Herkese merhaba. Üniversitede okuyorum. Burada tanıştığım biriyle 1 yıl çıktık. Bu süre zarfında ilk başlarda çok güzeldi herşey çok kibar çok nazik çok ince.. Ama herşey 1.aydan sonra değişti çok kavgacı bağırgan bana şiddet uygulayan biri oldu çok sevdiğim için ayrılamadım. Aramızda bazı yakınlaşmalarda oldu. Ailesiyle tanıştım, ailesi bana karşı çok iyi hiçbir zaman onlara saygısızlık dahi yapmadım. Ama benim ailemin haberi yoktu çünkü biz Muşluyuz. Tahmin edin ne kadar sıkı muhafazakarlar.. Ailemlede aram iyi değil zaten. 10 yaşındaki erkek kardeşim bana çok düşkün çok seviyor sırf onun için o evi bırakmak istemiyorum. Her neyse biz kavga edip ayrıldık sorun şuydu ben kıskanamam ama o kıskanır. Ayrıldık aradan 3 ay geçti beni aradı mesaj attı tehditler savurdu başka birisiyle olduğunu hissedersem dahi senin hayatınla oynarım dedi. Elinde fotoğraflarım var ve başka şeyler.. Bunları etrafa yaymakla ve aileme söylemekle tehtid ediyor. Gerçekten tam bir psikopat bıçaklı yaralamadan sabıkası var. Aileme söylerse ailem beni öldürür gerçekten öldürür. Şuan ayrıyız ne yapmam lazım bilmiyorum lütfen yardım edin..
ARKADAŞLAR YARGILAYACAKSINIZ LÜTFEN YAZMAYIN. HATANIN NE OLDUĞUNUN BENDE FARKINDAYIM BU YÜZDEN YAZDIM BURAYA ZATEN. EVET İNANDIM İLK SEVGİLİMDİ BÖYLE OLACAĞINI NERDEN BİLEBİLİRDİM SİZ ÇOK MU GÜNAHSIZ HATASIZSINIZ?
ARKADAŞLAR YARGILAYACAKSINIZ LÜTFEN YAZMAYIN. HATANIN NE OLDUĞUNUN BENDE FARKINDAYIM BU YÜZDEN YAZDIM BURAYA ZATEN. EVET İNANDIM İLK SEVGİLİMDİ BÖYLE OLACAĞINI NERDEN BİLEBİLİRDİM SİZ ÇOK MU GÜNAHSIZ HATASIZSINIZ?
Son düzenleme: