- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
- Konu Sahibi gullerdiyari
cok teseküür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanharika görünüyorrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok teseküür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanharika görünüyorrrr
Ablacigim yas maya yerine kuru olmaz mi acaba ?
canim tabiki olur ama peynir cok yagli olursa piserken eriyor maydanoz zaten cok önemli deyil sevmeyenler koymayablir ama seviyorsaniz kurusuda olur sonucta pisecek anlasilmaz.yerimsenibenSagol ablacigim, bende taze maydonoz olmadigi icin kuru da koysak olur sanirim, sut diyari peynirim var on koysam da olur dimi ?
ay ne cok soru sordu dimi hihih, nyse simdi hamuru yogurmaya gidiyorum
sade suyla yogur daha iyi canimvereliniortaksut ile mi su ile mi yogurdun abla ?
hamurun kabarmasini beklemiycez zaten yogurunca hemen yapiyoruz canimYa ablam ben bunu yaptim ama ustu kitir ici de cok az hamurlui oldu niye acaba, ama guzel olmus, ha bi de hamur kabarmadi neden acaba sinirlerime dokandi ya ((
yakinlardaysan gel ben sana yapayim hemen allah muhafaza bisey olmasin canim:1hug:canım çok hamaratsın ....gece gece canım çekti bak,bu gece yemezsem bi tarafım şeşebilir...kaydirigubbakcemile3
çok güzel görünüyo ellerine sağlık...
Vallaha bilmiyorum, ama olsun guzel oldu yinede, esim begendi ya ona bakdelikafadulden, he belki de begememis olabilir, ama yedi yinede sonucta yani zemuszemus, ben sevdim, ellerine saglik paylastigin icin ablacigim, iger tariflerine de baka baka yaparim artik, bi daha bi daha yapa yapa ogreniyoruz demi