- 9 Temmuz 2017
- 806
- 137
- 37
1 yildirKaç yıllık evlisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yildirKaç yıllık evlisiniz
İlişkiye eşiniz faydalı bişeyda yapmış aslında.artık çok aldatma gözüyle bakmıyorumEsim kendini nekadar sevdigimij farkinda . Ona gore bu olay iliskimizi iyilestirmis bunasil soz bende boyle degil dedim. O ds benim acimdan boyle artik sana daha da onem gosteriyorum eskiye orsnla dedi kavgalar iliskiyi saglamlastiriyor dedi.ben de katilmiyorum dediysem de ben gecmisteki hatami anladim.artik seninle daha da zaman geciriyorum.dedi.bu olayin uzerinden 3 kez sinemay gittik normalde..aktiviteyi bas basa yapmaz akrsbalari ile yapardik.
Gecen utu yapicaktim bu olay aklima geldi gerisino biraktim kahvalti da oyle kirj peynir cay zeytin yerler toz dolu ses ciksramiyor eskiden tsrtisirdi ev pisdiyeBuraya kadar herkes size aynı yolu göstermiş ama siz yok ben o yoldan gitmem diyorsunuz. Alın size milyon dolarlık tavsiye çamaşırlarını da yıkmayın, ütü yapmayın hatta yemek falan asla asla yapmayın. Belki biraz içiniz soğur
Yaşınız kaçtıGecen utu yapicaktim bu olay aklima geldi gerisino biraktim kahvalti da oyle kirj peynir cay zeytin yerler toz dolu ses ciksramiyor eskiden tsrtisirdi ev pisdiye
Adam sana eskiden ilgim çok da yoktu demiş kendi ağzıyla.Esim kendini nekadar sevdigimij farkinda . Ona gore bu olay iliskimizi iyilestirmis bunasil soz bende boyle degil dedim. O ds benim acimdan boyle artik sana daha da onem gosteriyorum eskiye orsnla dedi kavgalar iliskiyi saglamlastiriyor dedi.ben de katilmiyorum dediysem de ben gecmisteki hatami anladim.artik seninle daha da zaman geciriyorum.dedi.bu olayin uzerinden 3 kez sinemay gittik normalde..aktiviteyi bas basa yapmaz akrsbalari ile yapardik.
Gerçeği inkar aşamasında.Fake mi yoksa gerçekten aşırı saf mi kadın
İnsan halinize üzülsün mü yoksa gülsün mü bilemiyor. Kaç yaşındasınız hanımefendi baya baya çocuk gibisinizGecen utu yapicaktim bu olay aklima geldi gerisino biraktim kahvalti da oyle kirj peynir cay zeytin yerler toz dolu ses ciksramiyor eskiden tsrtisirdi ev pisdiye
Valla tüm yorumları okudum ama şuna kanaat getirdim ne dersek ne akıl verirsek verelim dinlemeyecekGerçeği inkar aşamasında.
Aslında gayet de farkında ama kendini kandırmayı tercih ediyor.
Kabullenme aşamasına geçememiş.
Yok artıkBöyle saf bir adamında bu mevzu beni sana daha cok bagladı demesi.sevinsin diye sinemaya götürmesi gerçekten çok zekice.yemin ederim kırk yıl düşünsem karşımdakini böyle kandırabilcegim aklıma gelmez benim.bi arkadasım vardı sevgilisi istemeye gelecekti iki gün öncesen instagramda bi kızla konusmus.komsu kızı.yanında olsam simdi uyusak falan demiş.arkadasımda bunu yakalamştı.ayrılcam diyodu.cocuk dediki bana biyü yaptılar içime şeyran girdi ben bu degilim nası oldu bilmiyorum falan.sonra barıştılar.barışırken arkadasıma diyorki.her şerde bi hayır vardı bu olay iyiki olmus.sana daha cok baglandım.asıgım sana adını haykırmak istiyorum.bu olay olmasa bence bu kdr birbirmize baglnmazdık.böyle kavgalar ilişkiyi dahada saglamlaştırıyor demişti.şimdi evleniyorlar...
Şeytanın aklına gelmez yaa.bana kesin b.yü yaptılar zorla yazdırdılar o mesajları bile dedi.bi ikide agladı diz çöktü.gülmemek için zor tuttum kendimi anshsjsjjsYok artık
Şeytanı bile alet etmiş şerefsiz.
Asıl şeytan kendisi.
Ya buna inanan kızın aklına ne demeli?Şeytanın aklına gelmez yaa.bana kesin b.yü yaptılar zorla yazdırdılar o mesajları bile dedi.bi ikide agladı diz çöktü.gülmemek için zor tuttum kendimi anshsjsjjs
Valla ayrıl dedim yok.onada sğründür bari dedim yok.bu modelleri böyle adamlar bilerek buluyor bence.evlendikten sonrada konusu burdaki arkadasın konusundan olacak ve ömür boyu boşamaya cesaret edemeyip saf saf yaşayacaklar.gece kocama kızdım tv karşısında uyuyakaldı diye.kurban olayım allahım neler var herşey için şükürler olsun çokça aminnnnnnYa buna inanan kızın aklına ne demeli?
Şaka gibi ya.
Sinema ve beeaber sosyal aktivite yapma konisuni ben tartisma aninds dile getiroyordim sen bana asik degilsin benimle tek zaman gecirme ostegin yokken o kizla bulusabiliyorsun benimle nie evlendin vs.o da bu olayin etkisie benimle vakit gecirmeye ozen gosterir olduBöyle saf bir adamında bu mevzu beni sana daha cok bagladı demesi.sevinsin diye sinemaya götürmesi gerçekten çok zekice.yemin ederim kırk yıl düşünsem karşımdakini böyle kandırabilcegim aklıma gelmez benim.bi arkadasım vardı sevgilisi istemeye gelecekti iki gün öncesen instagramda bi kızla konusmus.komsu kızı.yanında olsam simdi uyusak falan demiş.arkadasımda bunu yakalamştı.ayrılcam diyodu.cocuk dediki bana biyü yaptılar içime şeyran girdi ben bu degilim nası oldu bilmiyorum falan.sonra barıştılar.barışırken arkadasıma diyorki.her şerde bi hayır vardı bu olay iyiki olmus.sana daha cok baglandım.asıgım sana adını haykırmak istiyorum.bu olay olmasa bence bu kdr birbirmize baglnmazdık.böyle kavgalar ilişkiyi dahada saglamlaştırıyor demişti.şimdi evleniyorlar...
33İnsan halinize üzülsün mü yoksa gülsün mü bilemiyor. Kaç yaşındasınız hanımefendi baya baya çocuk gibisiniz
Şimdi daha iyi anladım.keşke basında deseydin.diyorsunki 32 de evlendim 33 te boşansam bir daha kimi bulup evlenicem?
Degisik bir yorum sasirdim sagolun boyle bi yanit bekledigimden degil ama gercekten bosansam mutlu olmam ogrendigim geceki halimi unitmam esimin o kiza asik olduginu sandim hala gorustugunu ama boyle bosey yok yine de icimde unitamiyorim bur bir kacamak cunku esim sonunu dusunememis zaten dusunemez deCanımmm tamam ya sineye çek.bir yıl olmuş daha evleneleli.eskiden analarımız az mı kahır çekti.kahır çekmeden mutluluk olmuyor malesef.buda senin sınavın.atlatmya çalış..spor yap müzik dinle kitap oku.aldatılmadım ben de içinden sık sık.kimseye anlatma baska bu olayıda.instagramda falanda asla laf sokma.iyice aklından silip atarsın o zaman