Sakın bir daha o pislikle değil sevgili olmak aynı sokaktan dahi geçmeArkadaşlar 17 yaşındayım aptal bi erkekle(21 yaşında)güya ciddi ilişki bahanesi ile beni kullandı sürekli resim felan istedi kocanım felan felan geçen senelerde herneyse bnde cahilim o yaşta ne bileyim bi kaç kez buluşunca arkadan çok üzgünüm çok aptalım kimse beni istemez artık öyle değil mi bn öyle bi kız değilim ama cahillik çok utanıyorum psikolojim alt üst oldu onunla olmak istemiyorum sınav çalışmak için terk ettim çalışman bitince tekrar devam ederiz sevgili olmayoa felan dedi çok utanıyorum herşeyden (Yazım yanlışı ve noktalama için özür dilerim)
17 yaşındasın, o adam seni resmen kullanmış, şikayet etsen hapse atılır. Yaşadıklarını tamamen unut o adamdan da onun gibilerdende uzak dur. Eğitimine odaklan sadece güzel bir hayatın olsun.Arkadaşlar 17 yaşındayım aptal bi erkekle(21 yaşında)güya ciddi ilişki bahanesi ile beni kullandı sürekli resim felan istedi kocanım felan felan geçen senelerde herneyse bnde cahilim o yaşta ne bileyim bi kaç kez buluşunca arkadan çok üzgünüm çok aptalım kimse beni istemez artık öyle değil mi bn öyle bi kız değilim ama cahillik çok utanıyorum psikolojim alt üst oldu onunla olmak istemiyorum sınav çalışmak için terk ettim çalışman bitince tekrar devam ederiz sevgili olmayoa felan dedi çok utanıyorum herşeyden (Yazım yanlışı ve noktalama için özür dilerim
17 yaşındasın, o adam seni resmen kullanmış, şikayet etsen hapse atılır. Yaşadıklarını tamamen unut o adamdan da onun gibilerdende uzak dur. Eğitimine odaklan sadece güzel bir hayatın olsun.
Ya geçmiş kimse beni istemez artıkSakın bir daha o pislikle değil sevgili olmak aynı sokaktan dahi geçme
Nolur bana yardım edin ne yapmalıyım17 yaşındasın, o adam seni resmen kullanmış, şikayet etsen hapse atılır. Yaşadıklarını tamamen unut o adamdan da onun gibilerdende uzak dur. Eğitimine odaklan sadece güzel bir hayatın olsun.
Şuan seni rahatsız ediyor mu? Sana ulaşabileceği bir yerde misin? Evini biliyor mu? Özel hayatınla ilgili neler biliyor? Elinde fotoğrafları var mı? Önce bu sorulara cevap vermeni istiyorumNolur bana yardım edin ne yapmalıyım
Doğru keşke şuan cehennemin dibinde olsam yaşamayı bile hak etmiyorum Allahın bana verdiği vücuda iyi bakamadımArkadan mı verdin? Ben mi yanlış anladım?
Şuan seni rahatsız ediyor mu? Sana ulaşabileceği bir yerde misin? Evini biliyor mu? Özel hayatınla ilgili neler biliyor? Elinde fotoğrafları var mı? Önce bu sorulara cevap vermeni istiyor
Herşeyi biliyor ailemi evimi fotoğraf bilmiyorum var mı yok mu yok diyor telefonunu değiştirmişti yakın Bi zamanda şuan da zaten yks bahanesi ile konuşmayı kestim hiç yazmıyorŞuan seni rahatsız ediyor mu? Sana ulaşabileceği bir yerde misin? Evini biliyor mu? Özel hayatınla ilgili neler biliyor? Elinde fotoğrafları var mı? Önce bu sorulara cevap vermeni istiyorum
Anladım. Öncelikle insanlar yanlis şeyler yapabilir bu yüzden kendinden nefret etme asla. Yaşadıklarını kimsenin bilmesine gerek yok. Bir daha asla böyle bir şey yapmayacağına kendine söz verdikten sonra yaşadıklarını unut. İnan ki bir çok insan çok büyük hatalar yapıyor ve sonrasında bir daha aynı hataya düşmeyip unutup gidiyorlar güzel hayatlar yaşıyorlar. Sende öyle olabilirsin. Bu yaşadıklarını asla ama asla kimseye anlatma. Ailen dışında.Herşeyi biliyor ailemi evimi fotoğraf bilmiyorum var mı yok mu yok diyor telefonunu değiştirmişti yakın Bi zamanda şuan da zaten yks bahanesi ile konuşmayı kestim hiç yazmıyor
Evet doğru çok haklısınız adımı çıkarmasından korkuyorum bir de sanki herkes benden nefret ediyor gibi kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum umarım kimseye bir şey söylemez ve herkes kendi yoluna bakar ilgilendiğin için dakikanı bana harcadığın için çok teşekkür ederim bunları anlatacak kimsem yok benimAnladım. Öncelikle insanlar yanlis şeyler yapabilir bu yüzden kendinden nefret etme asla. Yaşadıklarını kimsenin bilmesine gerek yok. Bir daha asla böyle bir şey yapmayacağına kendine söz verdikten sonra yaşadıklarını unut. İnan ki bir çok insan çok büyük hatalar yapıyor ve sonrasında bir daha aynı hataya düşmeyip unutup gidiyorlar güzel hayatlar yaşıyorlar. Sende öyle olabilirsin. Bu yaşadıklarını asla ama asla kimseye anlatma. Ailen dışında.
Eğer ki o adam seni en ufak bir rahatsız edecek olursa sana ulaşmaya çalışırsa durumu ailene anlat. Korkma. Herseyi detaylı bilmelerine gerek yok ama seni rahatsız edecek olursa polise gidebileceğini ailenin de senin arkanda olduğunu bilsin. Öyle olursa sana bir daha yanaşmaz. Sende hayatına bak unut her şeyi.
Kimse senden nefret etmiyor buna emin ol. Ve herkesin kimseye anlatamadığı büyük sırları olabilir bu seni kötü bir insan yapmaz. Ama dediğim gibi o adam seninle en ufak bir iletişime girerse güçlü dur ve polise gidebileceğini bilsin ve gerekirse de Git. Yoksa sana şantaj yaparak istediği herseyi yaptırmaya çalışır. Güçlü durursan senden uzaklaşır.Evet doğru çok haklısınız adımı çıkarmasından korkuyorum bir de sanki herkes benden nefret ediyor gibi kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum umarım kimseye bir şey söylemez ve herkes kendi yoluna bakar ilgilendiğin için dakikanı bana harcadığın için çok teşekkür ederim bunları anlatacak kimsem yok benim
Tamam öyle olacağım. Hem hayatımın sonu değil sonuçta gün içinde aklıma geliyor ders çalışırken felan yarım saat ağlıyorm tek isteğim herkesten uzak yeni bir hayat kurmak bunun için direnmeye devam etmeliyim tövbe ettim Allah'ın merhametine sığınmaktan başka elimden bir şey gelmiyorKimse senden nefret etmiyor buna emin ol. Ve herkesin kimseye anlatamadığı büyük sırları olabilir bu seni kötü bir insan yapmaz. Ama dediğim gibi o adam seninle en ufak bir iletişime girerse güçlü dur ve polise gidebileceğini bilsin ve gerekirse de Git. Yoksa sana şantaj yaparak istediği herseyi yaptırmaya çalışır. Güçlü durursan senden uzaklaşır.
Rica ederim. Merak etme sen güçlü olursan bu yaşadıkların seni incitmez ve ilerde güzel insanlarla güzel ilişkiler yaşayabilirsin sadece güçlü olman lazım.
Okuluna odaklan , sınavını kazan böyle insanlarla da bir daha birlikte olma. Hiç bir şey yapamaz.Arkadaşlar 17 yaşındayım aptal bi erkekle(21 yaşında)güya ciddi ilişki bahanesi ile beni kullandı sürekli resim felan istedi kocanım felan felan geçen senelerde herneyse bnde cahilim o yaşta ne bileyim bi kaç kez buluşunca arkadan çok üzgünüm çok aptalım kimse beni istemez artık öyle değil mi bn öyle bi kız değilim ama cahillik çok utanıyorum psikolojim alt üst oldu onunla olmak istemiyorum sınav çalışmak için terk ettim çalışman bitince tekrar devam ederiz sevgili olmayoa felan dedi çok utanıyorum herşeyden (Yazım yanlışı ve noktalama için özür dilerim)
Sen okuluna odaklan hâlâ beni kimse istemez diyorsun !Ya geçmiş kimse beni istemez artık
Hoşbuldum yok doğmadı bişy çok şükür cidden nasıl bir ahmaklıksaDuygu, anksiyeten ve sen hosgeldiniz.
Gebe miymissin?