydirigubbakcemile3benimde hoşuma gitti ne yalan söliyim valla böle yat yat oh ne güselhihoyyyt

ben şuan annemlerdeyım benı bıraktı işe gıttı dınlen evı duşunme ben yarın yaparım temızlık falan varsa dedı benımkıde çok ılgılenır bıde hamıle kalsam artık benı hiç yormaz

evet canım katılabılırsın nasıl bır tedavı goruyorsun

slm kızlar bende aranıza geldım doktor duhelle dıye bır ılac verdı 5 gunluk bır ılacmıs sonra serophene dıye bır ıgne verdı asılama ıgnesı galıba bende hıc sormadım adama bu ne dıyee ne zaman yapacagımızı ben soyleyecem sana dedı ıgneyı. kızlar bu ıgne asılama ıgnesımı ve nasıl yapılıyoo cok merak ettım noolur cevap yazın

slm arkadaşlar ben bu siteye yeni kaydoldum.Bende 29 aralık saat 12 gibi ilk aşılamamı yaptım. Adetimin 3. günü puregon 900 başladım günlük 75 dozdan 12 gün kullandım aralığın 27 sinde pregnly vurdurdum ve 29 unda aşılama yaptık.şimdi çok fazla sancılarım var belimde ve kasıklarımda normalmidir acaba yoksa tutumadımı.Ocağın 12 sinde test yaptıracam.

Slm herkse sizlere birşey sormak istiyorum. Ben ilk defa gecen ay klomen kullandım günde 1 tane fakat yumurta büyümedi ve iptal oldu. Bu ay ise klomen yerine dr. bana iğneye gecelim dedi yani iğne ile yumurta büyütelim dedi.Fakat hemen iğneye neden gecmiş olabilir bildiğim kadarıyla klomen tedavisi 3 ay deneniyor. Birde iğnenin fiyatı ne kadar gerci hangi iğne ile büyütecek bilmiyorum purogen mi başka ne var fiyatları ne bilgi verirmisiniz?

kızlar ovitrelle den kaç gün sonra regl olunması gerekiyor bilgisi olan varmı acaba..ya da olmama ihtimali de var mı, hani kistleşmişte olabiliyor mu iğneye rağmen?? lütfen bilen cevap versinn..
sevgiler hepinize...

slm arkadaşlar ben bu siteye yeni kaydoldum.Bende 29 aralık saat 12 gibi ilk aşılamamı yaptım. Adetimin 3. günü puregon 900 başladım günlük 75 dozdan 12 gün kullandım aralığın 27 sinde pregnly vurdurdum ve 29 unda aşılama yaptık.şimdi çok fazla sancılarım var belimde ve kasıklarımda normalmidir acaba yoksa tutumadımı.Ocağın 12 sinde test yaptıracam.

canım bende puregon kullanmıştım pregnyl vurulduktan bir hafta sonra çok sancılarım oldu doktora gittiğimde yumurtalıklarımdan dışarı sıvı taşması olmuş demişti bir hafta hastanede yattım ama gebelikte oluşmuştu gebelikten kaynaklanan ağrılarda olabilir sen genede ihmal etme doktorunu ara sor inşallah istediğin sonucu alırsın:emir_bebek::emir_bebek:

bisey sormak istiyorum canlarim ya,kafam cok karisik!!banada igne verdi,göbekten yapicam..ilk 3 gün 37 sonra 50mg vurcam kendime,13-15 gün arasindada kontrole gidicem..tamam bu igne yumurtalarimizi büyütüyor ama sonrasinda ne oluo??yani hamis kalma sansimizda bu igneyle artiyor mu???benim kafam allak bullak oldu:(

bisey sormak istiyorum canlarim ya,kafam cok karisik!!banada igne verdi,göbekten yapicam..ilk 3 gün 37 sonra 50mg vurcam kendime,13-15 gün arasindada kontrole gidicem..tamam bu igne yumurtalarimizi büyütüyor ama sonrasinda ne oluo??yani hamis kalma sansimizda bu igneyle artiyor mu???benim kafam allak bullak oldu:(

canım bu iğne yumurtaları gebelik için istenilen olgunluğa getiriyo muhtemelen bu iğneden sonra birde kalçadan çatlatma iğnesi vurulacaksın o zaman gebe kalma şansın çok yüksek oluyor ben ilk iğne denemesinde gebe kaldım hemde ikizdi rabbim inşallah seni en kısa zamanda sevindirsin

canım bu iğne yumurtaları gebelik için istenilen olgunluğa getiriyo muhtemelen bu iğneden sonra birde kalçadan çatlatma iğnesi vurulacaksın o zaman gebe kalma şansın çok yüksek oluyor ben ilk iğne denemesinde gebe kaldım hemde ikizdi rabbim inşallah seni en kısa zamanda sevindirsin

cok sagol canim...a.s.
sendeki sorun neydi?pcos falan mi vardi benim gibi?banada sadece hem genetikten hemde bu ignelerden dolayi cogul gebelik icin hazirlikli ol diye takildi,valla kismet..
insallah bebislerine sagliklica kavusursun canim...:nazar:

cok sagol canim...a.s.
sendeki sorun neydi?pcos falan mi vardi benim gibi?banada sadece hem genetikten hemde bu ignelerden dolayi cogul gebelik icin hazirlikli ol diye takildi,valla kismet..
insallah bebislerine sagliklica kavusursun canim...:nazar:

bendede pcos var benem ikizlerin nedeni iğneden kaynaklandı çünkü çok fazla yumurtam gelişmişti her yumurtalıkta 8 ila 10 yumurta gelişmişti ortalama 20 tane gelişmiş yumurtam vardı yani üçüz dördüz bile olabilme ihtimali vardı takdiri ilahi ikiz oldu ama maalesef erken doğum yaptım meleklerimin ikisinide kaybettim şimdi yeniden tedavi görücem galiba bana dua et senağlamasenağlamasenağlama:

Back