Yorumlarınızı okudum, siz asla boşanmazsınız.
Yatakta bassanız kocanızı bu sefer de yorulmuş dinlenmek için uzanmışlar dersiniz. Yani o derece pollyannacılık işlemiş içinize. Madem boşanmak bir seçenek değil sizin için o zaman evet aldatıldım ama affettim deyip önünüze bakın. Kimseye anlatmayın içinize gömün unutmaya aklınıza getirmemeye çalışın. Burda yorum falan istemeyin konu açıp, çünkü herkes bal gibi aldatılmışsınız diyerek hatırlamak istemediğiniz gerçekleri kabak gibi önünüze koyup iyice sizi üzecek.
Sizin için aramıza mı girsin diyebilen bir adam sizin orda olmanızın tuhaf kaçacağını biliyor ki böyle konuşuyor. Çünkü eşi olmadan başbaşa bir kadınla oturup bu şekilde sohbet etmesi normal değil. Ve sizden özür diliyor yediği haltları bildiği için. Üste çıkmaya falan çalışmamış baştan, sizi iyice çıldırtmamak için. Mağduru oynamış ikna etmek için sizi, başarmış da.
Kadınla cinsellik yaşamasa ne fark eder, kadınla kur yaptılar birbirine. Gülüp eğlendiler, siz eşinizin sizden başka bir kadınla muhabbet etmekten zevk almasını onunla başbaşa vakit geçirmek istemesini kabullenmiş oluyorsunuz şuan. Bu cinsellik yaşamasından bile daha kötü belki de.
Eşiniz sizle bile başbaşa takılmayıp akrabalarla toplu görüşüyorken siz gidince hemen başka bir kadınla üstelik eski zamanlarından biriyle başbaşa görüşmüş. Cinsellik değil duygusal paylaşım var aralarında, bu daha kötü.Ayrılmıyorum sindirebilirim diyorsanız artık irdelemeyin konuyu, üstünü örtün gitsin.