Pub kamera kayitlarina bakilabilir mi

Sinema ve beeaber sosyal aktivite yapma konisuni ben tartisma aninds dile getiroyordim sen bana asik degilsin benimle tek zaman gecirme ostegin yokken o kizla bulusabiliyorsun benimle nie evlendin vs.o da bu olayin etkisie benimle vakit gecirmeye ozen gosterir oldu
Eşinin sana karşı isteğini sevgisini hiç biseyi yok hatta annesi gibi görüyor sende annesi gibi davranıyorsun kızınca yatağını toplamiyorsun yemek yapmıyorsun mesela.iyice ana oğul gibi olmuşsunuz.O da cinsel ihtiyacı olsun başbaşa bı kadinla yemek yemek olsun hepsini başkasıyla yapıyor yapmış bile.Ama sende ki de ana yüreği nasıl dayansın bırakıp oğlunu gitmeye uslanir umuduyla bekliyor hatta oğlunu koruyorsun . Bu hayat seni yer bitirir haberin olsun

Şimdi daha iyi anladım.keşke basında deseydin.diyorsunki 32 de evlendim 33 te boşansam bir daha kimi bulup evlenicem?
Bulsam bile esim kadar sevebilir miyim zsten esimi bu kadar sevmeme bile sasiririm.bi kadar sevebilecegim bir es oldugi icin allaha sukrederdimcunku uapi olarak kolau seven biri degildim

Eşinin sana karşı isteğini sevgisini hiç biseyi yok hatta annesi gibi görüyor sende annesi gibi davranıyorsun kızınca yatağını toplamiyorsun yemek yapmıyorsun mesela.iyice ana oğul gibi olmuşsunuz.O da cinsel ihtiyacı olsun başbaşa bı kadinla yemek yemek olsun hepsini başkasıyla yapıyor yapmış bile.Ama sende ki de ana yüreği nasıl dayansın bırakıp oğlunu gitmeye uslanir umuduyla bekliyor hatta oğlunu koruyorsun . Bu hayat seni yer bitirir haberin olsun
Yorumunizda bir gerceklik payi goremedim.esimcinsel konuda biriyle beraber olmadi hislerim buyonde ama bana bulusmasi bile.yetiyor

Adama niye yazik surekli onume gelecek mi bu bunaliylrum eve geldigimde ruh halin kltu mu iyi mi diye dusunuyorum artik dedi bu yartisma cikinca da huzurum kalmadi bagrismalardan der cikar gider gelir yumusar ozur diler tekrar olmasin yeni sayfaa...
haksiz buluyorsaniz ve bi sonucu olmali bir bedel odemeli diyorsaniz bosanin veya baska bir sey.. ama devam etme karariniz varsa konunun uzerine sunger cekeceksiniz. bu evlilik terapistlerinin soyledigi bir sey benim degil. kime isterseniz sorun. hem bosanmayayim hem basinin etini yiyip durayim olmaz. asamiyorsaniz takilip kaldiysaniz bosanin adama da yazik yapmis bir hata surekli basa sarilip durulmaz kaset.. sunger cekmek affetmek demek degil. unutmak demek de degil.. önünüze bakmak demek. ilerleme kaydetmek demek. tabiki gozunuz uzerinde olacak temkinli olacaksiniz ipin ucunu salmayacaksiniz. ama her gun her gun isitilmaz konu.

Yorumlarınızı okudum, siz asla boşanmazsınız.

Yatakta bassanız kocanızı bu sefer de yorulmuş dinlenmek için uzanmışlar dersiniz. Yani o derece pollyannacılık işlemiş içinize. Madem boşanmak bir seçenek değil sizin için o zaman evet aldatıldım ama affettim deyip önünüze bakın. Kimseye anlatmayın içinize gömün unutmaya aklınıza getirmemeye çalışın. Burda yorum falan istemeyin konu açıp, çünkü herkes bal gibi aldatılmışsınız diyerek hatırlamak istemediğiniz gerçekleri kabak gibi önünüze koyup iyice sizi üzecek.

Sizin için aramıza mı girsin diyebilen bir adam sizin orda olmanızın tuhaf kaçacağını biliyor ki böyle konuşuyor. Çünkü eşi olmadan başbaşa bir kadınla oturup bu şekilde sohbet etmesi normal değil. Ve sizden özür diliyor yediği haltları bildiği için. Üste çıkmaya falan çalışmamış baştan, sizi iyice çıldırtmamak için. Mağduru oynamış ikna etmek için sizi, başarmış da.

Kadınla cinsellik yaşamasa ne fark eder, kadınla kur yaptılar birbirine. Gülüp eğlendiler, siz eşinizin sizden başka bir kadınla muhabbet etmekten zevk almasını onunla başbaşa vakit geçirmek istemesini kabullenmiş oluyorsunuz şuan. Bu cinsellik yaşamasından bile daha kötü belki de.

Eşiniz sizle bile başbaşa takılmayıp akrabalarla toplu görüşüyorken siz gidince hemen başka bir kadınla üstelik eski zamanlarından biriyle başbaşa görüşmüş. Cinsellik değil duygusal paylaşım var aralarında, bu daha kötü.Ayrılmıyorum sindirebilirim diyorsanız artık irdelemeyin konuyu, üstünü örtün gitsin.

Yorumlarınızı okudum, siz asla boşanmazsınız.

Yatakta bassanız kocanızı bu sefer de yorulmuş dinlenmek için uzanmışlar dersiniz. Yani o derece pollyannacılık işlemiş içinize. Madem boşanmak bir seçenek değil sizin için o zaman evet aldatıldım ama affettim deyip önünüze bakın. Kimseye anlatmayın içinize gömün unutmaya aklınıza getirmemeye çalışın. Burda yorum falan istemeyin konu açıp, çünkü herkes bal gibi aldatılmışsınız diyerek hatırlamak istemediğiniz gerçekleri kabak gibi önünüze koyup iyice sizi üzecek.

Sizin için aramıza mı girsin diyebilen bir adam sizin orda olmanızın tuhaf kaçacağını biliyor ki böyle konuşuyor. Çünkü eşi olmadan başbaşa bir kadınla oturup bu şekilde sohbet etmesi normal değil. Ve sizden özür diliyor yediği haltları bildiği için. Üste çıkmaya falan çalışmamış baştan, sizi iyice çıldırtmamak için. Mağduru oynamış ikna etmek için sizi, başarmış da.

Kadınla cinsellik yaşamasa ne fark eder, kadınla kur yaptılar birbirine. Gülüp eğlendiler, siz eşinizin sizden başka bir kadınla muhabbet etmekten zevk almasını onunla başbaşa vakit geçirmek istemesini kabullenmiş oluyorsunuz şuan. Bu cinsellik yaşamasından bile daha kötü belki de.

Eşiniz sizle bile başbaşa takılmayıp akrabalarla toplu görüşüyorken siz gidince hemen başka bir kadınla üstelik eski zamanlarından biriyle başbaşa görüşmüş. Cinsellik değil duygusal paylaşım var aralarında, bu daha kötü.Ayrılmıyorum sindirebilirim diyorsanız artık irdelemeyin konuyu, üstünü örtün gitsin.
çok güzel hepimizin adına konuşmuşsun tebrik ederim ben bu kadar sakin kalamadım

Bizim arkadaşın kocasında da benzer peoblem vardısonra ortaya çıktı ki aldattığı kadınla sevişiyormuş. Ya kadını istemiyordu ya ikisine yetemiyordu ama kadın senelerce kocasına üzüldü meğer üzülünecek halde olan kendisiymiş.

çok güzel hepimizin adına konuşmuşsun tebrik ederim ben bu kadar sakin kalamadım
Konu sahibine üzüldüm, çünkü hem boşanmak istemiyor hemde olanları sindirip önüne bakamıyor. İkna edici cevaplar istiyor gibi ama imkansız .Burda da hep onu üzecek yorumlar yapılır çünkü adamın aldattığı ayan beyan ortada. Umarım kendi için en doğru kararı verir.

Saf falan degil saf ayagina yatiyor, bu ayaga yata yata seni daha cok kandirir. Saf deyip bide kendinizi bu sekilde kandirmayin.

Eşinizin eylemi aldatmak degil siz de boşanmak istemeyen bireysiniz neden evinizde sürekli bu konuyu açıp konuşuyorsunuz?
Neden kayıtları delil olarak almak istiyorsunuz?

Tek tavsiyem bu olayı normalleştirmeyin eşiniz ile yüz göz olup aa bak bizim hanım bunu hazmetmiş demek ki normal davranıyorum aldatmakla birşey olmaz dedirtmeyin

Esim kendini nekadar sevdigimij farkinda . Ona gore bu olay iliskimizi iyilestirmis bunasil soz bende boyle degil dedim. O ds benim acimdan boyle artik sana daha da onem gosteriyorum eskiye orsnla dedi kavgalar iliskiyi saglamlastiriyor dedi.ben de katilmiyorum dediysem de ben gecmisteki hatami anladim.artik seninle daha da zaman geciriyorum.dedi.bu olayin uzerinden 3 kez sinemay gittik normalde..aktiviteyi bas basa yapmaz akrsbalari ile yapardik.
İnan ki üzüldüm senin adina. Evlilik böyle bisey değil, böyle yürümez..
Sen aldatildigini dusunmuyorsun bosanmazsin da belli tamam, bundan sonra da böyle davran madem aldatilmamis gibi..
Konusunu açma laf sokma yeni baştan başla ilişkine. Mutlu ol. Ne diyelim..

Böyle saf bir adamında bu mevzu beni sana daha cok bagladı demesi.sevinsin diye sinemaya götürmesi gerçekten çok zekice.yemin ederim kırk yıl düşünsem karşımdakini böyle kandırabilcegim aklıma gelmez benim.bi arkadasım vardı sevgilisi istemeye gelecekti iki gün öncesen instagramda bi kızla konusmus.komsu kızı.yanında olsam simdi uyusak falan demiş.arkadasımda bunu yakalamştı.ayrılcam diyodu.cocuk dediki bana biyü yaptılar içime şeyran girdi ben bu degilim nası oldu bilmiyorum falan.sonra barıştılar.barışırken arkadasıma diyorki.her şerde bi hayır vardı bu olay iyiki olmus.sana daha cok baglandım.asıgım sana adını haykırmak istiyorum.bu olay olmasa bence bu kdr birbirmize baglnmazdık.böyle kavgalar ilişkiyi dahada saglamlaştırıyor demişti.şimdi evleniyorlar...
Eskiden bilezikle yüzükle kandırıyorlardi şimdi buyuyle sinemayla🙄

Onceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Bosanma gibi ciddi bir disincem yok gel gitliyim iki 3 gundur unutmusken simdi yine hatirladim.esim defalarca ozur diledi agladi malsafim kotu degildi 1 saat kadar oturup biseyler yedik ictik konustuk dedi bulustugu kiz baska ulkede yasayan rvli cociklu yabanvi biri evlrnmeden once de sosyal medyasinda gormustum eski arkadasim demisti turlcesine komikti guler eglenirdik yanlis anlama demisti of yine o his coktu icime 1 ay gecmesine rahmrn ogreneli aslinda atlatir gibiydim tekrar kamera kauitlari geldi aklima alan var mi acaba ya da izleyen allahim sen yardim et icimden bu evliligi bitirmek gelmiyor kvalideme de soyledim sasirdi benim oglum saftir dedi ilerisinfe gittigini dusunmem bunu bana niye onceden soylemedin vs diyr bana sordu.yazdiklarimdan nasil goru iyor bilmiyorum ama esim gercekten saf biri o kizla bulusmak bile nasil sklinageldi anlamiyorum esko gjnlere ozlem mi kacamak mi onune 5.6 kez getirdim konuyu ozir diledim agladim daha me yapmam gerekiyor bana bundan bahsetmemen icin dedi.Esim cok cinsellige duskun biri degil o yuzden bulusmanin cinsellikle alakali olduguni dusunmuyorum. Suan bo suru hormon ilaci almasina ragmen erekte sikintisi var muhabbet nagimlisi ama diger insanlarla ortamlardagryik yapmaya bayilir
Kocana çok üzüldüm. Bir hata yapmış. Saf adamcağızı bu kadar ağlatmana değdi mi vicdansız kadın?
Böyle masum kocayı bulmuşken utanmadan kamera kaydı soruşturmak nedir? En fazla öpüşmüştür, yüzeysel sevişmiştin ama eminim o kadın zorlamıştır onu.

Kocanı daha fazla üzme, özür dile ve onu mutlu etmeye bak.

X