- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
buyrunnnnnnnnn canim alabilirsin afiyet olsunyerimsenibencok tesekkür ederimopuyorumnanaktanEllerinize saglik....ben hemen su paracayi alayim...cokacimcoook
neyse canim sen yarin bunu yap yedikten sonra baslarsin rejimeyerimsenibenopuyorumnanaktançok güzel görünüyo yaa yarın sabah rejime başlamayı düşünüyorum ama gözüm hala hamur işinde nolucak benim bu halimm mafoldumben
nedemek canim denesen inan yaparsin ayrintili fotolarinida koydum cok zor deyilyerimsenibenyaa.. benim gibi becereksizler ne yapacak...fisfisfisböyle bakıp kalacak mı?:sm_confused:harika gözüküyor..alkisalkisalkisellerinize sağlık....
arzucum ben sana yapar yediririmyerimsenibenopuyorumnanaktanama bu haksızlıııık...
hayir canim hamurun kabarmasini beklemiyoruz.gullerdiyari ellerine sğlık...:içelim:
Hamurun mayalanmasını beklemiyor muyuz...
Yağ sıvıyam tereyağmı.
Kaçderecede pşireceğiztk ederimmmmmmm:1hug:a.s.
:kedi:canim hamura yag katmiyoruz sadece actigimiz hamurlari yaglamak icin kullaniyoruz.güllerdiyari gercekten cok hamaratsin
ellerine saglik canim :hooray:
:kedi:ay kiiz utandirdin beni bak simdi simaririm görürsünzemuszemusmafoldumbeninanmiyorum ya gece gece yapilirmi bumafoldumben
askolsun yengos döktür döktür bakalim
zorla yanina getirticen beni yacokacimcoook
sizin orayami tasinsam nekaydirigubbakcemile3
biliyosun ben merdaneyle acamiyorum hem özürlüyüm bu konuda hem bilegimden dolayimafoldumben
cokacimcoookdua et hamile diilim:CüvCüv:
yoksa gece gece napardim ben ya
ellerine emegine saglik
opuyorumnanaktanher zamanki gibi harika herzamanki gibi bir numarasin:hooray:
yaparsan sonucu ekle nazarim ama eminim begeneceksinyerimsenibenofffffffffffff tamda açken baktım ne kaa güzel görünüyor böyle
ellerine sağlık bende aldım tarifini maşallah ne marifetlisin güller diyarım :)delikafadulden
:kedi:canim benim begenmene sevindimkaydirigubbakcemile5ablacım becerıklısın ıste tek kelımeyle eev yapımı borek yufka degıl supersın bı parcada bana:Saruboceq:cokacimcoook
teskkür derim caimopuyorumnanaktanHarika duruyorlar.. Elinize sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?