• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puan sistemi ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AAAAA ben çok sevdim yenilikleri zemuszemus
Sizde hiçbirşey ile mutlu olmuyorsunuz canım :dilcikar:

sorun anlamamak degil cnm ...
bunları biz kullanıcı panelimizdende pekala goruyoruz ...

nden alıp buraya koydular cok kalabalık goruntu kirliliği en azından ben boyle dusunuyorum rep sistemi gelsin gelmesin cokta onemli degil artık ...

ama duzeltecez diye iyice karma karısık bişeyler yapmışlar avatarın yanında cok abes duruyor ve avatar gorunmuyor bile o kalabalıgın içinde ...

sorun anlamamak degil cnm ...
bunları biz kullanıcı panelimizdende pekala goruyoruz ...

nden alıp buraya koydular cok kalabalık goruntu kirliliği en azından ben boyle dusunuyorum rep sistemi gelsin gelmesin cokta onemli degil artık ...

ama duzeltecez diye iyice karma karısık bişeyler yapmışlar avatarın yanında cok abes duruyor ve avatar gorunmuyor bile o kalabalıgın içinde ...

evet belki şu üst seviye için gereken puan çizgisi olmasaydı daha iyi olabilirdi
seviye site içindeki aktif olma oranımız yeterli olabilirdi
ama bu daha çok yeni bir sistem daha oturtulmadı tam anlamıyla
eksiklikleri giderilip en makul şekile getirilecektir elbette a.s

Kisinin ne kadar aktif oldugunu bilmek icin yapilmis bu, bilmedigimiz birsey icinde olabilir tabi..
Mesela benim seviyem bazi seyleri almaya yetmiyor, bunun icin daha aktif olmam lazim sitede..
Bir nevi calismam lazim, site yöneticileri burda zekalarini kullanmislar bana göre..Ne kadar is o kadar ekmek..

bence bu sanal alışveriş eğlenceli, ona bişey demiyorum ben ama , şu çubukların üstündeki yazılar olmayabilirdi, üstüne gelince çıkıyodu nasıl olsa detayları

ben de sevemedim bunu..özellikle 'üst seviye' tabiri garip geldi gözüme kaydirigubbakcemile5

Bence de cok karisik duruyor...

Cubuklar kalsa ama eger olabiliyorsa üstlerde yazan puanlar,üst seviye,etkinlikler kaldirilsa...onlari zaten profilimzde görebiliyoruz...kalabalik gösteren onlar gibi...

Ama yinede yenilikler cok güzel...

ben de sevmedim çok karışık görünüyor.

bir de üylerin aldıkları ıvır zıvır ne kadar görüntüleenebilecek mesela
100 ürün alsa hepsi görünecek mi orda
acaba bunlar profilde görünse nasıl olurdu diye düşünmeden de edemiyorum
isteyen alıyor isteyen almıyor da alanların aldıklarını herkes görüyor değil mi?

bir de üylerin aldıkları ıvır zıvır ne kadar görüntüleenebilecek mesela
100 ürün alsa hepsi görünecek mi orda
acaba bunlar profilde görünse nasıl olurdu diye düşünmeden de edemiyorum
isteyen alıyor isteyen almıyor da alanların aldıklarını herkes görüyor değil mi?

:)))))))

Karman çorman bişi olmuş açıkçasısengözlerimebaksanab:kedi:
İki kelime bir şey yazsanız profil bilgileriniz daha fazla yer kaplıyor. :umursamaz:
Hem çocuk değiliz ki bizler çaya, simide ne gerek var onu hiç anlamadım.:delphin:

evet onu bende hiç beğenmedim açıkcası
çocuksu olmuş kusura bakmayın :delphin:
ayrıca replerin kalkmasına hiiç gerek yoktu sağ taraf bomboşş :delphin:

ben böyle düşünmüyorum açıkcası
bunlar öncedende görülebiliyodu
o sütunların üzerine gelince sistemde kendiliğinden beliriyodu sonra kayboluyodu
şimdi yazıyla yazıyo değişen bir şey yok
kalabalık bir görüntü diyosanız eklenen sadece iki üç rakam
repler haksız veriliyo kişiyi hiç emek vermeden listenin başına taşıyo diye şikayet edenler oldu
bu sistemde replerin etkinliği azaldı
kişilerin kendi etkinliği site içinde aktif olması ve yaptığı paylaşımlar sayesinde kendiliğinden seviye artışı oluyor

adil bir sistem olsun diye çok şikayet edildi rep yüzünden ne kavgalar çıktı
ben adil sistem bu
seviyemiz puanımız etkinliğimiz ve bir üst seviye için gereken puanlar belirtilmiş
aslında anlaşılmıcak bir şey yok
biraz incelerseniz gayet anlaşılır yerimseniben

ben bunlarin varligini yoklugunu sorgulamiyorum zaten... olsun tabiki..zaten vardi. profilimizde duruyordu. merak edersek bakiyorduk... simdi ise mecburen gormek zorundayiz. hem de sadece kendimizinkini degil, herkesinkini... ve isin garip tarafi bu bilgiler kullanici hakkinda cok da birsey soylemiyor... etkinlik dediginiz sey, giris tarihi ve msj sayisindan belli oluor az cok. daha detayli gormek istersem de bi zahmet gider profiline bakarim, olur biter...a.s.

Eski monoton ama düzenli KK hayatımız daha güzeldi bence,böyle hergün bir yenilikten sersem oldum ben:1no2:

Galiba sonun da yönetim cildircakkaydirigubbakcemile2

Ne yapsalar hic memnun olmuyoruzkaydirigubbakcemile3

Kimimiz yeniliklerden acaip zevk aliyoruz kimimiz begenmiyoruz kimimiz olsada olur olmasada olur diyoruz veee kimimiz de eskiyi özlüyoruzCADIARZU

Zor bayanlariz zorrzemuszemus

Back