Fundacım ve diğer Puregon kullanan arkadaşlar, bir sorum olacak,ben dün iğneyi aldım, içinde bir tüp iki paket de iğne ucu var.Bu tek tüp nasıl kullanılacak, mesela kimi doktor 10 gün , kimisi 7 gün iğne yaptırıyormuş ya, o zaman tek kutu iğne yeterli değil mi? Nasıloluyor bu iş beni aydınlatır mısınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Puregon 600
- Konu Sahibi matrax
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kalem yokmu iğneyi kullanmak için o tüpü kalemin içine takacaksın uçlarıda her enjeksiyonda değiştireceksinFundacım ve diğer Puregon kullanan arkadaşlar, bir sorum olacak,ben dün iğneyi aldım, içinde bir tüp iki paket de iğne ucu var.Bu tek tüp nasıl kullanılacak, mesela kimi doktor 10 gün , kimisi 7 gün iğne yaptırıyormuş ya, o zaman tek kutu iğne yeterli değil mi? Nasıloluyor bu iş beni aydınlatır mısınız?
Sonucun belli oldu mu canım*
evet canım negatif
kalem yokmu iğneyi kullanmak için o tüpü kalemin içine takacaksın uçlarıda her enjeksiyonda değiştireceksin
Peki bir kutu bir tedavide yeterli mi, yoksa başka kutularda alıyormuyuz?
peki bir kutu bir tedavide yeterli mi, yoksa başka kutularda alıyormuyuz?
kaç ünite vurunacaksın sen ona göre değişir bide yumurtalarının durumuna göre değişiyo dr bişey demedi mi sana
Yok ya demedi..Regl olunca bana haber ver, iğneyi al, ben sana ne zaman gelmen gerektiğini söyleyeceğim dedi, tabi gidince anlatacaktır da ben de o zamana kadar kendi kendime düşünmekten kurudum kaldım..Sen bir tedavide kaç kutu iğne kullandın Funda?
canım iğneye adetin 2. günü başlanıyo onu kaçırma ben kutu almadım doktor bana kendi verdi hazırdı 1 tüp vardı kalemin içinde 6 gün 75 mg yaptım ben
- 2 Ekim 2010
- 1.333
- 535
- 123
- 42
bende bi ay kullandım puregon 600 sonra doktora söledim çok pahalı die yetişemedik birde 2 kutu 750tl....sonra menogonda aynı tür dedi onu kullan dedi 2 aydır menogon kullanıyorum fiyatı 115 tl içinde 5 iğne var kalçadan yapılıyor tek farkı. bu ay 4 kutu aldım geçen ay 3 yetmişti...inşallah uzun bi tedavi olmadan kavuşursun bebeğine
Merhaba Kızlar, 11 günlük 50 IU Puregon kullanımının bugün sonuna geldik ve Ovitrelle vurdu doktorum, inşallah her şey çok güzel olacak, olsun di mi ne olur olsuuuuun
İnşallah gönlünce olur. Ben puregonla hamile kaldım şimdi bebeğim 19 haftalık. Rahat ol güzel haberlerini bekliyoruz
arkadaşlar bende bu ay aşılama tedavisine başladım puregon 600 ile başladım 112ss yapıyorum her akşam iğneyi... yumurta takibinden sonrada yumurta çatlatma iğnesi olucam inşallah olur daha ilk denemem ama evet rahim filmi olmadan yazmıyor doktorlar bide bu ilaçların yüzdeleri bile çok pahalı allahım maddi ve manevi yardımcımız olsun..... umarım hepimize nasip eder allahım bebegii.....:
arkadaşlar bende bu ay aşılama tedavisine başladım puregon 600 ile başladım 112ss yapıyorum her akşam iğneyi... yumurta takibinden sonrada yumurta çatlatma iğnesi olucam inşallah olur daha ilk denemem ama evet rahim filmi olmadan yazmıyor doktorlar bide bu ilaçların yüzdeleri bile çok pahalı allahım maddi ve manevi yardımcımız olsun..... umarım hepimize nasip eder allahım bebegii.....:
ben 3 kez denedim ama olmadı 7 yumurtadan fazlaydı yumurtalarım ama olmadı inşallah senin olur
ben 3 kez denedim ama olmadı 7 yumurtadan fazlaydı yumurtalarım ama olmadı inşallah senin olur
slm çatlamayıp kiste dönüşen yumurtalar için ne yapmak gerekli bilgin var mı?
slm çatlamayıp kiste dönüşen yumurtalar için ne yapmak gerekli bilgin var mı?
tedavi sürecimde bir kez kist oluştu, o kistin tahlili yapıldı temiz çıktı,genelde o tür kistler problem yaratmıyor,kendi kendine küçülüp yok oldu ilaç kullandığımı hatırlamıyorum,bir sonraki ay ilaçların dozunu azalttı
Son düzenleme: