- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kameradaki kayitlarda sarmas dolas bir hal gorsem bunu sindiremem.bakma isteme sebebim bu normal oturumuslar yemek mi yemisler yoksa duygusal temassal biseyler var mi hislerim yok diyor ama hersey anlik belli olmaz.esim o konusmalaro yaparak beni yeyerince sasidrtti. Acaba kiza yazmasini mi saglasam esim bizim gprustugumuzu ogrenmis bosanmak istiyor ben artik senle konusmam numarami sil tekrar bi sekilde irtibatta olmayalim diye.nben bunu kvalidenin faceinden yazmayi dusundum ama ona bu soylediklerimi esime soyleme demisyim o da tmm demisti cunku biz aramizi ozaman dizeltmistik neden soyledin filan diyebilirdi.kvalidem onune bak unut saftir kotu niyetle yapmamistr filan dedi ben de o tam ir yalanci dedimAh be kuzum adam seni aldatmiş. Sen hala gozunde onu aklamaya ugrasiyorsun. Seni asla yargilayamam. Yasadiklarini en iyi sen bilirsin sonucta. Tavsiyem, eger bu evlilige devam edeceksen boyle olmaz. Bu konuyu gercekten aklindan silmen lazim. Kayitlari alsan ne yapacaksin, esin zaten durumu kabul etmis. Bu konuyu tamamen kapat ve evliligine devam et, kendini surekli mutsuz etme. Belli ki esinden ayrilmak istemiyorsun. O yuzden surekli ayni konuyu dusunup kendine acı cektirme.
Kameradaki kayitlar gercekten sasirmama sebebp olursa bosanirdim evet keske gorebilsem.esim bu kamera kayitlarini bakmak istedigimi bilmiyor.yetkili aksamnsaatlerinde ordaymis oyuzden gidemedim bir turlualdatmak nedir sizce? cinsellik mi?cinsellik yoksa aldatma olmamış mıdır?
cinselliği yaşayıp yaşamaması umrumda olmazdı böyle bir durumda.Aklına yüreğine başka birinin düşmesi bile yeterli olur benim için.Bedeninden önce yüreğinğinin beyninin benim olması önemli.Daha acı değil mi?
eşini en iyi sen bilirsin içine kurt düşmüş .bir insan eşinden habersiz bir başka kadınla neden buluşur yer içer?Açıklamaları sizi tatmin etti mi?
eğer boşanmayacaksanız görüntüleri ne yapacaksınız?buluştuğunu zamanını yerini yiyip içtiklerini biliyorsun boşanmayacaksın da neden görüntüleri merak ediyorsun?eminim fiziksel temas görsende ayrılmayacak bahaneler bulacaksın
bence daha çok canını yakacak şeyler peşine düşme eğer boşanmayacaksan.
evli kadınlar aldatmaz deme sakın.bulunduğum ilde geçen yaz 2 ayrı olayda da kadın evliydi.birisi kocası tarafından öldürüldü diğeri sevgilisiyle kocayı öldürdü.
gerçekten ne istediğine karar ver ona göre davran.
Tesekkurler kolay kapatip onume bakamiyorum yazdiklariniz etkisiyle yine kotu oldum ve bugin yarin belki giderim ayni halti yesin tekrar.dua okuyarak uyuyarak ailrsine gitmeyerek tutumumu belli ettim ama annesi ve aktabalari iyi esim yuzunden onlara kotu davranmak da istemiyorimSanırım bazı şeylerin cevabı önünde ve göremiyorsun .. eşimin cinsel bir amaçla yaklaştığını düşünmüyorum çünkü ereksiyon sorunu var demissin işte tam da bu nedenle esin o kadınla görüşmüş olabilir. Erkekler bu duruma senin benin sandığımızdan daha çok takılıyor ve kendilerini kucuk düşmüş hissediyorlar sanırım. Erkekliğini kendine kanıtlamaya çalışıyor olabilir .. bence evliligine devam etmek istiyorsan bu konuyu aç bir konuş gerekirse destek alın
Dua okuyup unutmaya calisarak.esimden uzak duramayan biriyim.moralim bozuk olsa da yuzune baktiginda tebessum ederim o da yuzume bak der hep gulmem icin.hala diyorum ne gerek vardi 1 aydr kemirdim beynimi ruyamds aldatiliyordum zaten 5 gibi yattimTesekkurler kolay kapatip onume bakamiyorum yazdiklariniz etkisiyle yine kotu oldum ve bugin yarin belki giderim ayni halti yesin tekrar.dua okuyarak uyuyarak ailrsine gitmeyerek tutumumu belli ettim ama annesi ve aktabalari iyi esim yuzunden onlara kotu davranmak da istemiyorim
Güzel kardeşim ailesi iyiyse onlara kötü davranma zaten onlarla olan ilişkin eşinden bağımsız olmalı.. ve evlilikte cinsel ilişki herşeydir bu problemin çözümünü aramalı ama bunu yaparken eşine kendini kötü hissettirmemeli tam tersi desteklemeli bu olabilir bir şey diyerek normallestirmelisin. Tabi psikolog değilim bilemem ama eşinin aldatmaya yatkinliginin sebebi bana bu problemmiş gibi geldi ilk önce tek başına sen git bir psikologla görüş bence . Esin bence kendinde bir eksiklik varmış gibi görüyor şuan ve kendi gözünde yerlere düşen egosunu okşamak istiyor olabilir .. iyi düşün bu evlilik seni mutlu edecek mi zaman ve enerji harcamana değecek mi sen biliyorsun. Aldatma benim için affedilmemesi gereken hatalardan ama bir aile terapistiyle görüşmeden karar verme derim durum normal aldatmadan farklı olabilir çünkü..Tesekkurler kolay kapatip onume bakamiyorum yazdiklariniz etkisiyle yine kotu oldum ve bugin yarin belki giderim ayni halti yesin tekrar.dua okuyarak uyuyarak ailrsine gitmeyerek tutumumu belli ettim ama annesi ve aktabalari iyi esim yuzunden onlara kotu davranmak da istemiyorim
Malesef diyemiyorum aldatilmadim benden gizli gorusti ve telefonda o konusmalari yaptilar.sanirim bu asamads yapmam.gerekn ona bu klnuyu koly atlamadigimi gostermek.eger eskisi gibi olursam 1 ayda unuttu kendine geldi diye dusunebilir ozaman beni cidden saf bulur.ben bi sekilde tepkimi gostermeliyim eskisi gibi olmamaliyim ama bu bir ay icersinde unjtjp eskiye donmek istedim 2 gin olduysa 3. Gun sikinti oldu bu sefer de o diyebilir madem olmuyor sonlandiralim ki dedi de hemem sz zsman grcip yumusadi tabi.bana kalsa evlilik kopmustu suan o boyle bakiyor.annemin yanina gitseydim belki.ama artik eski hrvesim yok eskiden surekli tbtleri onunla olan fotolarimla yapardim simdi hic yapasim bile yok. Atlatmam gerrkn allabin sabrimi olcmek icin onumr ciksrdigi bisey olarak gorecektim ve brn bu olayi anlamasam esim brlki seneye geldiginde gene gorusecekti simdi bir daha yapar mi bilmem nasil olsa esim beni seviyor yapsam da affeder dusuncesi olabilir veya.gercekten ders almistir ama bi hatalar anlik yapiliyor zatenCanımmm tamam ya sineye çek.bir yıl olmuş daha evleneleli.eskiden analarımız az mı kahır çekti.kahır çekmeden mutluluk olmuyor malesef.buda senin sınavın.atlatmya çalış..spor yap müzik dinle kitap oku.aldatılmadım ben de içinden sık sık.kimseye anlatma baska bu olayıda.instagramda falanda asla laf sokma.iyice aklından silip atarsın o zaman
Normal aldatmadan nasil farkli olabilir esime gore aldatmanin yizde 85 i yatmakmis! Ben yatmadan asik oldugun icin gorussen de aldatmadir dedim ben senden baskasina asik degil dedim.Esimin baska olumsuz ozellikleri olsa belki durum olumsuz olurdu ama beni kirsa bile hemen ozur dilemesi gonlumu almasi suratsiz ben olsam da kus kalamamasi,sorumluluk sahibi olmasi,ev isleri konusunda bana.yardim etmesi yuzunumgulmesi ve merhamaetli olmasi bunlari yok sayamiyorum benGüzel kardeşim ailesi iyiyse onlara kötü davranma zaten onlarla olan ilişkin eşinden bağımsız olmalı.. ve evlilikte cinsel ilişki herşeydir bu problemin çözümünü aramalı ama bunu yaparken eşine kendini kötü hissettirmemeli tam tersi desteklemeli bu olabilir bir şey diyerek normallestirmelisin. Tabi psikolog değilim bilemem ama eşinin aldatmaya yatkinliginin sebebi bana bu problemmiş gibi geldi ilk önce tek başına sen git bir psikologla görüş bence . Esin bence kendinde bir eksiklik varmış gibi görüyor şuan ve kendi gözünde yerlere düşen egosunu okşamak istiyor olabilir .. iyi düşün bu evlilik seni mutlu edecek mi zaman ve enerji harcamana değecek mi sen biliyorsun. Aldatma benim için affedilmemesi gereken hatalardan ama bir aile terapistiyle görüşmeden karar verme derim durum normal aldatmadan farklı olabilir çünkü..
Ay annemin böyle bu arkadaşı vardı.o kayıtlarıyla öyle her elini kolunu sallaya sallaya gidene vermiyorlar, adli yollarla savcılıktan izin çıkması lazım.ama senin onu yapmana gerek yok.hem boşamayacaksın ne gerek var.zaten adamı yatakta bassan "aa kardeşçe yatıyolarmış" diyceksin.kemalin yapmaz çünkü, o moddasın. bu arada saf olan kocan değil.
Neden öyle diyorsunuz ki, yazık adamcağız yaptığı şeyin farkında bile değil, sonucunu düşünmemiş çok safmış. Hem ilişkileri güçlenmiş. Adamcağız monotonlaşan ilişkilerini güçlendirmek için ne fedakarlıklar yapıyor hem de iktidarsız haliyle. Sız de adamcağızı suçlar gibi konuşuyorsunuz. Tüh tüh...Saf ve iktidarsız kocan; kadına evin müsaitse eve geleyim demiş. Kadın seni sorunca aramıza mı alacağız demiş.
Bunlar iktidarsız adam lafları değil.
Adam gayet de sevişme planı yapmış.
Belki otelde belki sizin evde yattılar vs.
Üstelik adam sana yanaşmıyor, para konusunda cimri. Seni aldatıyor ama seni sevdiğini iddia ediyorsun.
Hadi biz dış kapı mandalıyız. Kandırılmana bugün güler yarın unuturuz. Ama kocan unutmaz, gözüne soka soka aldatmaya devam eder.
Neden kamerada gorecegim goruntuye gore kararim degisir eger sarmas dolas bir hal varsa sarilma filan isler baska olurBoşanmayı düşünmüyorsan hiç kurcalama.