- 17 Ağustos 2008
- 709
- 2
- Konu Sahibi gullerdiyari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce yaptim puf böregini cok güzel oldu citir citir
pardon bircigim resim sonradan geldialkisalkisalkis
pardon bircigim resim sonradan geldialkisalkisalkis
biricigim amsallah kiz bu ne harikasin valla süper olmus canim ellerine emegine saglikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim tarif beden ama emek seden önemli olan gördügünü yapabilmekkaydirigubbakcemile5tesekkürler canim sende cok harikasin
senin tarifin nede olsa demi:asigim:
ben cok severim böyle seylerle ugrasmayi ayrica senin tariflerin de
cok hosuma gitti
bütün tariflerine bakicama.s.a.s.a.s.
canim tarif beden ama emek seden önemli olan gördügünü yapabilmekkaydirigubbakcemile5
cok tesekkürler canimopuyorumnanaktana.s.
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEllerine sağlık çok nefis duruyorlar
canim mayayi kattiktan sonra hic beklemeden yapiyoruzTarif çok güzel bellide ben bu yaş maya işini pek kıvıramıyorum...Mayayı kattıktan sonra ne kadar beklememiz gerekiyor....
tabiki canim istedigin ic kullanabilirsin kiymalida olabilir yada neyi arzu edersen ben denedim ama en cok peynirlisini sevdim.Allahhhhhhhhhhhhhhh ablam bu ne ya simdi olmaz ki ne yawsssssssssss, of ellerine saglik, bunu denemem lazim, Bunun peynir yerine baska ne koyabiliriz acaba ?
ay cok canim cekti bak simdi,
ha bi de oyle cok ince mi acacagiz? merdane ile mi parmaklarimizla olur mu ?
ayyyyy, esime yapim da yesin, yapip resim koyarim, ama bugun mu yaparim baska zaman mi bilemicem, ama kesin bu hafta yaparim
ben dün bir saat icinde yaptim cok kolayyerimsenibenYapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler de kaç dk alır bu böreği yemeye hazır hale getirmeksengözlerimebaksanab
bak onu hic denemedim eminim güzel oluyordur mülfey hamuru gibi olur herhalde.yerimsenibenÇok güzel görünüyor emeklerine sağlık canım...a.s.
Canım istedi valla...cokacimcoook
Ablamda buna benzer birşey yapıyor ama o aralarına margarin sürüp 1 gece dolapta beklektikten sonra açıp, şekilendiriyor...
tavsiye ederim canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayyy canım çekti süperler yaaa
ellerine sağlık tatlımmmm a.s.