- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
evet o zamanda söylendi sana bariz aldatmış kocan seni,hala düşündüğüne göre evlililiği sürdürmekte kararlısın,hayırlı olsun.Saf olan eşin mi sen misin acaba o zamanda dedik aldatilmissin hala eşim öyle şeyler yapmaz diyosun . Basbaya yapmış işte. Hem boşanmak gibi bi niyetiniz yoksa neden hala bu konuyu didikliyosunuz. Mutlu mesut evliliğinize devam edin
aldatmak nedir sizce? cinsellik mi?cinsellik yoksa aldatma olmamış mıdır?Onceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Bosanma gibi ciddi bir disincem yok gel gitliyim iki 3 gundur unutmusken simdi yine hatirladim.esim defalarca ozur diledi agladi malsafim kotu degildi 1 saat kadar oturup biseyler yedik ictik konustuk dedi bulustugu kiz baska ulkede yasayan rvli cociklu yabanvi biri evlrnmeden once de sosyal medyasinda gormustum eski arkadasim demisti turlcesine komikti guler eglenirdik yanlis anlama demisti of yine o his coktu icime 1 ay gecmesine rahmrn ogreneli aslinda atlatir gibiydim tekrar kamera kauitlari geldi aklima alan var mi acaba ya da izleyen allahim sen yardim et icimden bu evliligi bitirmek gelmiyor kvalideme de soyledim sasirdi benim oglum saftir dedi ilerisinfe gittigini dusunmem bunu bana niye onceden soylemedin vs diyr bana sordu.yazdiklarimdan nasil goru iyor bilmiyorum ama esim gercekten saf biri o kizla bulusmak bile nasil sklinageldi anlamiyorum esko gjnlere ozlem mi kacamak mi onune 5.6 kez getirdim konuyu ozir diledim agladim daha me yapmam gerekiyor bana bundan bahsetmemen icin dedi.Esim cok cinsellige duskun biri degil o yuzden bulusmanin cinsellikle alakali olduguni dusunmuyorum. Suan bo suru hormon ilaci almasina ragmen erekte sikintisi var muhabbet nagimlisi ama diger insanlarla ortamlardagryik yapmaya bayilir
Hiç bişey okuyamadım ama yaOnceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Bosanma gibi ciddi bir disincem yok gel gitliyim iki 3 gundur unutmusken simdi yine hatirladim.esim defalarca ozur diledi agladi malsafim kotu degildi 1 saat kadar oturup biseyler yedik ictik konustuk dedi bulustugu kiz baska ulkede yasayan rvli cociklu yabanvi biri evlrnmeden once de sosyal medyasinda gormustum eski arkadasim demisti turlcesine komikti guler eglenirdik yanlis anlama demisti of yine o his coktu icime 1 ay gecmesine rahmrn ogreneli aslinda atlatir gibiydim tekrar kamera kauitlari geldi aklima alan var mi acaba ya da izleyen allahim sen yardim et icimden bu evliligi bitirmek gelmiyor kvalideme de soyledim sasirdi benim oglum saftir dedi ilerisinfe gittigini dusunmem bunu bana niye onceden soylemedin vs diyr bana sordu.yazdiklarimdan nasil goru iyor bilmiyorum ama esim gercekten saf biri o kizla bulusmak bile nasil sklinageldi anlamiyorum esko gjnlere ozlem mi kacamak mi onune 5.6 kez getirdim konuyu ozir diledim agladim daha me yapmam gerekiyor bana bundan bahsetmemen icin dedi.Esim cok cinsellige duskun biri degil o yuzden bulusmanin cinsellikle alakali olduguni dusunmuyorum. Suan bo suru hormon ilaci almasina ragmen erekte sikintisi var muhabbet nagimlisi ama diger insanlarla ortamlardagryik yapmaya bayilir
Böyle bir Türkçe olamaz yayardimci olmak isterdim ama öyle karışık yazmışsınız ki gözlerim kör oldu.
Hiç kurcalamayın.Bosanma gibi ciddi bir disincem yok
Sanırım bazı şeylerin cevabı önünde ve göremiyorsun .. eşimin cinsel bir amaçla yaklaştığını düşünmüyorum çünkü ereksiyon sorunu var demissin işte tam da bu nedenle esin o kadınla görüşmüş olabilir. Erkekler bu duruma senin benin sandığımızdan daha çok takılıyor ve kendilerini kucuk düşmüş hissediyorlar sanırım. Erkekliğini kendine kanıtlamaya çalışıyor olabilir .. bence evliligine devam etmek istiyorsan bu konuyu aç bir konuş gerekirse destek alınOnceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Yaptığı eylemlerin sonucunu düşünme kabiliyeti olmayan bir adam nasıl baba olacak çok merak ettim doğrusu.cunku esim sonunu dusunememis zaten dusunemez de
çok sevmek mi bu yoksa kendini hiç sevmemek mi?Konu sahibine üzüldüm, çünkü hem boşanmak istemiyor hemde olanları sindirip önüne bakamıyor. İkna edici cevaplar istiyor gibi ama imkansız .Burda da hep onu üzecek yorumlar yapılır çünkü adamın aldattığı ayan beyan ortada. Umarım kendi için en doğru kararı verir.
Bende onu diyorum size eşiniz yalan söylüyor zaten ama bunu gözle görünce değişen ne olacakMalisef boyle aklima geliyor ve bunu dusunuyorum artik bu konuyi acip tartisma uapmak surat asmak da gelmiyor icimden bkac gundur iyiydim hic aklima gelmemisti ama bi grce yine rahatsiz oldum.Eger 6
. His denilen sey bende varsa o kadinla iliski yasamadigina inaniyorum sadece basinda hemen itiraf etmemesi beni kiskulandirdi.alkol aldiniz mi diyoruz hayir diyor sonraki gun gene soruyorim israrlica ben aldim o almadim diyor.basinda soylememesi dusundiruyor. O kozin alkol almamasi imkansiz konusma tarzi rahat zaten yabanci Allahim sen beynimden kirtar su olayi