Pub kamera kayitlarina bakilabilir mi

İlişkiye eşiniz faydalı bişeyda yapmış aslında.artık çok aldatma gözüyle bakmıyorum

Gecen utu yapicaktim bu olay aklima geldi gerisino biraktim kahvalti da oyle kirj peynir cay zeytin yerler toz dolu ses ciksramiyor eskiden tsrtisirdi ev pisdiye

Adam sana eskiden ilgim çok da yoktu demiş kendi ağzıyla.
Daha 1 yıllık evlilik bu.
Rezalet bir durum.

Böyle saf bir adamında bu mevzu beni sana daha cok bagladı demesi.sevinsin diye sinemaya götürmesi gerçekten çok zekice.yemin ederim kırk yıl düşünsem karşımdakini böyle kandırabilcegim aklıma gelmez benim.bi arkadasım vardı sevgilisi istemeye gelecekti iki gün öncesen instagramda bi kızla konusmus.komsu kızı.yanında olsam simdi uyusak falan demiş.arkadasımda bunu yakalamştı.ayrılcam diyodu.cocuk dediki bana biyü yaptılar içime şeyran girdi ben bu degilim nası oldu bilmiyorum falan.sonra barıştılar.barışırken arkadasıma diyorki.her şerde bi hayır vardı bu olay iyiki olmus.sana daha cok baglandım.asıgım sana adını haykırmak istiyorum.bu olay olmasa bence bu kdr birbirmize baglnmazdık.böyle kavgalar ilişkiyi dahada saglamlaştırıyor demişti.şimdi evleniyorlar...

Yok artık
Şeytanı bile alet etmiş şerefsiz.
Asıl şeytan kendisi.

Ya buna inanan kızın aklına ne demeli?
Şaka gibi ya.
Valla ayrıl dedim yok.onada sğründür bari dedim yok.bu modelleri böyle adamlar bilerek buluyor bence.evlendikten sonrada konusu burdaki arkadasın konusundan olacak ve ömür boyu boşamaya cesaret edemeyip saf saf yaşayacaklar.gece kocama kızdım tv karşısında uyuyakaldı diye.kurban olayım allahım neler var herşey için şükürler olsun çokça aminnnnnn

Sinema ve beeaber sosyal aktivite yapma konisuni ben tartisma aninds dile getiroyordim sen bana asik degilsin benimle tek zaman gecirme ostegin yokken o kizla bulusabiliyorsun benimle nie evlendin vs.o da bu olayin etkisie benimle vakit gecirmeye ozen gosterir oldu

Canımmm tamam ya sineye çek.bir yıl olmuş daha evleneleli.eskiden analarımız az mı kahır çekti.kahır çekmeden mutluluk olmuyor malesef.buda senin sınavın.atlatmya çalış..spor yap müzik dinle kitap oku.aldatılmadım ben de içinden sık sık.kimseye anlatma baska bu olayıda.instagramda falanda asla laf sokma.iyice aklından silip atarsın o zaman

Uykum kacti1 aydir uyudugum cok az zaten gece gunduz de grc kalkiyorum kendime vskit ayirmak istiyorum ama olmuyor kafs bunlrla dolu

Degisik bir yorum sasirdim sagolun boyle bi yanit bekledigimden degil ama gercekten bosansam mutlu olmam ogrendigim geceki halimi unitmam esimin o kiza asik olduginu sandim hala gorustugunu ama boyle bosey yok yine de icimde unitamiyorim bur bir kacamak cunku esim sonunu dusunememis zaten dusunemez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…