Pub kamera kayitlarina bakilabilir mi

Madem boşanma gündemde değil görüp ne yapacalsınız iyice yüzgöz olmasını mı sağlayacaksınız
Malisef boyle aklima geliyor ve bunu dusunuyorum artik bu konuyi acip tartisma uapmak surat asmak da gelmiyor icimden bkac gundur iyiydim hic aklima gelmemisti ama bi grce yine rahatsiz oldum.Eger 6
. His denilen sey bende varsa o kadinla iliski yasamadigina inaniyorum sadece basinda hemen itiraf etmemesi beni kiskulandirdi.alkol aldiniz mi diyoruz hayir diyor sonraki gun gene soruyorim israrlica ben aldim o almadim diyor.basinda soylememesi dusundiruyor. O kozin alkol almamasi imkansiz konusma tarzi rahat zaten yabanci Allahim sen beynimden kirtar su olayi

Yani elin kadınıyla geçen şunu yaptın benimle neden yapmıyorsun diye EŞİNE sormak
Anla artık ne durumda olduğunu

Sen soru sorarken ben utandım ya...Allah yardımcın olsun

Hesabi esim odemis disarda oturmuslar elitbi mekan mekanla gorustum az once kauiari veremeyoz dediler zaten 1 ay sonra siliyorlarmis sozde benim olay 3 ay oncesi

Çok safsın.Temiz niyetlisin.
Eşin de bunu çok güzel kullanıyor.
Yazık.

Itfen empati yspin bekar olsam bosanmali seklinde ben de yorum yapardim ama.rvli olunca farkli oluyormus.ki onu da dusundum cok kotuydu ona itiraf ettirmeden once o kizla hala bulusuyor beni sevmiyor diye sandim ama defalarca soyledi apartmana rezil olduk cigliklarimla kufurlerimle.ben ona dedigim laflardan pisman olmak uzereyken dondum o tepkilerimle attim icimden samimiyetine inanmauo sectim ama beceremedim ikinci gun gene yuzum duvar oluyordu.inancimdsn oturj farkli uerden baktim bir sinavdi benim icin secim yapabilecegim.belki annemin yanina gitmeme engel olmasa is kopmustu ki o boyle soyledi.bj firsaatta bile arkdasca gorusme diyip uste cikma sansini denedi ama tetsleyince ozaman bem de gidim gorusum diyince dogru haklisin ben dusuncesiz davrandim dedi.

Kocan publarda elin evli hatunuyla geyik(!) yaparken o iş kopmuş zaten.
Resmiyetteki imzanın durması kopmaması anlamına gelmiyor.
Ruh eşi dediğimiz şey iki ruhun da birbirine bağlılığıdır.
Ruhtan kopmuş sizin evlilik.

Keske aramadan once okusaydim yorumunizi cok mantikli ama konuyu anlattim yarin gidecem gidebilirsem isletme yetklisi ile gorusmek icin

Diger açtıgın konuya baktımda.sen daha ne delili arıyosun ki? Kocanın kızla konustugu ses kaydını dinlemişsin.zaten mahkemede bu delil olarak cıkar.bekarlıkla alakası yok suan düşüncelerine evliler bile deliriyor.evet dile kolay ama sen ısrarla kabul etmiyorsun.
Senin kocan seni aldatmış
Senin kocann aldatıyorrr
Kadın ne demişş
Vay beee karın nerde onuda cagır demiş
Seninkide aramıza mı girsin demiş.ne var aralarındafa girceksin.kalbini yumuşatmak için burda konu açıp birilerinden olumlu birşey duymak istiyorsun ama malesef.çıplak kadın resmlerine bakmalarıda cabası.üzülerek söylüyorum.eşin cinsel yönden senden etkilenmiyor...bu sebeptende Ereksiyon olmuyor.cünkü baskalarında hallediyor.ve kesinlikle saf degill.

Malesef hala inanamiyorum ben sanirim annemin uanina gidecegim bi sure napatsa yapsin birada

Bu konudan dolayi evliliginizi bitirir miydiniz

Canım benim biz sana sadece doğruları görmen için böyle şeyler yazıyoruz . Bizde evliyiz . Durumun çok kötü. Kendin diyorsun ben şehir dışındayken bi kadınla görüşmüş eğlenmeye içmeye gitmiş. Bell ki senin gitmeni fırsat bilmiş . Aldatmak illa yatmak değildir . Evli bi adamın ne işi var yahu başka bi kadınla öyle mekanlarda . Eşinin açıklamalarında mantıklı tek bişey yok . Sen de seviyorsun yuvanı dağıtmak istemiyosun belli ki o zaman kurcalama bu olayı . İspatlayınca ne olcak yine boşanmıcaksın. Kendini o duruma düşürme bari unut gitsin bu konuyu ruh sağlığın açısından en iyisi bu.

Bu konudan dolayi evliliginizi bitirir miydiniz
Diyorum ya dile kolay biliyorum ama herkesin yapısı farklı.ben allah korusun ama senin yerinde olsam sunu düşünürdüm.evet zor bir durum ama bi cezası olmalı.ucunda eşim olmayacaksa bile dönerdim.he adamsa ve seviyorsa zaten köpek olur bir şekilde çırpınırdı.ama çırpınmıyorsa zaten bitmişsinizdir.iki göz yasına razı gelip kendinizi basitleştiriyorsunuz.sizi bi kez daha aldatmaktan asla çekinmicek.siz diyosunuz ya eşim saf.asıl o sizin için saf nasıl olsa terketmiyo diyip yapacagını daha profosyonel yapacak.benim abim maşesef cok çapkındır.bi kere suma sahit oldum.sevgilisyle kavga etmiş yas 30.odada gönlünü almak için aglıyodu.üzüldüm içim acıdı.odadan cıktı beni dürtüyo espri yapıyo gülüyo.yani erkekler sıkışınca cok kolay aglarlar ben bunu anladım.bu kadar basit olmayın..bide erkekler gururlu kadınlara taparlar

Biraya geldikleri halibi gorebilsem bir yskinlik var mi sarma dolas sarilma vs ozaman tabi ki ipler kopar.esime sordugumda oyle niseu demiyor ama ona kalsa zaten gunduz bulusup kebap yemislerdi.gorusme saatini gordum diyorum adam hala gunduz bulustuk kebap yedik diyor oyle yalanci ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…