Psikopat Eski Sevgilim

latvna1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
7
4
26
Herkese merhaba. Üniversitede okuyorum. Burada tanıştığım biriyle 1 yıl çıktık. Bu süre zarfında ilk başlarda çok güzeldi herşey çok kibar çok nazik çok ince.. Ama herşey 1.aydan sonra değişti çok kavgacı bağırgan bana şiddet uygulayan biri oldu çok sevdiğim için ayrılamadım. Aramızda bazı yakınlaşmalarda oldu. Ailesiyle tanıştım, ailesi bana karşı çok iyi hiçbir zaman onlara saygısızlık dahi yapmadım. Ama benim ailemin haberi yoktu çünkü biz Muşluyuz. Tahmin edin ne kadar sıkı muhafazakarlar.. Ailemlede aram iyi değil zaten. 10 yaşındaki erkek kardeşim bana çok düşkün çok seviyor sırf onun için o evi bırakmak istemiyorum. Her neyse biz kavga edip ayrıldık sorun şuydu ben kıskanamam ama o kıskanır. Ayrıldık aradan 3 ay geçti beni aradı mesaj attı tehditler savurdu başka birisiyle olduğunu hissedersem dahi senin hayatınla oynarım dedi. Elinde fotoğraflarım var ve başka şeyler.. Bunları etrafa yaymakla ve aileme söylemekle tehtid ediyor. Gerçekten tam bir psikopat bıçaklı yaralamadan sabıkası var. Aileme söylerse ailem beni öldürür gerçekten öldürür. Şuan ayrıyız ne yapmam lazım bilmiyorum lütfen yardım edin..
ARKADAŞLAR YARGILAYACAKSINIZ LÜTFEN YAZMAYIN. HATANIN NE OLDUĞUNUN BENDE FARKINDAYIM BU YÜZDEN YAZDIM BURAYA ZATEN. EVET İNANDIM İLK SEVGİLİMDİ BÖYLE OLACAĞINI NERDEN BİLEBİLİRDİM SİZ ÇOK MU GÜNAHSIZ HATASIZSINIZ?

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Üniversitede okuyorum. Burada tanıştığım biriyle 1 yıl çıktık. Bu süre zarfında ilk başlarda çok güzeldi herşey çok kibar çok nazik çok ince.. Ama herşey 1.aydan sonra değişti çok kavgacı bağırgan bana şiddet uygulayan biri oldu çok sevdiğim için ayrılamadım. Aramızda bazı yakınlaşmalarda oldu. Ailesiyle tanıştım, ailesi bana karşı çok iyi hiçbir zaman onlara saygısızlık dahi yapmadım. Ama benim ailemin haberi yoktu çünkü biz Muşluyuz. Tahmin edin ne kadar sıkı muhafazakarlar.. Ailemlede aram iyi değil zaten. 10 yaşındaki erkek kardeşim bana çok düşkün çok seviyor sırf onun için o evi bırakmak istemiyorum. Her neyse biz kavga edip ayrıldık sorun şuydu ben kıskanamam ama o kıskanır. Ayrıldık aradan 3 ay geçti beni aradı mesaj attı tehditler savurdu başka birisiyle olduğunu hissedersem dahi senin hayatınla oynarım dedi. Elinde fotoğraflarım var ve başka şeyler.. Bunları etrafa yaymakla ve aileme söylemekle tehtid ediyor. Gerçekten tam bir psikopat bıçaklı yaralamadan sabıkası var. Aileme söylerse ailem beni öldürür gerçekten öldürür. Şuan ayrıyız ne yapmam lazım bilmiyorum lütfen yardım edin..
ayri olmaniz iyi ama siz kendi kendinizi mahvedecek pozlar vermisiniz oyle acik secik fotoysa hicbir anne baba bunu kaldiramaz yasin resitse polise basvur ozaman belki ailenin haberi olmaz

çok kavgacı bağırgan bana şiddet uygulayan biri oldu çok sevdiğim için ayrılamadım.

Elinde fotoğraflarım var ve başka şeyler..

Gerçekten tam bir psikopat bıçaklı yaralamadan sabıkası var.

Aileme söylerse ailem beni öldürür gerçekten öldürür.

Üniversitede okuyorum.
Aferin.net

ARKADAŞLAR YARGILAYACAKSINIZ LÜTFEN YAZMAYIN. HATANIN NE OLDUĞUNUN BENDE FARKINDAYIM BU YÜZDEN YAZDIM BURAYA ZATEN. EVET İNANDIM İLK SEVGİLİMDİ BÖYLE OLACAĞINI NERDEN BİLEBİLİRDİM SİZ ÇOK MU GÜNAHSIZ HATASIZSINIZ?
Keşke En başından sabıkalı olduğunuzu öğrendiğinizde bitirseydiniz ilişkinizi korkmayın blöf yapıyor o tehdit ediyorsa sizde edin senin mesajların herşeyin benle birlikte savcılıkta diyin hatta gerçekten gidin şikayet edin allah korusun başınıza bi iş getirmeden tedbirinizi alın.Numaranızı ve oturduğunuz yeri değiştirebilme imkanınız varsa dkka durmayın allah yardımcınız olsun.

Reşitseniz aileniz duyurmadan halledebilirsiniz. Muş'luların ne kadar tutucu olduğunu bilmesem kesinlikle gidip ailenize söyleyin babanız dikilsin karşısına derdim ama işe yarayacağından emin değilim. Bence suç duyurusunda bulunun. Elinde fotograf olduğundan emin misiniz? Belki sizi kandırıyor. Bilinciniz yerinde değilken çektiyse fotoğraflarınızı o da ayrı bir suç

bence hiç bişey yapamaz. sana ulaşmasını her yoldan engelle. son olarak da eğer devam ederse suç duyurusunda bulunacağını, korkmadığını söyle. o fotoğrafları yaymak o kadar kolay olsaydı ohoooo.

Keşke En başından sabıkalı olduğunuzu öğrendiğinizde bitirseydiniz ilişkinizi korkmayın blöf yapıyor o tehdit ediyorsa sizde edin senin mesajların herşeyin benle birlikte savcılıkta diyin hatta gerçekten gidin şikayet edin allah korusun başınıza bi iş getirmeden tedbirinizi alın.Numaranızı ve oturduğunuz yeri değiştirebilme imkanınız varsa dkka durmayın allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ediyorum sağolun üniversiteyi değiştirdim en yakın zamanda adresimi ve numaramıda değiştireceğim..

Bir sey yapamaz. Attigi mesajlari sakin silme. Simdi bile istersen sikayet edebilirsin. Ona da soyle polise sikayet ederim diye. Ailesine de soyleyebilirsin oglunuz beni bunlarla tehdit ediyor diye. Seni korkutmaya calisiyor. Korkarsan istedigini almis olur. Korkmadigini gosterirsen ugrasamaz. Hicbir sey yapamaz rahat ol. Kucuk oldugun icin fazla korkuyorsun.

Kinamaya kizmaya gerek yok. Konu sahibi iyi yaptim mi diye sormamis ciddi bir konuda ailesine soyleyememis yanliz kalmis yardim istemis. Belki ailesinde siddet vardi o anda normal geldi ya da kendini sucladi vs bilemeyiz.
Oncelikle keske darp raporu alsaydiniz. Eger cocuk deliyse ve ailenizin yapisi bu sekildeyse inanilmaz sessiz durur kendimi unuttururdum en kotu baska universiteye nakil isterdim.
Sirf ailem oldurur musluyuz dediginiz icin bu yorumu yaptim yoksa yapacaginiz sey tabiki de polise gitmek. Herkesin hayati farkli sartlarda o yuzden sizin icin hangisinin dogru olacagina siz karar verin.
Gecmisinizi hatirlayip hatirlayip kendinizi suclamayin, ilk siddette insan psikolojik olarak kurban moduna girebilir, yada kendini suclar karsi tarafin sayesinde, kisaca bir cok sebebi olabilir. Dersinizi almissiniz ve bundan sonra bir insanin size en ufak bir siddet uygulayamayacak kadar degerli oldugunuzu ve hic bir dayagin hakedilmedigini unutmayin. Eger cevrenizde boyle birileri olursa hemen uzaklasin.

Savcılığa şikayet et tehtit ve santajdan atsinlar içeri

İşte birşeyler için yaparken yaşarken az bekleyin sabırlı olun ve bile bile yanlış yapmayın sonra böyle pişman oluyorsunuz

X