• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bende bir yıldır bebiş istiyorum kolemn kullandım inozitol lullandım ama fayda etmedi bende de adet düzensizliği var doktorum dün puregon 900 verdi 100lük dün ilkini oldum cumartesi günü kontrole gidip en son çatlatma iğnesi olacam faydasını gören oldumu acaba :KK43:

Selam cnm aynen bende seninle ayniyim.adetim gelmio benim.pkoyum.puregon 900 wurulcam bende sorasi asilama nasipse.aynen bnde 100luk wurulcam sanirim.kendin ni vurdun igneni?
 
aynen bende 100 lük canım evet kendim yapacakmışım ama yapamadım bugün bi arkadaş vurdu yarın artık kendim yapıcam aşılama derken çatlatma iğnesinden mi bahsediyorsun ?
 
aynen bende 100 lük canım evet kendim yapacakmışım ama yapamadım bugün bi arkadaş vurdu yarın artık kendim yapıcam aşılama derken çatlatma iğnesinden mi bahsediyorsun ?

Hayir cnm.catlatma ignesiyle alakasi yok:)
Asilama erkekten alinan spermin yikanarak guclendirilerek kadina enjekte edilmesidir.vajinal yoldan.sen asilama olmucaksin galiba?
 
yok canım evet iğnlerin sonunda çatlatma iğnesi olucam inşallah bir işe yarar :(
 
aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn
Slm arkadaşlar ben de yeni katıldım.ben de pko luyum.ocak ayindan beri tedavi oluyorum.klomenle basladim fakat olmadi gonal f beni alerji yaptığı için biraktirdi doktorum.daha sonra ignelere devam ettim fayda etmedi. şuan puregon 300 vuruldum 9 gündür.yarin yine doktora gitcem yumurtalarimi büyütmuyor inşallah yarin güzel bi haber alırım ama zor gibi.doktorum bu da olmazsa tüp bebek merkezine yonlendirecek artik beni.
 
Mrb arkadaslr bnde yyei katiliyorum. 2 yildr evliy 1 sendr korunmuyoruz am olmuyo. Bu ay puregon 600 ile basladim 4 gun 150 olarak vuruldum sonra 3 gun daha 150 vrldum toplmda 7 gun yumurtaliklrim solda fazla sagda 2 adet ve 15 mm crsambda ovitrll kllandm. Kullaip kaln vrmi yardci olurmusnz
 
Mrb arkadaşlar ben 13 gündür puregon kullanıyorum iğne şeklinde yarın çatlatma iğnesi yapcam doktorum öyle dedi ama acaba yarın da mı puregonu kullanacam tam anlamadım sizce kullanmalı mıyım
 
Back