Acaba bir fikri olan yok mu
Merhaba Arkadaşlar,
3 yıllık evliyim,30 yaşındayım, 1 senedir bebek istiyoruz, ama maalesef Allahım nasip etmedi.Sorunum adet düzensizliği, yumurtlamıyorum, ya da çok küçük kalıyorlar.Tedavim süresince devamlı olarak prolaktini düşürmek için parlodel ve glucophage kullanıyorum.Onun dışında Duphaston kullanıyorum her ay.Ayrıca bir ay günde bir adet 5 gün, ikinci ay günde 3 adet 5 gün klomen kullandım.Maalesef bir sonuç vermedi, şimdi Puregon 600'e geçiyoruz dedi doktorum, malum ilacın fiyatı yüksek, sgk'dan yazdıralım diye bir başka doktora danıştık, rahim filmi çekilmeden o ilaç nasıl yazılır dedi.Puregon ancak heyet raporu ile sgk tarafından karşılanıyormuş zaten.
Şu anda 10 gün duphaston kullanacağım, regl olunca Puregona başlanacak.
Ben kendi doktoruma güvenmek istiyorum, ama çok kafam karıştı.Yanlış giden bir şeyler var mı sizce ?
Çok yardımı olacak görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
canım bende ilk aşılamamı olucam nasipse bu ay.puregon 300 ile başlıyoruz tedaviye.rahim filmine gelince sgk karşılaması için bir sürü tetkik yapılıyor devlet hastanesinde,rahim filmide bunlardan biri.eğer ilaçları sgk ile karşılatmak istiyorsan mecburen heyet raporu alman gerekiyor.Ben uğraştım ama en sonunda başardım çok şükür.5 kutu puregon 300 ve çatlatma iğnesi 450 tl tuttu..Aşılama ile umarım sende sonuç alırsın..
ben bu ay ilk aşılamamı yaptırdım ve dr bana direk bu iğneyi verdi 5 günde yumurtalarım 17mm oldu ertesi gün çatlatma iğnesi oldumArkadaşlar tekrar merhaba, gerçekten başka hiç bir şey düşünemiyorum, bu iğne ile tedavi görmüş arkadaşlarım ne olur yardımcı olsunlar, deneyimlerini paylaşsınlar.Bu tedavi sonuç veriyor mu, sizler neler yaşadınız.
Bir de , aşılama denilen bu ve benzeri iğnelerler yapılan tadavi midir?Yoksa başka bir şey mi ?
ben bu ay ilk aşılamamı yaptırdım ve dr bana direk bu iğneyi verdi 5 günde yumurtalarım 17mm oldu ertesi gün çatlatma iğnesi oldumdr çok iyi dedi
bu iğne diğer ilaçlara göre daha etkiliymiş şimdi sonucu bekliyorum 8 gün sonra belli olacak
hiç korkma rahat ol bende çok korkuyordum hatta aşılamadan önce ağladım stresten eşim şehir dışındaydı yoldan geldi hemen sperm verdi sperm sayısı düşük çıktı vs vs o yüzden ümitsizim bu işi rahat rahat yapmak lazımDuphaston kullandım 10 gün, yeni bitti , şimdi reglimi bekliyorum, o zaman benim de iğne başlayacak işte, senin doktorun neler dedi sana, ne olur biri bişey desin , ben çok korkuyorum...
sağol canım inşallah haftaya çarşamba tam 1 hafta var nasıl geçecek bakalım:44::44:
teşekkür ederim hepimizin yardımcısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versincanım Rabbim yardımcın olsun
teşekkür ederim hepimizin yardımcısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?