Canım bak eşini affetmek isteyebilirsin dediğin gibi boşanmakta istemeyebilirsin herkesin kendi kararı ama boşanmıcaksan olayı büyütme araştırıp kendine eziyet etme . Sen kanıtlayınca ne olcak eşine hesap sorup affedeceksin . Ama adamın düşüncesi ben aldatsam da gece takılsam da karım beni bırakmaz olcak. Ona bu fırsatı verme . Yüz göz olma . Eğer boşanma gibi bi niyetin varsa araştır kanıt bulmaya çalışAldatma yok diyen kim? Bossnmayi dusunmemek aldatma uok mu demek? Aldstms olduguna inanmasam suan odaya kilitli noye beklim biraz anlayis ya kamera kajdina bskip karar vermem bu kadar mi anormal geliyor.artik cvpfilan yazmauin lutfen ya
Hala aynı yerdesiniz kamera kayıtlarını görünce ne değişecek ben anlamıyorum. Adam sizi aldatmış evet hanımefendi baya çatır çatır aldatmış. Kardeş kardeş oturacak olsalar kafede buluşurlar. Pub da buluşmak zaten az çok niyetlerini belli ediyor. Ama siz hala seviyorum diyorsunuz tebrik ederim. İnsanın kendine yaptığını başka kimse yapamıyor. Siz kamera kayıtlarına bakınca ne kadar, nereye kadar aldattığını mı göreceksiniz. En iyisi siz bu olayı kabullenin yiyip, yutun bütün olanları bakın işinize. Zaten bişey yapacağınız yok bari kurcalamayın.Aldatma yok diyen kim? Bossnmayi dusunmemek aldatma uok mu demek? Aldstms olduguna inanmasam suan odaya kilitli noye beklim biraz anlayis ya kamera kajdina bskip karar vermem bu kadar mi anormal geliyor.artik cvpfilan yazmauin lutfen ya
Şöyle farkı olabilir daha önce açıkladığım gibi, eşin cinsel sorunlar yaşayan biri ve bu onun psikolojisini derinden etkilemiş olabilir başkalarından hoşlandığı için hovardalık olsun diye değil de kendince ezilen erkekliğini tatmin etmek istemiştir belki. aldatmanın tabi ki sebebi olamaz diyenlerdenim ve hic bir aldatmanin tek seferde kalacagina inanmam lakin çözüm arıyorsan bu konuyu es gecme derim belki de cinsel sorununuz çözülse herşey farklı olabilirNormal aldatmadan nasil farkli olabilir esime gore aldatmanin yizde 85 i yatmakmis! Ben yatmadan asik oldugun icin gorussen de aldatmadir dedim ben senden baskasina asik degil dedim.Esimin baska olumsuz ozellikleri olsa belki durum olumsuz olurdu ama beni kirsa bile hemen ozur dilemesi gonlumu almasi suratsiz ben olsam da kus kalamamasi,sorumluluk sahibi olmasi,ev isleri konusunda bana.yardim etmesi yuzunumgulmesi ve merhamaetli olmasi bunlari yok sayamiyorum ben
Özelden de mesaj atıp sorduğunuz için yazıyorum, aynı fikirdeyim. Eşin karşı cinsten bir arkadaşla oturması çoğu kişiyi sinir eder ama aldattığını göstermez. Her şey göründüğü gibi değildir diyor aile terapistleri. Yorumları okumadığımdan bu kadar yazabiliyorum. Başka bir durum yoksa kendinizi üzmeyin. Kamera kayıtlarına ulaşabilirseniz fikriniz netleşir belki. Yalnız eşinizin niye ağladığını tam anlamadım, düştüğü durumamı ağladı yoksa eyvah yakalandım diye mi ağladı? Sorunuzun cevabı orada olabilir.Bu yorum gercek olamaz sasirdim cok farkli yazdiniz
Hayatta bazi gercekler vardir is arkadasiyla yemege tek gitmesi olmaz grupca tamam eski bir dostla tek bulusulmaz esini de alirsin oyle olur haa niyet baska zaten yoksa gizli bulusma olmazdi kapis
Siz konuyu tam bilmiyorsunuz sanırım.Özelden de mesaj atıp sorduğunuz için yazıyorum, aynı fikirdeyim. Eşin karşı cinsten bir arkadaşla oturması çoğu kişiyi sinir eder ama aldattığını göstermez. Her şey göründüğü gibi değildir diyor aile terapistleri. Yorumları okumadığımdan bu kadar yazabiliyorum. Başka bir durum yoksa kendinizi üzmeyin. Kamera kayıtlarına ulaşabilirseniz fikriniz netleşir belki. Yalnız eşinizin niye ağladığını tam anlamadım, düştüğü durumamı ağladı yoksa eyvah yakalandım diye mi ağladı? Sorunuzun cevabı orada olabilir.
Evet ilk mesajı okudum sadece. Umarım yanılıyordur. İnsanın içine şüphe düşmesi bile yıpratıcıSiz konuyu tam bilmiyorsunuz sanırım.
Kadın konu sahibinin kocasına ahh seninle evli olan ben olacaktım demiş.
Bariz bu kadınla aldatılıyor.
Burada bariz aldatılma var ama boşanmak istemeyen de biri var.Evet ilk mesajı okudum sadece. Umarım yanılıyordur. İnsanın içine şüphe düşmesi bile yıpratıcı
Yani Üslubunca rica edince bir ihtimal izletebilirler. Biz bir kere rica ettik, müdür kendi odasında izletti. Ama kafeydi orasıHala aynı yerdesiniz kamera kayıtlarını görünce ne değişecek ben anlamıyorum. Adam sizi aldatmış evet hanımefendi baya çatır çatır aldatmış. Kardeş kardeş oturacak olsalar kafede buluşurlar. Pub da buluşmak zaten az çok niyetlerini belli ediyor. Ama siz hala seviyorum diyorsunuz tebrik ederim. İnsanın kendine yaptığını başka kimse yapamıyor. Siz kamera kayıtlarına bakınca ne kadar, nereye kadar aldattığını mı göreceksiniz. En iyisi siz bu olayı kabullenin yiyip, yutun bütün olanları bakın işinize. Zaten bişey yapacağınız yok bari kurcalamayın.
Ya bi de kim verir kamera kayıtlarını size Sarı çizmeli Mehmet ağa hesabı hadi bi bakayım deyince size gösterirler mi sanıyorsunuz
Adam başka bir kadınla buluşmuş eşine söylemeden gelmiş bana kamera kaydına bakıp karar vericem diyor.Bu mantıkla devamAldatma yok diyen kim? Bossnmayi dusunmemek aldatma uok mu demek? Aldstms olduguna inanmasam suan odaya kilitli noye beklim biraz anlayis ya kamera kajdina bskip karar vermem bu kadar mi anormal geliyor.artik cvpfilan yazmauin lutfen ya