Bencede karışık görünüyo ve gereksiz bi sürü ayrıntı oldu
Onun yerine avatar biraz daha büyüsün ve ayrıntılar kaldırılsın bence
1 hafta kadar yoktum neler olmuş yaa hala anlamadım öyle bakınıp duruyorum :bbo: bu olayı açıklayan link varsa verebilir misiniz kızlar okuyayım.
valla canım bu çıbıklar hakkında bi açıklama gelmedi, çaylar simitler, giysiler falan bunları üyeler puanlarıyla alıyo yada başka bi üyeye ısmarlıyo puanlarıyla, bu sanal alış veriş konusu sitedeki yenilikler bölümünde:hulya:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ldi-sicak-citir-cay-simidi-1-mesaj-puani.html
Buna katiliyorum iste...gercektende avatarlar cok kücük....bencede büyütebilseniz cok güzel olur
bu alışveriş sütunu daha nereye kadar uzayabilir merak ediyorum cidden
bu merakımın sonucunuda avatarımdaki kalabalık listemden görebilirsiniz kaydirigubbakcemile3
Evet senin yeşil çıbığın benimkinden uzun.. Protesto ediyorum :1ninca:
varmısın iddaya çıbıklar yüzünden tartışma çıkar mı çıkmaz mı, ben kazanırsam bi tiramisü ısmanrlarsın artık, sen kazanırsan bende sana bi simit alırımkaydirigubbakcemile3
ama puanlar görünmese tartışma olmaz
mesela sen şuan o kadar karışık görünüyosrun ki arora olduğunu avatarından anlıyorum başka bi üye daha bu avatarı kullanıyor olsa ona arora diye yazabilirim yanikaydirigubbakcemile3
bu çıbıklar çaylar simitler uzayıp gidince avatarlarda güdük kaldı, estetik olarakta garip oldu yanizemuszemus
ben de bundan bahsediyorum aynen... bu cayi simidi sevmedim degil aslinda ama kalabalik bir goruntu... belki puanlar ordan kalkinca bunlar o kadar goz yormaz. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?