Pub kamera kayitlarina bakilabilir mi

Ben ne diyorum sen ne diyorsun?
Senin evliliğin bitmiş er geç de resmi olarak bitecek.
Uzatmaları oynayarak kendine zarar veriyorsun.
Şu an inkar ve seni aldatan kocanı aklamaya çalışma,onda tutulacak bir yer arama aşamasındasın.
Ama hayat insanın yüzüne gerçekleri bir şeyler yaşatarak ve bırakmamakta direttiğin şeyleri zorla bıraktırarak acıta acıta kabullendiriyor ne yazık ki.
Yaşa ve gör.
Diyecek bir şeyimiz yok daha.
Ben kocamin hatasini ortmuorum.oyke olsa neden herseyi acik acik yazayim.ben bunu sindirsem affetme yanlisiyim tabi ki tekrari oldugunda isler boule kolay olmazdi veya l geceden sonra konusulup devam edilse.kizla gorusmesi bitmis ben aramisim 22 30 gibi sonra 23 de yine aramisim o da gece 00 30da aramis tekrar 15 dk konusmusuz.kizlada 21 22 arasi gorustugunu tahmin ediyorum cinku gorusmeden beni aramisti kayitlar duruyor

Soyadını silen ve giderli paylaşım yapan evli bir kadının kocasının bir haltlar karıştırdığını herkes anlar.
Uğraşma bence ne desek anlamıyo kabul etmek istemiyo o da kendince haklı ama bu kafada olduğu sürece o adam daha çok aldatır . Arkadaş yazılarından o izlenimi veriyo çünkü .

Ben kocamin hatasini ortmuorum.oyke olsa neden herseyi acik acik yazayim.ben bunu sindirsem affetme yanlisiyim tabi ki tekrari oldugunda isler boule kolay olmazdi veya l geceden sonra konusulup devam edilse.kizla gorusmesi bitmis ben aramisim 22 30 gibi sonra 23 de yine aramisim o da gece 00 30da aramis tekrar 15 dk konusmusuz.kizlada 21 22 arasi gorustugunu tahmin ediyorum cinku gorusmeden beni aramisti kayitlar duruyor
.

Umarım kayıtları silip sadece 21 22 de görüşmeyi silmeyi unutmamıştır..

Uğraşma bence ne desek anlamıyo kabul etmek istemiyo o da kendince haklı ama bu kafada olduğu sürece o adam daha çok aldatır . Arkadaş yazılarından o izlenimi veriyo çünkü .
Benim cirkin yuzumu gordu hic gostermedigim o cogirtkan siddet veren yanimi.ben asiri detsyciligimi konum gecmsine bakmak isteyince beni korkutiyorsun dedi. Ben seni sevmesem nu kadar ilacs niye katlanim cocugum olmasini neden istiyim dedi bi sekilde yiregim yumusadi zaten degerleri dusuk oldugu icin ona uzuluyordum

Benim cirkin yuzumu gordu hic gostermedigim o cogirtkan siddet veren yanimi.ben asiri detsyciligimi konum gecmsine bakmak isteyince beni korkutiyorsun dedi. Ben seni sevmesem nu kadar ilacs niye katlanim cocugum olmasini neden istiyim dedi bi sekilde yiregim yumusadi zaten degerleri dusuk oldugu icin ona uzuluyordum
Ben de ne eksik diyordum?
Bir şey eksik o olmazsa konu yavan.
Böyle adamlara çocuk.

Onceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Bosanma gibi ciddi bir disincem yok gel gitliyim iki 3 gundur unutmusken simdi yine hatirladim.esim defalarca ozur diledi agladi malsafim kotu degildi 1 saat kadar oturup biseyler yedik ictik konustuk dedi bulustugu kiz baska ulkede yasayan rvli cociklu yabanvi biri evlrnmeden once de sosyal medyasinda gormustum eski arkadasim demisti turlcesine komikti guler eglenirdik yanlis anlama demisti of yine o his coktu icime 1 ay gecmesine rahmrn ogreneli aslinda atlatir gibiydim tekrar kamera kauitlari geldi aklima alan var mi acaba ya da izleyen allahim sen yardim et icimden bu evliligi bitirmek gelmiyor kvalideme de soyledim sasirdi benim oglum saftir dedi ilerisinfe gittigini dusunmem bunu bana niye onceden soylemedin vs diyr bana sordu.yazdiklarimdan nasil goru iyor bilmiyorum ama esim gercekten saf biri o kizla bulusmak bile nasil sklinageldi anlamiyorum esko gjnlere ozlem mi kacamak mi onune 5.6 kez getirdim konuyu ozir diledim agladim daha me yapmam gerekiyor bana bundan bahsetmemen icin dedi.Esim cok cinsellige duskun biri degil o yuzden bulusmanin cinsellikle alakali olduguni dusunmuyorum. Suan bo suru hormon ilaci almasina ragmen erekte sikintisi var muhabbet nagimlisi ama diger insanlarla ortamlardagryik yapmaya bayilir
Kamera kayıtlarını ne yapacaksınız ki ? Her şey ortada, adam özür dilediğine göre buluşmuş işte. İnkar da etmemiş.

Yok o kayit saatlerine kendim baktim malesef esimin herseyi ortadaydi hic silmemis smao kayitlari dinleyince ben hepsinisildi
Eşinin herşeyi ortada evet
Susuyim susuyim diyorumdaaa ya boşamıyosan süründür Allah rızası için yaaaa.valla su mevzuyu iki göz yası için basite alma.

Kamera kayıtlarını ne yapacaksınız ki ? Her şey ortada, adam özür dilediğine göre buluşmuş işte. İnkar da etmemiş.
Bulustugu belli koz srsyip nerdesin cnm diyor o sekilde birsya geliyorlar 20 58de ben sadece bulustuklatinda adam gibi mo oturdular.yoksa laubslilik var mi diye meraktayim

Eşinin herşeyi ortada evet
Susuyim susuyim diyorumdaaa ya boşamıyosan süründür Allah rızası için yaaaa.valla su mevzuyu iki göz yası için basite alma.
Intikam hislerim csnlaniyor ara ara maddi yardimda bulunmicam artik ilac paralarina kendi grcindirsin herseyi oyle ev isi filan zaten sz yapiyordum simdi hic yapmiyorum hicbiseu diyemiyor rahatsiz oluyor aslindabaska napabilirim onerisi olan

Bir süre geçmesini bekle.
Erkek bir arkadaşınla puba git otur ve muhabbet et.
Eşin sana inanacak mı?
Hiç sorun çıkarmazsa sindir yaptığını.
Sen inanıyorsun güveniyorsun ya bakalım o da sana inanıp güvenir mi?

Bulustugu belli koz srsyip nerdesin cnm diyor o sekilde birsya geliyorlar 20 58de ben sadece bulustuklatinda adam gibi mo oturdular.yoksa laubslilik var mi diye meraktayim
Kız iyi kızmış ama senide davet etmiş..
Keşke eşin ‘ARAMIZA MI GİRSİN ‘ diye sormasaymıs.bunu ısrarla yazıyorum.altında baska ne iyi niyet arayacaksınız diye ama hala kafede labali miydi efendi efendi miydiler diye merak ettiginizi söylüyosunuz..efendice otursalar aralarına alırlardı bence sizide

X