Pub kamera kayitlarina bakilabilir mi

Eşin bir kızla buluştu ve senin boşanmak gibi ciddi bir düşüncen YOK, öyle mi ?
hmmm güzelmiş

evet o zamanda söylendi sana bariz aldatmış kocan seni,hala düşündüğüne göre evlililiği sürdürmekte kararlısın,hayırlı olsun.
önümüzdeki ay hamileyim diye başlık açarsan hiç şaşırmayız :)

aldatmak nedir sizce? cinsellik mi?cinsellik yoksa aldatma olmamış mıdır?
cinselliği yaşayıp yaşamaması umrumda olmazdı böyle bir durumda.Aklına yüreğine başka birinin düşmesi bile yeterli olur benim için.Bedeninden önce yüreğinğinin beyninin benim olması önemli.Daha acı değil mi?
eşini en iyi sen bilirsin içine kurt düşmüş .bir insan eşinden habersiz bir başka kadınla neden buluşur yer içer?Açıklamaları sizi tatmin etti mi?
eğer boşanmayacaksanız görüntüleri ne yapacaksınız?buluştuğunu zamanını yerini yiyip içtiklerini biliyorsun boşanmayacaksın da neden görüntüleri merak ediyorsun?eminim fiziksel temas görsende ayrılmayacak bahaneler bulacaksın
bence daha çok canını yakacak şeyler peşine düşme eğer boşanmayacaksan.
evli kadınlar aldatmaz deme sakın.bulunduğum ilde geçen yaz 2 ayrı olayda da kadın evliydi.birisi kocası tarafından öldürüldü diğeri sevgilisiyle kocayı öldürdü.
gerçekten ne istediğine karar ver ona göre davran.

İşletme size kamera kayıtlarını vermek zorunda değil ancak mahkeme kararı olursa kamera kayırları mahkeme yolu ile istenebilir. Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız ve o kadınla yatmadığını düşünüyorsanız kamera kayıtlarını ne yapacaksınız? Eşinizi en iyi siz tanırsınız eğer ona inanıyorsanız o zaman unutun gitsin. Hani kamera kayıtlarını izleyeceksiniz de ne olacak onu anlamadım?

Türkçe kolay bir dildir aslında yani en azından derdinizi anlatabilecek kadar yazabilseniz yeter.
Ayrıca madem ayrılmayacaksınız neden uzatıyorsunuz? Kendinizi yiyip bitirmeniz bir şeyi değiştirmeyecek. Bence kamera görüntülerini izleseniz de sizde bir şeyler değişmeyecek o yüzden zorlamayın.

Hiç bişey okuyamadım ama ya

çok safsa kızı nasıl tavladıda , aklına buluşmak geldi. Yanı kız cin sizinki saf , o zaman kocan masum öyle mi diyelim ?

Sanırım bazı şeylerin cevabı önünde ve göremiyorsun .. eşimin cinsel bir amaçla yaklaştığını düşünmüyorum çünkü ereksiyon sorunu var demissin işte tam da bu nedenle esin o kadınla görüşmüş olabilir. Erkekler bu duruma senin benin sandığımızdan daha çok takılıyor ve kendilerini kucuk düşmüş hissediyorlar sanırım. Erkekliğini kendine kanıtlamaya çalışıyor olabilir .. bence evliligine devam etmek istiyorsan bu konuyu aç bir konuş gerekirse destek alın

Ah be kuzum adam seni aldatmiş. Sen hala gozunde onu aklamaya ugrasiyorsun. Seni asla yargilayamam. Yasadiklarini en iyi sen bilirsin sonucta. Tavsiyem, eger bu evlilige devam edeceksen boyle olmaz. Bu konuyu gercekten aklindan silmen lazim. Kayitlari alsan ne yapacaksin, esin zaten durumu kabul etmis. Bu konuyu tamamen kapat ve evliligine devam et, kendini surekli mutsuz etme. Belli ki esinden ayrilmak istemiyorsun. O yuzden surekli ayni konuyu dusunup kendine acı cektirme.

Ne saf bildiklerimiz neler yapiyor.
Ama bu konudaki saf esiniz degil bence.
Bosanmayi dusunmuyorsaniz kurcalamayin. Gercegi bilip evli kalmak bilmeyip evli kalmaktan cok daha kotu

Saf ve iktidarsız kocan; kadına evin müsaitse eve geleyim demiş. Kadın seni sorunca aramıza mı alacağız demiş.
Bunlar iktidarsız adam lafları değil.
Adam gayet de sevişme planı yapmış.
Belki otelde belki sizin evde yattılar vs.
Üstelik adam sana yanaşmıyor, para konusunda cimri. Seni aldatıyor ama seni sevdiğini iddia ediyorsun.

Hadi biz dış kapı mandalıyız. Kandırılmana bugün güler yarın unuturuz. Ama kocan unutmaz, gözüne soka soka aldatmaya devam eder.

Bize sorduğunuz ne?
Yanı tek derdiniz kamerada görmek mi, görünce ne olacak?
Birşey anlamadım

çok sevmek mi bu yoksa kendini hiç sevmemek mi?

Bende onu diyorum size eşiniz yalan söylüyor zaten ama bunu gözle görünce değişen ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…