• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puan sistemi ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu cıbıklar neyı soyluyo vallahı anlamıyom ben :sinifsinif:

Bencede karışık görünüyo ve gereksiz bi sürü ayrıntı oldu
Onun yerine avatar biraz daha büyüsün ve ayrıntılar kaldırılsın bence
:kahve:

Buna katiliyorum iste...gercektende avatarlar cok kücük....bencede büyütebilseniz cok güzel olur:delphin:

Ben böyle şeylerde pek yorum yapmam;ama gerçekten çok çirkin...

Yokk simit yok ayakkabı yok pizza ne bileyim pek de hoş olmadı.

Eski sistem iyiydi de repler 50-100 puan olarak gitmeseydi ya da

aynı kişiye rep vermek için 15 kişiye daha rep vermek gerekseydi

rekabet olmazdı.

1 hafta kadar yoktum neler olmuş yaa hala anlamadım öyle bakınıp duruyorum :bbo: bu olayı açıklayan link varsa verebilir misiniz kızlar okuyayım.

valla canım bu çıbıklar hakkında bi açıklama gelmedi, çaylar simitler, giysiler falan bunları üyeler puanlarıyla alıyo yada başka bi üyeye ısmarlıyo puanlarıyla, bu sanal alış veriş konusu sitedeki yenilikler bölümünde:hulya:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ldi-sicak-citir-cay-simidi-1-mesaj-puani.html

Ben sevdim bu sistemi..
Ama bir açıklama yapılınca daha iyi pekişecek.. Neyin ne olduğu çok net değil şu anda..

valla canım bu çıbıklar hakkında bi açıklama gelmedi, çaylar simitler, giysiler falan bunları üyeler puanlarıyla alıyo yada başka bi üyeye ısmarlıyo puanlarıyla, bu sanal alış veriş konusu sitedeki yenilikler bölümünde:hulya:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ldi-sicak-citir-cay-simidi-1-mesaj-puani.html

başka üyeye çay may ısmarlamak ne saçma ya. değişen şeylere alışamıyorum hiç önce tşk butonu gitti, şimdi repler bide bu çıbıklar :kızgın:

bence su puan olayi artik kisiye ozel bir durum olmali... o cubuklarda kimin ne kadar puani var beni hic ilgilendirmiyor ve gormek istemiorum. kendiminkini bile. eskiden kapatabiliyorduk en azindan rep puanlarini. simdi artik bu da mumkun degil. bir mesaj ustundeki beyaz kisim almis basini gitmis, yok puanlardi, yok sanal alisveristi... bosa goz yoruyor... surekli siteyi guzellestirme gayretinizin bir parcasi bu da tabiki. ve takdir ediyoruz elbette. ama hos durmamis gercekten. birakalim herkes tecrube puanini kendisi takip etsin. bir ust seviye icin cabalasin vs....

bu çaylar simitler niye alınıcak ki ayrıca gerçekten çok karışık ve gereksiz olmuş çubuklar

bu alışveriş sütunu daha nereye kadar uzayabilir merak ediyorum cidden
bu merakımın sonucunuda avatarımdaki kalabalık listemden görebilirsiniz kaydirigubbakcemile3

bu alışveriş sütunu daha nereye kadar uzayabilir merak ediyorum cidden
bu merakımın sonucunuda avatarımdaki kalabalık listemden görebilirsiniz kaydirigubbakcemile3

ben de bundan bahsediyorum aynen... bu cayi simidi sevmedim degil aslinda ama kalabalik bir goruntu... belki puanlar ordan kalkinca bunlar o kadar goz yormaz. a.s.

Evet senin yeşil çıbığın benimkinden uzun.. Protesto ediyorum :1ninca:

varmısın iddaya çıbıklar yüzünden tartışma çıkar mı çıkmaz mı, ben kazanırsam bi tiramisü ısmanrlarsın artık, sen kazanırsan bende sana bi simit alırımkaydirigubbakcemile3
ama puanlar görünmese tartışma olmaz
mesela sen şuan o kadar karışık görünüyosrun ki arora olduğunu avatarından anlıyorum başka bi üye daha bu avatarı kullanıyor olsa ona arora diye yazabilirim yani
kaydirigubbakcemile3
bu çıbıklar çaylar simitler uzayıp gidince avatarlarda güdük kaldı, estetik olarakta garip oldu yanizemuszemus

evet cok karısık cok :sinifsinif:

tamam o sanal alısverişi anlarımda bu ne bole onun seviyesi bunun seviyesi tecrubesi puanı cubukta cubuk sutunda sutun karman corman arap sacı gibi kafamçokkarıştı

varmısın iddaya çıbıklar yüzünden tartışma çıkar mı çıkmaz mı, ben kazanırsam bi tiramisü ısmanrlarsın artık, sen kazanırsan bende sana bi simit alırımkaydirigubbakcemile3
ama puanlar görünmese tartışma olmaz
mesela sen şuan o kadar karışık görünüyosrun ki arora olduğunu avatarından anlıyorum başka bi üye daha bu avatarı kullanıyor olsa ona arora diye yazabilirim yani
kaydirigubbakcemile3
bu çıbıklar çaylar simitler uzayıp gidince avatarlarda güdük kaldı, estetik olarakta garip oldu yanizemuszemus

Ahh ah kadın kısmına da bir şeyi beğendirmek ne zor anacım.. kaydirigubbakcemile3
Tamam chesscim bi tramisu borcum olsun a.s.

ben de bundan bahsediyorum aynen... bu cayi simidi sevmedim degil aslinda ama kalabalik bir goruntu... belki puanlar ordan kalkinca bunlar o kadar goz yormaz. a.s.

ben böyle düşünmüyorum açıkcası
bunlar öncedende görülebiliyodu
o sütunların üzerine gelince sistemde kendiliğinden beliriyodu sonra kayboluyodu
şimdi yazıyla yazıyo değişen bir şey yok
kalabalık bir görüntü diyosanız eklenen sadece iki üç rakam
repler haksız veriliyo kişiyi hiç emek vermeden listenin başına taşıyo diye şikayet edenler oldu
bu sistemde replerin etkinliği azaldı
kişilerin kendi etkinliği site içinde aktif olması ve yaptığı paylaşımlar sayesinde kendiliğinden seviye artışı oluyor

adil bir sistem olsun diye çok şikayet edildi rep yüzünden ne kavgalar çıktı
ben adil sistem bu
seviyemiz puanımız etkinliğimiz ve bir üst seviye için gereken puanlar belirtilmiş
aslında anlaşılmıcak bir şey yok
biraz incelerseniz gayet anlaşılır yerimseniben

Son düzenleme:
Neden herseyi bu kadar sorun haline getiriyorsunuz anlamis degilim..
Daha eglenceli olsun istemislerdir belki..
Mutlaka bir bildikleri vardir degil mi?
Kac gündür rep puaniydi suydu buydu derken simdide cubuklari tartismayalim lütfen..
Istemeyen almasin yada konusunu etmesin bu kadar basit..

Back