Pub kamera kayitlarina bakilabilir mi

Peki neden eşin kadına ev müsaitse geleyim dedi?
Kadın reddetmese evde buluşacaktı. Sadece yemek yemek için mi sence?

Gercekten baska bir kadinla sizden gizli oturup konusmasini bir seyler yiyip icmesini normal mi karsiliyorsunuz? Ben mi fazla kiskancim bilemedim..

Nasıl bir hukuki yol bu anlamadım? Boşanmayı düşünmüyorsunuz nasıl başvurup alacaksınız hukuki yolla kayıtları?
Bilmiyorum kayitlara bakmak icin bosanma davasi mi acmam lazim.umarim hasta olmam geceden beri bu konu aklimda burfaki msjlat etkisi ile daha da koyuyum.napsam dogrusu nedir bilmiyorum brlki de bugun bu evden cikmam gerek en azindan lbi sure o da ne halt yiylrsa yesin tabi

Neden kamerada gorecegim goruntuye gore kararim degisir eger sarmas dolas bir hal varsa sarilma filan isler baska olur
Hala ne diyorsun?
Arkadaşım kadın kocana ahh ah seninle evli olan ben olacaktım demiş,kocan kadına karım gelsin de aramıza mı girsin demiş.
Sen hala sarmaş dolaşsa diyorsun.
Mercimeği çok güzel fırına vermiş onlar.
Yani bu saatten sonra adama da suç bulamayacağım.
Neden gitmene müsaade etsin ki?
Nasılsa yüzüne bakınca dayanamayıp tebessüm eden ve her daim kocasına inanan bir saf ver evde.
Aldatmak için nasıl da müsait bir ortam.
At da koşturur deve de.
Bari kendini rezil etme artık bu konuları açarak.
Başına geldiyse kocamdır yapmaz kafasındaysan oturacaksın bir güzel de sindireceksin laf da etmeyeceksin.
Yoksa o saf kocan sen boşamadan seni boşar.

Cinayet davası olur, hırsızlık olur, boşanma olur siz yazmışsınız hukuki bir yol diye. Ortada dava yokken nasıl bir hukuki yol ile kayıtları gidip almayı planladığınızı gerçekten anlamadım.
Tabi çıkın o da ne halt ederse etsin ama sonra yine dönün evinize sonra bu durum tekrar etsin. Siz zaten bu durumu kanıksamışsınız da ben nasıl bir çözüm önerisi bekleyerek burda konu açtınız onu anlamadım

Burada yazılanlardan etkilenip napıcaksın yine eşyalarını toplayıp gitmeye çalışacaksın sonra kocan yapma etme dicek yalvarıcak sonra sen yine vazgeçeceksin sonra kocam beni çok seviyo deyip buraya yazacaksın dimi. Hiç uğraşma kesin kararını ver ona göre davran . boşanma gibi niyetin yoksa unut bu yaşananları

biriyle oturup konuşması, sizi aldattığını neden düşündürdü? arkadaşıymış. yorumları okumadığım için soruyorum yanlış anlamayın. hani herkes gıcık olur da sanki siz farklı açıdan bakıyorsunuz. muhabbet etmişlerse boşanmayı gerektirecek bir durum değil, kendinizi üzmeyin

Eğitim durumunuz nedir, çalışıyor musunuz?

Bu yorum gercek olamaz sasirdim cok farkli yazdiniz

Peki neden eşin kadına ev müsaitse geleyim dedi?
Kadın reddetmese evde buluşacaktı. Sadece yemek yemek için mi sence?
Evet ksdim disarda bulusalim dedi.o niye oyle dedi sansini denemistir masraf olmasin diye dusincemi soylicem ama yine tepki alicam.isine gelmistor ev gizli digeri jalka acik gorulebilir

Evet ksdim disarda bulusalim dedi.o niye oyle dedi sansini denemistir masraf olmasin diye dusincemi soylicem ama yine tepki alicam.isine gelmistor ev gizli digeri jalka acik gorulebilir
Masraf olmasın mı?

Bu konu fake derim susarım..masraf olmasın diye Eve çağırmışmış..yahu Mahmut abi yazıyor kendi sığ aklıyla..bizede bir taraflariyla gülüyordur eminim.

Neden kamerada gorecegim goruntuye gore kararim degisir eger sarmas dolas bir hal varsa sarilma filan isler baska olur
Biz kanınca kendin de kanmayacaksın ki buna. Hepimiz biliyoruz ki sen kocanı o kadınla yatakta da görsen boşanmayacaksın. Cümlelerinden çok belli. O yüzden bana kalırsa hiç düşme peşine ki zaten 1 ay geçmiş görüntü falan kalmamıştır aynı gün adlı bir olay olmadıysa mekanda.

Oyle bi durumlA karsilassam allah basima getirmesin ama sonuc farkli olur.kamera ksyitlarini gorebilsem keske orda da bi yanlis dsvranis gorsem yine dusuncem.farkli olur.kayitlar icin savciliktan izin almam gerekiyormus ama pub kayitlari 15 gunddn fazla saklamadigini soyledi.bosanma davasi acmadan savciliga basvurabiliyormusum

Kemal I'm yapmaz vakasi

Hayatta bazi gercekler vardir is arkadasiyla yemege tek gitmesi olmaz grupca tamam eski bir dostla tek bulusulmaz esini de alirsin oyle olur haa niyet baska zaten yoksa gizli bulusma olmazdi kapis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…