Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:ecrin_bebek:merhaba,
bende bu siteye yeni katıldım.bu ay dr banada puregon verdi ancak iğnenin parasını çalıştığım yerden alabilmem için puregonun boş kutusu lazım.çünkü ben bu kafayla onu çöpe atmışım.rica etsem elinizde barsa bana gönderebilirmisniz çünkü çok pahalı bir iğne ve bana sadece boş kutu lazım
arkadaşlar, bir sorum var bu puregon iğne, klomenin bir üst basamağımı yoksa direk tüp yada aşılama tedavisi mi ?
Yani aşılama ve tüp bebek tedavisi görmeyen ancan klomenin yetersiz kaldığı hastalar bu puregonu kullanabiliyor mu ?
merhaba, ben bu ay klomene başladım. doktoruma klomeni ne kadar deneyeceksiniz olmazsa ne yapacaksınız diye sordum. 5-6 ay klomen kullanıp olmazsa bunun iğne versiyonu var onu kullanacağız dedi. sanırım klomenin bir üst seviyesi,daha etkilisi oluyor. ben öyle anladım.
umarım yardımcı olabilmişimdir. bende yeniyim daha..
Kızlar selam
bu hafta klomen kullanımı sonrası yumutalarımda bir ilerleme olmadı.Bunun üzerine doktorum bana puregon ve ovitrelle iğnelerini verdi bir sonraki ay başlayacağım kullanmaya.Bu iğneleri kullanan var mı ararnızda?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.......:çok üzgünüm:
merhaba, ben bu ay klomene başladım. doktoruma klomeni ne kadar deneyeceksiniz olmazsa ne yapacaksınız diye sordum. 5-6 ay klomen kullanıp olmazsa bunun iğne versiyonu var onu kullanacağız dedi. sanırım klomenin bir üst seviyesi,daha etkilisi oluyor. ben öyle anladım.
umarım yardımcı olabilmişimdir. bende yeniyim daha..