kalem yokmu iğneyi kullanmak için o tüpü kalemin içine takacaksın uçlarıda her enjeksiyonda değiştireceksinFundacım ve diğer Puregon kullanan arkadaşlar, bir sorum olacak,ben dün iğneyi aldım, içinde bir tüp iki paket de iğne ucu var.Bu tek tüp nasıl kullanılacak, mesela kimi doktor 10 gün , kimisi 7 gün iğne yaptırıyormuş ya, o zaman tek kutu iğne yeterli değil mi? Nasıloluyor bu iş beni aydınlatır mısınız?
kalem yokmu iğneyi kullanmak için o tüpü kalemin içine takacaksın uçlarıda her enjeksiyonda değiştireceksin
peki bir kutu bir tedavide yeterli mi, yoksa başka kutularda alıyormuyuz?
Yok ya demedi..Regl olunca bana haber ver, iğneyi al, ben sana ne zaman gelmen gerektiğini söyleyeceğim dedi, tabi gidince anlatacaktır da ben de o zamana kadar kendi kendime düşünmekten kurudum kaldım..Sen bir tedavide kaç kutu iğne kullandın Funda?
Merhaba Kızlar, 11 günlük 50 IU Puregon kullanımının bugün sonuna geldik ve Ovitrelle vurdu doktorum, inşallah her şey çok güzel olacak, olsun di mi ne olur olsuuuuun
arkadaşlar bende bu ay aşılama tedavisine başladım puregon 600 ile başladım 112ss yapıyorum her akşam iğneyi... yumurta takibinden sonrada yumurta çatlatma iğnesi olucam inşallah olur daha ilk denemem ama evet rahim filmi olmadan yazmıyor doktorlar bide bu ilaçların yüzdeleri bile çok pahalı allahım maddi ve manevi yardımcımız olsun..... umarım hepimize nasip eder allahım bebegii.....:
ben 3 kez denedim ama olmadı 7 yumurtadan fazlaydı yumurtalarım ama olmadı inşallah senin olur
slm çatlamayıp kiste dönüşen yumurtalar için ne yapmak gerekli bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?