Arkadaşın boşanma gibi ciddi bi niyeti yokmuş zaten. Aldatıldığını da düşünmüyormuşGaliba olayın üzerinden belli bir süre geçince mahkeme affettiğiniz için dava açamıyordunuz, 6 ay mı neydi.
Kocan başka kadınla buluşuyor konuşuyor bilmem nerelere gidiyor ama çok saf, hı hı, aynı şeyi sen yap ve çok safım napayım de bakalım
Pubta buluşup müzik dinleyip evlere dağılmışlar herhal, sorsan karısını götürmez elin evli kadınıyla arkadaşça okeye 3. Aramışta olabilirlerArkadaşın boşanma gibi ciddi bi niyeti yokmuş zaten. Aldatıldığını da düşünmüyormuş
Böyle işlemler için kamera kayıtları savcılık izniyle veriliyor.ondada cinayet adam kaçırma tarzında şeyler yasanırsa veriliyor.siz bence bu kdr net tarih saati biliyosanız.oraya gidin telefonumu çaldırdım diyim.yada cüzdanımı kaybettim su tarihten beri kayıp en son sizdeydm su saatte sonrasnda yok yada biri geldi çaldı vs diyin gidin izleyinOnceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Bosanma gibi ciddi bir disincem yok gel gitliyim iki 3 gundur unutmusken simdi yine hatirladim.esim defalarca ozur diledi agladi malsafim kotu degildi 1 saat kadar oturup biseyler yedik ictik konustuk dedi bulustugu kiz baska ulkede yasayan rvli cociklu yabanvi biri evlrnmeden once de sosyal medyasinda gormustum eski arkadasim demisti turlcesine komikti guler eglenirdik yanlis anlama demisti of yine o his coktu icime 1 ay gecmesine rahmrn ogreneli aslinda atlatir gibiydim tekrar kamera kauitlari geldi aklima alan var mi acaba ya da izleyen allahim sen yardim et icimden bu evliligi bitirmek gelmiyor kvalideme de soyledim sasirdi benim oglum saftir dedi ilerisinfe gittigini dusunmem bunu bana niye onceden soylemedin vs diyr bana sordu.yazdiklarimdan nasil goru iyor bilmiyorum ama esim gercekten saf biri o kizla bulusmak bile nasil sklinageldi anlamiyorum esko gjnlere ozlem mi kacamak mi onune 5.6 kez getirdim konuyu ozir diledim agladim daha me yapmam gerekiyor bana bundan bahsetmemen icin dedi.Esim cok cinsellige duskun biri degil o yuzden bulusmanin cinsellikle alakali olduguni dusunmuyorum. Suan bo suru hormon ilaci almasina ragmen erekte sikintisi var muhabbet nagimlisi ama diger insanlarla ortamlardagryik yapmaya bayilir
Aldatmak sadece aynı yatağa girmek mi ? Çok masumane bi buluşma olsaydı gizli saklı kızla buluşmazdı kendini affettirmek içinde gözyaşı dökmezdi.....halen eşinizin sempatik göstermeye çalılmışsınız evli barklı çocuklu bi kadınla buluşması bile miğde bulandırıcı... Safmış kandırmışmı kadın tuzağa mı düşürmüş aynı ortamda buluşup ye iç gül sonra safım cinsel hayata çok düşkün değil yapmamıştır burda ne konular okuduk hanımefendi eşiyle haftada 15 gün de bir olup sabah akşam sevgilisiyle cinsellik yaşayanlar belki de dışarda çok yaşadığı için cinsellikği evde efor kaybedecek durumu yoktur eeeee nasıl yetişsin buda canOnceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Bosanma gibi ciddi bir disincem yok gel gitliyim iki 3 gundur unutmusken simdi yine hatirladim.esim defalarca ozur diledi agladi malsafim kotu degildi 1 saat kadar oturup biseyler yedik ictik konustuk dedi bulustugu kiz baska ulkede yasayan rvli cociklu yabanvi biri evlrnmeden once de sosyal medyasinda gormustum eski arkadasim demisti turlcesine komikti guler eglenirdik yanlis anlama demisti of yine o his coktu icime 1 ay gecmesine rahmrn ogreneli aslinda atlatir gibiydim tekrar kamera kauitlari geldi aklima alan var mi acaba ya da izleyen allahim sen yardim et icimden bu evliligi bitirmek gelmiyor kvalideme de soyledim sasirdi benim oglum saftir dedi ilerisinfe gittigini dusunmem bunu bana niye onceden soylemedin vs diyr bana sordu.yazdiklarimdan nasil goru iyor bilmiyorum ama esim gercekten saf biri o kizla bulusmak bile nasil sklinageldi anlamiyorum esko gjnlere ozlem mi kacamak mi onune 5.6 kez getirdim konuyu ozir diledim agladim daha me yapmam gerekiyor bana bundan bahsetmemen icin dedi.Esim cok cinsellige duskun biri degil o yuzden bulusmanin cinsellikle alakali olduguni dusunmuyorum. Suan bo suru hormon ilaci almasina ragmen erekte sikintisi var muhabbet nagimlisi ama diger insanlarla ortamlardagryik yapmaya bayilir
Bu arada istedigi kadar aglasın.içinde bu niyet var ve buna cesaret edebildiyse ikincisinede hazırlıklı ol.bastan izni vermiş oldum çünküOnceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Öyle demeyelim ama adamın cinsel hayati da yokmuş sorunları varmış . Kesinlikle bişey yaşayamaz başka kadınlarlaPubta buluşup müzik dinleyip evlere dağılmışlar herhal, sorsan karısını götürmez elin evli kadınıyla arkadaşça okeye 3. Aramışta olabilirler
Madem boşanma gündemde değil görüp ne yapacalsınız iyice yüzgöz olmasını mı sağlayacaksınızOnceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Kesinlikle beni gotirmuyor oyle yere alkollu biyerde oturmak istedim oyle pub degil esim demesin mi ben icki icen kadinlarla ayni yerde oturmam.elin kiziyla oturuyorsjn benimle mo oturmiyorsun diye onlarca hakaret kotu soz kullandigim tartismalarla sona eren digaloglarPubta buluşup müzik dinleyip evlere dağılmışlar herhal, sorsan karısını götürmez elin evli kadınıyla arkadaşça okeye 3. Aramışta olabilirler
Mekana gelince kızın sandalyesini çektimi Ne yediler içtiler ne kadar hesap geldi hesabı kim ödedi garsona bahşiş verdilermi canlı müzikmiydi yada müzikli biyermiydi müzik varsa sanatçıdan istek parçaları oldumu kız wc ye giderken ons eşlik ettimi loş ışıkmıydı çıkışta kızın ceketini tuttumu hep güldülermi kim kime ne kadar yanaştı fln fln....şaka bi yana boşanmayacak zaten zorla kendi canını yakacak anladığım bu benimMadem boşanma gündemde değil görüp ne yapacalsınız iyice yüzgöz olmasını mı sağlayacaksınız
Aklıma düğünden hemen önce cinsel gücünü tespit etmek için oraya buraya giden erkek müsveddeleri geldi nedenseÖyle demeyelim ama adamın cinsel hayati da yokmuş sorunları varmış . Kesinlikle bişey yaşayamaz başka kadınlarlabenim anlayamadigim hem eşim yapmaz diyo hem de hala kurcaliyo . Kendine yazık madem bazı şeylere inanmak istemiyosun . Boşanmayı da düşünmüyorsan karıştırma yani ortalığı dimi adam da rahat etsin