• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

merhaba kızlar, bende bu ay klomen kullandım ve 13 martta ovitrelle vuruldum kalçadan yapıldı, inşallah olumlu sonuç alırız, haftaya belli olur benimkisi artık

arkadaşlar bişi daha soracam dr size ovitrelle yanında başka ilaçlarda verdi mi? bana estrofem diye bir ilaçla jel verdi jele bugün başlayacam, sanırım onlarda yardımcı etkenlermiş,

:ecrin_bebek:merhaba,

bende bu siteye yeni katıldım.bu ay dr banada puregon verdi ancak iğnenin parasını çalıştığım yerden alabilmem için puregonun boş kutusu lazım.çünkü ben bu kafayla onu çöpe atmışım.rica etsem elinizde barsa bana gönderebilirmisniz çünkü çok pahalı bir iğne ve bana sadece boş kutu lazım

canım arkadaşım, inan olsaydı hemen bugün gönderirdim ama ben ondan hiç kullanmadım,:1no2: inşallah tez zamanda bulabilirsin.

Merhaba Arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracam bugün Doktoruma gittik yumurtalıklarıma baktı ilaçlarımı verdi 2 tane ilaç verdi bu akşam allah kısmet ederse ignelerimi kendim yapmaya başlıcam cuma günüde kan vermeye gidicem tekrar allah yürekten isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin :) :::::)

arkadaşlar merhaba benim ikinci denemem olacak birincide olmadı inşallah bu sefer olur bende klomen ve sonra ovitrelle iğnesi oldum şimdi bugün yine aynı şekilde olacağım sizler dirinci seferde tutmayıp daha sonra olan var mı beni bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bende tüp bebek tedavisi görüyorum puregon iğne kullanıyorum 225 lik bugün kontrole gittim doktorum herşey yolunda dedi pazartesi tekrar gidicez inşallah bir sorun olmaz neyse tekrar konuşuruz kendinize iyi bakın hayırlı haberlerle konuşuruz inşallah görüşmek üzere yorumlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar, bir sorum var bu puregon iğne, klomenin bir üst basamağımı yoksa direk tüp yada aşılama tedavisi mi ?

Yani aşılama ve tüp bebek tedavisi görmeyen ancan klomenin yetersiz kaldığı hastalar bu puregonu kullanabiliyor mu ?

arkadaşlar, bir sorum var bu puregon iğne, klomenin bir üst basamağımı yoksa direk tüp yada aşılama tedavisi mi ?

Yani aşılama ve tüp bebek tedavisi görmeyen ancan klomenin yetersiz kaldığı hastalar bu puregonu kullanabiliyor mu ?

merhaba, ben bu ay klomene başladım. doktoruma klomeni ne kadar deneyeceksiniz olmazsa ne yapacaksınız diye sordum. 5-6 ay klomen kullanıp olmazsa bunun iğne versiyonu var onu kullanacağız dedi. sanırım klomenin bir üst seviyesi,daha etkilisi oluyor. ben öyle anladım.
umarım yardımcı olabilmişimdir. bende yeniyim daha..

merhaba, ben bu ay klomene başladım. doktoruma klomeni ne kadar deneyeceksiniz olmazsa ne yapacaksınız diye sordum. 5-6 ay klomen kullanıp olmazsa bunun iğne versiyonu var onu kullanacağız dedi. sanırım klomenin bir üst seviyesi,daha etkilisi oluyor. ben öyle anladım.

canım sağol tam aradığım cevap budu. Ben klomenle ilk ay hamile kaldımdı ama bebeğin kalbi 2,5 aylık durdu. inşallah sen tamamına erersin.

Kızlar selam
bu hafta klomen kullanımı sonrası yumutalarımda bir ilerleme olmadı.Bunun üzerine doktorum bana puregon ve ovitrelle iğnelerini verdi bir sonraki ay başlayacağım kullanmaya.Bu iğneleri kullanan var mı ararnızda?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.......:çok üzgünüm:

slm bende aranıza yeni katıldım. bende öncelikle pko teşhisi konulan biriyim. öncelikle doktorum klomen önerdi 5 gün kullandım ve yumurta büyütmede etkili olmadı. Olmayınca diğer ay adetliyken tekrar gelmemi söyledi tabi bu arada adet olamaıyorum yaklaşık bir yıldır farlutal sayesinde görüyorum adet ve dün tekrar gittim doktora ve bana puregon300 diye bir iğne verdi aldım ve karın bölgesinden dün vuruldum 50 lik oluyorum şimdilik bir kutu pazartesi tekrar gidicem bakalım büyümüşmü olursa çatlatma iğnesi vericek doktorum. bu arada puregon çok pahalı bir iğne umarım tekrarına gerek kalmaz. umudunu yitirme herşeyi verende allah alanda vardır bundada bir hayır.fisfisfis

Slm ben 1 yıllık evliyim. klomeni sadece bir kere kullandım. ve yumurta büyütmede etkili olmadı ve direk puregona geçti doktorum sende neden 6 ay bu çok uzun bir zaman değilmi adet düzensizliğin varmı? ve ne kadardır tedavi görüyorsun merak ettim ben 3 aydır gidiyorum doktora PKO sorunum olduğu için direk çocuk yapmayı denemeden tedaviye geçtim çünkü gittiğim tanıdık bir uzman doktor bana kendiliğinden hamile kalırsın ama gününü asla ayarlayamazsın. Belki 1 yıl belki 5 yıl sürer dedi ve tadvi olmamı önerdi çünkü bu senin yapın dedi. Bende şu an bir prof. dr. kontrolü altında tedavi görüyorum.Ben adana' da yaşıyorum ve burdaki en iyi dr. bakalım allah sonumuzu hayır etsin:Saruboceq:

bende puregon iğnesine yeni başlayanlardanım... yorumlarının bir kısmını okudum aklıma takılan bisey var... bir kac yorumda bu iğneyle hamile kalanlar ya düşük,yada ölü doğum yaptıklarını söylemısler.. acaba bu iğnenin bir etkisi varmıdır??*benneyaptımkibenneyaptımkifisfisfis zor bir dönemeç rabbim herkesin yardımcısı olsun...

arkadaslar merhaba ben bugun puregon ignesine basladım 75 ml. ben nomral yolla hamile kalabiliyorum.
tedavisiz hamile kaldım ama gelismeyen gebelikten kurtaj oldum. 36 yasindayım. 15 yasında bir oglum var . puregon ignesini yumurtaları daha iyi gelistirsin ve kolay hamiellik icin oluyorum.
bu igneyi kullanarak hamile kalan varmı acaba?

merhaba herkese bende puregon ve ovitrelle kullandım ama anlamadım 6.aydan bu yana niye yazan yok.30,09,2009 da aşılama yapılacak 2 tane büyük yani 19mm,20mm yumurtam gelişti ikide küçük varmış korkuyorum sadece 2 olsaydı korkum azalırdı ama çoğul gebelik ve düşükten korkuyorum puregon çok pahalı bir ilaç bakalım ben 600 lük olanı493 e aldım ve devlet yarısını karşıladı raporla emekli sandığına ovitrelle raporla ücretsiz tabi maaştan katkı payı kesiliyo azda olsa.inşallahh işe yarada tektrar kullanmayız arkadaşlar rabbim gönlümüzün muradını biz çok yıpranmadan versinnn

ben de bu ay pregon kullanıcam klamen kullandım 6 ay ama işe yaramadı pregondan korkmustum ve yıne sonucsuz kalıcak dıe uzulmustum ma goruyorum kı guzel sonuclar alanlar var demekkı işe yarıyor bu benı umutlandır dı inş benım de bır bebısım olur 5 yıldır bıktım artık tedavıden dua edın bana bende sıze edeyım:))))

Banada 2 ay klomenden sonra puregon 600 verdi raporsuz karşılamıyor özel hastaneye gittiğim için rapor vermiyor kutusu 500 tl 2 kutu kullanmam gerekliymiş alamadım tedaviye ara verdim öbür ay başka dr gidicem oda aynısını derse kullanıcam mecbur

bende 3yıllık evliyim klomen kullandım faydasını görmedim doktorum sskmız olmadığı için klomeni 4 e çıkardı.puregon iğne olmam gerektiğini söledi.lütfen tedavisi bitipte puregonu artan varsa bana yazsınlar satın alabilirim

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım beni de aranıza alırsınız.
Ben de PKO hastasıyım ve doktorum bana da puregon 300 ve ovitrella verdi. Gelecek ay puregon'a başlayacağım biraz korkuyorum açıkcası. Ovitrellayı daha önce vurulmuştum ama bir etkisi olmadı. Bu sefer olur inş. Puregon kullanıp soonuç alanlarınız varsa cevap verebilir mi? Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.

Back