- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.955
ya bosanicaksiniz ya da tamamen geride birakip unutacaksiniz. size de yazik adama da.. boyle evlilik olmaz. ikisinden birini secin.Onceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Bosanma gibi ciddi bir disincem yok gel gitliyim iki 3 gundur unutmusken simdi yine hatirladim.esim defalarca ozur diledi agladi malsafim kotu degildi 1 saat kadar oturup biseyler yedik ictik konustuk dedi bulustugu kiz baska ulkede yasayan rvli cociklu yabanvi biri evlrnmeden once de sosyal medyasinda gormustum eski arkadasim demisti turlcesine komikti guler eglenirdik yanlis anlama demisti of yine o his coktu icime 1 ay gecmesine rahmrn ogreneli aslinda atlatir gibiydim tekrar kamera kauitlari geldi aklima alan var mi acaba ya da izleyen allahim sen yardim et icimden bu evliligi bitirmek gelmiyor kvalideme de soyledim sasirdi benim oglum saftir dedi ilerisinfe gittigini dusunmem bunu bana niye onceden soylemedin vs diyr bana sordu.yazdiklarimdan nasil goru iyor bilmiyorum ama esim gercekten saf biri o kizla bulusmak bile nasil sklinageldi anlamiyorum esko gjnlere ozlem mi kacamak mi onune 5.6 kez getirdim konuyu ozir diledim agladim daha me yapmam gerekiyor bana bundan bahsetmemen icin dedi.Esim cok cinsellige duskun biri degil o yuzden bulusmanin cinsellikle alakali olduguni dusunmuyorum. Suan bo suru hormon ilaci almasina ragmen erekte sikintisi var muhabbet nagimlisi ama diger insanlarla ortamlardagryik yapmaya bayilir
Bu mu intikam, çok acımasız olmamış ya. Ev işi falan yapmıyorsunuz ve o da birşey diyemiyor vayy be şeytanın aklına gelmez. Adam sizi çatır çatır aldatmış ve sizde karşılık olarak ev işi yapmıyorsunuz. Tebrik ederim bu intikam planını tek başınıza mı yaptınız yoksa destek aldınız mı.Intikam hislerim csnlaniyor ara ara maddi yardimda bulunmicam artik ilac paralarina kendi grcindirsin herseyi oyle ev isi filan zaten sz yapiyordum simdi hic yapmiyorum hicbiseu diyemiyor rahatsiz oluyor aslindabaska napabilirim onerisi olan
Tamam annenin evine gitmiyosan bile süslem püslen gece evr geç gel arkadaşlarınla buluş nerde oldugunu söyleme.bişeyler yap al intikamnı bari.o yokmus gibi davran.ve uzun bi süre zaten giremiyomussunuz.yanassada uzak dur.Intikam hislerim csnlaniyor ara ara maddi yardimda bulunmicam artik ilac paralarina kendi grcindirsin herseyi oyle ev isi filan zaten sz yapiyordum simdi hic yapmiyorum hicbiseu diyemiyor rahatsiz oluyor aslindabaska napabilirim onerisi olan
O sozu sordugumda yani oyle laubali y.v.sak birinin yanina seni noye gotiriyim dedi hic inanilir degil evet iste bu soz olmasa ah ama gorusmede arkadasiyla konisir gib siradan konilar da var eskiden sik konusrlardi herhalddKız iyi kızmış ama senide davet etmiş..
Keşke eşin ‘ARAMIZA MI GİRSİN ‘ diye sormasaymıs.bunu ısrarla yazıyorum.altında baska ne iyi niyet arayacaksınız diye ama hala kafede labali miydi efendi efendi miydiler diye merak ettiginizi söylüyosunuz..efendice otursalar aralarına alırlardı bence sizide
İntikam alamayacak kadar temiz kalpli çünkü.Bu mu intikam, çok acımasız olmamış ya. Ev işi falan yapmıyorsunuz ve o da birşey diyemiyor vayy be şeytanın aklına gelmez. Adam sizi çatır çatır aldatmış ve sizde karşılık olarak ev işi yapmıyorsunuz. Tebrik ederim bu intikam planını tek başınıza mı yaptınız yoksa destek aldınız mı.
Bence bişey değişmeZ.gördükleriniz ne olursa olsun içinize su serpmez. Boşanmayı düşünüyorsanız üstüne gidin, böyle bir durumda kamera kayıtları olmasa bile telefon kayıtları sanırım yeterli olur. Ama boşanmayıp devam edecekseniz çok fazla kurcalamayın.Bulustugu belli koz srsyip nerdesin cnm diyor o sekilde birsya geliyorlar 20 58de ben sadece bulustuklatinda adam gibi mo oturdular.yoksa laubslilik var mi diye meraktayim
Kesinlikle cok temiz ya.nası kıyıyorlar böyle eşlere üzülüyorum...İntikam alamayacak kadar temiz kalpli çünkü.
Adam da bu huyunu çok iyi kullanıyor.
Hala eşinin iyi niyetli olduğuna inanıyor.Kesinlikle cok temiz ya.nası kıyıyorlar böyle eşlere üzülüyorum...
Yok uzun sure giremedigimiz konusi eksik.ben 3 4 gun istemediginde klnuyu abartir hemen sen beni arzulamiylrsun benimle niye evlendin gibi seyler soylerdim kendisine gore daha istekliyim o da bazen 3 gunde 1 olabilir normal karsila derdi ilaclarin etkisiylasuan cok daha iyi ama ona rsgmen bazen sikinti olabiliyorTamam annenin evine gitmiyosan bile süslem püslen gece evr geç gel arkadaşlarınla buluş nerde oldugunu söyleme.bişeyler yap al intikamnı bari.o yokmus gibi davran.ve uzun bi süre zaten giremiyomussunuz.yanassada uzak dur.
Tarzim degil ki oyle seyler istesem de yapamam arkdas cevrem de yok oyleTamam annenin evine gitmiyosan bile süslem püslen gece evr geç gel arkadaşlarınla buluş nerde oldugunu söyleme.bişeyler yap al intikamnı bari.o yokmus gibi davran.ve uzun bi süre zaten giremiyomussunuz.yanassada uzak dur.
Bunun adı temiz kalplilik değil baya salağa yatıyor kendini kandırmaya çalışıyor ve başarılı da oluyor.İntikam alamayacak kadar temiz kalpli çünkü.
Ben buni allahin karsima.sabrimi olcmek icin cikardigi bi sinsv olarsk gordum belki gecmiste birilerini uzdum yanlis yaptim simdi uzilme sirasi ben de gibi teselli dersiniz ama.boyle disundumKesinlikle cok temiz ya.nası kıyıyorlar böyle eşlere üzülüyorum...
Hayat gerçekleri acı şekilde zorla öğretince o maske de düşüyor.Bunun adı temiz kalplilik değil baya salağa yatıyor kendini kandırmaya çalışıyor ve başarılı da oluyor.
Bu yorumu yapmak size ne katti.keske daha insacil yol gosterorcumleler sarfetsenizBunun adı temiz kalplilik değil baya salağa yatıyor kendini kandırmaya çalışıyor ve başarılı da oluyor.
Ve de çok seviyo. Ah şu koca musveddesi eşinin kıymetini bi bilseİntikam alamayacak kadar temiz kalpli çünkü.
Adama niye yazik surekli onume gelecek mi bu bunaliylrum eve geldigimde ruh halin kltu mu iyi mi diye dusunuyorum artik dedi bu yartisma cikinca da huzurum kalmadi bagrismalardan der cikar gider gelir yumusar ozur diler tekrar olmasin yeni sayfaa...ya bosanicaksiniz ya da tamamen geride birakip unutacaksiniz. size de yazik adama da.. boyle evlilik olmaz. ikisinden birini secin.
Hanımefendi eşiniz bence sizi aldatmamıştır. Boşuna evham yapıyorsunuz. Alt tarafı eski bir kadın arkadaşı ile sizden gizli bir eğlence mekanında buluşmuş. Siz konuyu bunları duymak için açmışsınız. Sizin temizliği aksatmak dışında hiç birşey yapmaya gücünüz ve niyetiniz yok. Boşuna kamera kaydıyla falan uğraşmayın. Yatakta bassanız bile kılıf uyduracak durumdasınız. En azından kurcalayıp huzursuzluk çıkartmayınO sozu sordugumda yani oyle laubali y.v.sak birinin yanina seni noye gotiriyim dedi hic inanilir degil evet iste bu soz olmasa ah ama gorusmede arkadasiyla konisir gib siradan konilar da var eskiden sik konusrlardi herhaldd
Kaç yıllık evlisinizAdama niye yazik surekli onume gelecek mi bu bunaliylrum eve geldigimde ruh halin kltu mu iyi mi diye dusunuyorum artik dedi bu yartisma cikinca da huzurum kalmadi bagrismalardan der cikar gider gelir yumusar ozur diler tekrar olmasin yeni sayfaa...
Buraya kadar herkes size aynı yolu göstermiş ama siz yok ben o yoldan gitmem diyorsunuz. Alın size milyon dolarlık tavsiye çamaşırlarını da yıkmayın, ütü yapmayın hatta yemek falan asla asla yapmayın. Belki biraz içiniz soğurBu yorumu yapmak size ne katti.keske daha insacil yol gosterorcumleler sarfetseniz
Ve de çok seviyo. Ah şu koca musveddesi eşinin kıymetini bi bilse