Pub kamera kayitlarina bakilabilir mi

Eşini çok sevdiği belli de kendisi için de en doğru kararı verir umarım, herkes aldatılma konularında aynı tepkiyi vermiyor burdaki okuduklarımdan bunu anladım artık.
Bence ortada sevgi yok. Ciddi manada takıntı vb psikolojik rahatsızlığı olan bir kadın konu sahibi.

Bence ortada sevgi yok. Ciddi manada takıntı vb psikolojik rahatsızlığı olan bir kadın konu sahibi.
Takintili olan bosanmaz miydi hizlica ben acele bi denli bi karara varsam sonrasinda pismsn olurdum.belki soylediklerinde haklisiniz birgun bu yuva dagilir.kim bilir tekrar boyle bisey olsa bile yine ogrenir miyim kimbilir

Takintili olan bosanmaz miydi hizlica ben acele bi denli bi karara varsam sonrasinda pismsn olurdum.belki soylediklerinde haklisiniz birgun bu yuva dagilir.kim bilir tekrar boyle bisey olsa bile yine ogrenir miyim kimbilir
Kocana takıntılı olduğun için asla boşanmazsın. Yatakta da bassan boşanmazsın.

Olsa da öğrenmezsin inşallah mutluluğunuz bozulmasın ne diyelim artık biz sana .

Konuda bir “saf” varsa o da sizsiniz. Bilin istedim.

Kayinvalidenin esine saf demesi de ayri bir komedi.Eşin de saf falan degil tabi ki.

Gunduz bulusup kebap yese problem yok yani adam aldatmis farkında misiniz?

Aldatildigimi iyice tescilleyim diyorsun yani aldatmadigina hala şüphen mi var hem boşanmak da istemiyorsun neden deşip sürekli huzursuzluk cikaracaksin

Bir kadının görebileceği en dip durum. Alenen aldatılmışsınız. Aldatılmak için illa yatması gerekmez. Sizde bunu kabullenmişsiniz ben boşanmayı düşünmüyorum diyorsunuz. Yarın bi başkasıyla yatakta yakalarsınız. O zaman düşünürsünüz boşanmayı. Yazık

Dua okuyup unutmaya calisarak.esimden uzak duramayan biriyim.moralim bozuk olsa da yuzune baktiginda tebessum ederim o da yuzume bak der hep gulmem icin.hala diyorum ne gerek vardi 1 aydr kemirdim beynimi ruyamds aldatiliyordum zaten 5 gibi yattim
Boşanmayın tamam, boşanmanız da boşanmamanız da bize bir şey katmaz. Kendinizi neye inandırırsanız inandırın. Bu da bizi ilgilendirmez, düşüncelerimizi yazar geçeriz.
Ama Allah aşkına bu nedir ya? Yüzüme bak der, çünkü yüzüne bakınca gülümserim falan filan inter milan. Cidden bunu yazdım sonunda. Sinirim bozuldu ya.

Yine dalga gececeksiniz ama eve atmaya calismasi soz klnusj olmaz cunku zaten kiz arkadasinin yaninda kaliyor kendi evi degil
Tamam hepimiz inandık, kocan seni aldatmamış. Mutlu oldun mu, sorun çözüldü mü şimdi? Bir sal artık kocanı da, kendini de, bizi de. Açtığın konuların ve yazdığın mesajların hepsi, bizi kocanın seni aldatmadığına inandırmaya yönelik.

Yani bilmiyorum da, Bu kadar saflık bana çok normal gelmiyor açıkçası.

s
Nedor bi ofke kusmamiz bi msj ne bana bisey katti ne de size

Aldatildigimi iyice tescilleyim diyorsun yani aldatmadigina hala şüphen mi var hem boşanmak da istemiyorsun neden deşip sürekli huzursuzluk cikaracaksin
Ben aldatilmadim desem coktsn kabullenir buraya konu acmam bem olan biten herseyi ogrenmek istiyorum eger goruntuleri gorsem ve orads hoslanmadigim bisey varsa tabi ki dusuncem degisicek bu derdim evet gozumle gormek.sizin bosanmaniz icin belki bulusmasi yeterlidir

Cinsellik veya değil ne farkeder allah aşkına? Sonuçta evli bir adam başka bir kadınla buluşmuş , görüşmüş.Bu aldatma olmuyor mu ?. Zaten boşanma gibi bir düşünceniz yoksa derdiniz ne ?
Aldatma yok diyen kim? Bossnmayi dusunmemek aldatma uok mu demek? Aldstms olduguna inanmasam suan odaya kilitli noye beklim biraz anlayis ya kamera kajdina bskip karar vermem bu kadar mi anormal geliyor.artik cvpfilan yazmauin lutfen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…