Bence ortada sevgi yok. Ciddi manada takıntı vb psikolojik rahatsızlığı olan bir kadın konu sahibi.Eşini çok sevdiği belli de kendisi için de en doğru kararı verir umarım, herkes aldatılma konularında aynı tepkiyi vermiyor burdaki okuduklarımdan bunu anladım artık.
Takintili olan bosanmaz miydi hizlica ben acele bi denli bi karara varsam sonrasinda pismsn olurdum.belki soylediklerinde haklisiniz birgun bu yuva dagilir.kim bilir tekrar boyle bisey olsa bile yine ogrenir miyim kimbilirBence ortada sevgi yok. Ciddi manada takıntı vb psikolojik rahatsızlığı olan bir kadın konu sahibi.
Kocana takıntılı olduğun için asla boşanmazsın. Yatakta da bassan boşanmazsın.Takintili olan bosanmaz miydi hizlica ben acele bi denli bi karara varsam sonrasinda pismsn olurdum.belki soylediklerinde haklisiniz birgun bu yuva dagilir.kim bilir tekrar boyle bisey olsa bile yine ogrenir miyim kimbilir
Olsa da öğrenmezsin inşallah mutluluğunuz bozulmasın ne diyelim artık biz sana .Takintili olan bosanmaz miydi hizlica ben acele bi denli bi karara varsam sonrasinda pismsn olurdum.belki soylediklerinde haklisiniz birgun bu yuva dagilir.kim bilir tekrar boyle bisey olsa bile yine ogrenir miyim kimbilir
Sevgi ne zamandir takinti. Taktigim klnu o konusmalar bulusma saati yeri bulusulan kizKocana takıntılı olduğun için asla boşanmazsın. Yatakta da bassan boşanmazsın.
Aman banane.Sevgi ne zamandir takinti. Taktigim klnu o konusmalar bulusma saati yeri bulusulan kiz
Konuda bir “saf” varsa o da sizsiniz. Bilin istedim.Onceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Bosanma gibi ciddi bir disincem yok gel gitliyim iki 3 gundur unutmusken simdi yine hatirladim.esim defalarca ozur diledi agladi malsafim kotu degildi 1 saat kadar oturup biseyler yedik ictik konustuk dedi bulustugu kiz baska ulkede yasayan rvli cociklu yabanvi biri evlrnmeden once de sosyal medyasinda gormustum eski arkadasim demisti turlcesine komikti guler eglenirdik yanlis anlama demisti of yine o his coktu icime 1 ay gecmesine rahmrn ogreneli aslinda atlatir gibiydim tekrar kamera kauitlari geldi aklima alan var mi acaba ya da izleyen allahim sen yardim et icimden bu evliligi bitirmek gelmiyor kvalideme de soyledim sasirdi benim oglum saftir dedi ilerisinfe gittigini dusunmem bunu bana niye onceden soylemedin vs diyr bana sordu.yazdiklarimdan nasil goru iyor bilmiyorum ama esim gercekten saf biri o kizla bulusmak bile nasil sklinageldi anlamiyorum esko gjnlere ozlem mi kacamak mi onune 5.6 kez getirdim konuyu ozir diledim agladim daha me yapmam gerekiyor bana bundan bahsetmemen icin dedi.Esim cok cinsellige duskun biri degil o yuzden bulusmanin cinsellikle alakali olduguni dusunmuyorum. Suan bo suru hormon ilaci almasina ragmen erekte sikintisi var muhabbet nagimlisi ama diger insanlarla ortamlardagryik yapmaya bayilir
Ee zaten baska sey kalmiyor ki?Sevgi ne zamandir takinti. Taktigim klnu o konusmalar bulusma saati yeri bulusulan kiz
Gunduz bulusup kebap yese problem yok yaniBiraya geldikleri halibi gorebilsem bir yskinlik var mi sarma dolas sarilma vs ozaman tabi ki ipler kopar.esime sordugumda oyle niseu demiyor ama ona kalsa zaten gunduz bulusup kebap yemislerdi.gorusme saatini gordum diyorum adam hala gunduz bulustuk kebap yedik diyor oyle yalanci ki
Boşanmayın tamam, boşanmanız da boşanmamanız da bize bir şey katmaz. Kendinizi neye inandırırsanız inandırın. Bu da bizi ilgilendirmez, düşüncelerimizi yazar geçeriz.Dua okuyup unutmaya calisarak.esimden uzak duramayan biriyim.moralim bozuk olsa da yuzune baktiginda tebessum ederim o da yuzume bak der hep gulmem icin.hala diyorum ne gerek vardi 1 aydr kemirdim beynimi ruyamds aldatiliyordum zaten 5 gibi yattim
Tamam hepimiz inandık, kocan seni aldatmamış. Mutlu oldun mu, sorun çözüldü mü şimdi? Bir sal artık kocanı da, kendini de, bizi de. Açtığın konuların ve yazdığın mesajların hepsi, bizi kocanın seni aldatmadığına inandırmaya yönelik.Yine dalga gececeksiniz ama eve atmaya calismasi soz klnusj olmaz cunku zaten kiz arkadasinin yaninda kaliyor kendi evi degil
Nedor bi ofke kusmamiz bi msj ne bana bisey katti ne de sizeBoşanmayın tamam, boşanmanız da boşanmamanız da bize bir şey katmaz. Kendinizi neye inandırırsanız inandırın. Bu da bizi ilgilendirmez, düşüncelerimizi yazar geçeriz.
Ama Allah aşkına bu nedir ya? Yüzüme bak der, çünkü yüzüne bakınca gülümserim falan filan inter milan. Cidden bunu yazdım sonunda. Sinirim bozuldu ya.
Ben aldatilmadim desem coktsn kabullenir buraya konu acmam bem olan biten herseyi ogrenmek istiyorum eger goruntuleri gorsem ve orads hoslanmadigim bisey varsa tabi ki dusuncem degisicek bu derdim evet gozumle gormek.sizin bosanmaniz icin belki bulusmasi yeterlidirAldatildigimi iyice tescilleyim diyorsun yani aldatmadigina hala şüphen mi var hem boşanmak da istemiyorsun neden deşip sürekli huzursuzluk cikaracaksin
Aldatma yok diyen kim? Bossnmayi dusunmemek aldatma uok mu demek? Aldstms olduguna inanmasam suan odaya kilitli noye beklim biraz anlayis ya kamera kajdina bskip karar vermem bu kadar mi anormal geliyor.artik cvpfilan yazmauin lutfen yaCinsellik veya değil ne farkeder allah aşkına? Sonuçta evli bir adam başka bir kadınla buluşmuş , görüşmüş.Bu aldatma olmuyor mu ?. Zaten boşanma gibi bir düşünceniz yoksa derdiniz ne ?