Pub kamera kayitlarina bakilabilir mi

Hırsızlık, taciz gibi bir iddia yoksa kimse bu tarz yerlerden kamera kaydi alamaz.

Benzer bir sektördeyim. Bu sefer goruntusu paylasilan kisi mekana ozel hayati ifsa tarzi bi dava acsa yillarca ugrasiliyor.

Deseydi bile inanmazdim cunku hic mutsuz bi sesi yoktu kadinin.gayet eglenceli
Cevaplarına bakıyorum da bence sen bizimle dalga geçiyosun 😂 inşallah öyledir çünkü gerçekten böyle bi kadınsan çok üzücü. Dalga geçiyosan da bizim sinirlerimizi bozmaya hakkın yok :olamaz: 😂😂

Peki neden eşin kadına ev müsaitse geleyim dedi?
Kadın reddetmese evde buluşacaktı. Sadece yemek yemek için mi sence?
Kahve icip film seyredeceklerdir. Sonra da sadece sarilip uyurlar.
Ne kotu niyetlisiniz, evli adam evli kadinin evine karisindan gizli gidiyorsa illa seks mi yapacahhshsh ay gulmeden devamini getiremedim yaa

Oyle bi durumlA karsilassam allah basima getirmesin ama sonuc farkli olur.kamera ksyitlarini gorebilsem keske orda da bi yanlis dsvranis gorsem yine dusuncem.farkli olur.kayitlar icin savciliktan izin almam gerekiyormus ama pub kayitlari 15 gunddn fazla saklamadigini soyledi.bosanma davasi acmadan savciliga basvurabiliyormusum
Adam kadını eve atmaya çalışmış ama kadın yememiş. Siz o kamera kayıtlarında eşinizi cafenin ortasında kadınla anadannuryan görseniz durum değişmez bacım. Neyse zaten bu da son mesajım. Sadece kendi huzurunuz için kurcalamayın derim. Hele başkasına hiç anlatmayın. En azından elaleme karşı ezik olmazsınız.

Adam kadını eve atmaya çalışmış ama kadın yememiş. Siz o kamera kayıtlarında eşinizi cafenin ortasında kadınla anadannuryan görseniz durum değişmez bacım. Neyse zaten bu da son mesajım. Sadece kendi huzurunuz için kurcalamayın derim. Hele başkasına hiç anlatmayın. En azından elaleme karşı ezik olmazsınız.
Yine dalga gececeksiniz ama eve atmaya calismasi soz klnusj olmaz cunku zaten kiz arkadasinin yaninda kaliyor kendi evi degil

Kahve icip film seyredeceklerdir. Sonra da sadece sarilip uyurlar.
Ne kotu niyetlisiniz, evli adam evli kadinin evine karisindan gizli gidiyorsa illa seks mi yapacahhshsh ay gulmeden devamini getiremedim yaa
Düşününce üzüldüm şimdi.
Saf adam kadın aç kalmasın diye evine gidip yemek yapacaktı. Kadın karısını sorunca aramıza mı alacağız derken karım yemek yapmasın, yoramam karıcığımı demek istemiş olmalı.

Kınıyorum kendimi :KK43:

Yine dalga gececeksiniz ama eve atmaya calismasi soz klnusj olmaz cunku zaten kiz arkadasinin yaninda kaliyor kendi evi degil
Ne farkeder? Arkadaşını evden yollar senin kocayı yatağa atar. Kadın kocandan akıllı, o kesin.

Arkadaşını gönderir evden atar ya da senin eve atmıştır belki bilebilir misin bilemezsin yoktun çünkü o da fırsatı değerlendirmek istemiş

Esimden o kizla yazismasini istesem esim kizdi tekrar gorusmeyelim hicbisekilde bana ulasma ben de senin irtibatlarini silip engelliyorum senin srkadasligin evliligimden daha onemli degil seyler gibi biseyler yazsa sizce nasil olur

Esimden o kizla yazismasini istesem esim kizdi tekrar gorusmeyelim hicbisekilde bana ulasma ben de senin irtibatlarini silip engelliyorum senin srkadasligin evliligimden daha onemli degil seyler gibi biseyler yazsa sizce nasil olur
Saçma.
Kız eşine yazmamış. Kocan kıza yavşamış.

X