Psikolojim bozuluyor sanırım

Yasadigin kotu deneyim icin uzgunum, 17 yasinda cevrendeki kotu niyetli insanlara kanman cok normal bir yas, daha genceciksin. Hepimiz hata yapabiliriz, lutfen sucu kendinde degil karsinda henuz yetiskin olmamis bi cocukla bunlari yapan adamda ara, sevdigin insanla ozel seyler yasamak istemek cok normal ve olasi. Onemli olan hatandan ders cikarman, lütfen canini sikma.
Kızlar soruyor diye bir yere sordum önce herkes bana namusuna daha sahip çıkamayan bir kaşarsın ddi o kadar üzüldüm ki ölmek istedim o an ama sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli

Tamam o hayatıma girdiğinden beri hayatım çok kötü gidiyor iyi ki çıktı biliyorum biliyorum sınava odaklanmam lazım herşey çok güzel olucak çocuktum ne bileyim sorun yok sorun yok insanlar fırsatçı sorun yok sorun yok iyiyim evet kesinlikle
Annenle babanla konusup psikolojik durumunun iyi olmadigini, destege ihtiyacin oldugunu soyle mutlaka.

Yasin kucuk, buyuklerinden destek istemelisin, bu yasadiklarini anlatmadan farklı bahanelerle durumunun kotu oldugunu ailene bildir.

Annenle babanla konusup psikolojik durumunun iyi olmadigini, destege ihtiyacin oldugunu soyle mutlaka.

Yasin kucuk, buyuklerinden destek istemelisin, bu yasadiklarini anlatmadan farklı bahanelerle durumunun kotu oldugunu ailene bildir.
Deniycem ama baskıcı ebeveynlerim beni anlar umarım her yaptığım şey hataymış gibi hissediyorum sanki evimde değil yabancılarla kalıyorumm uykumda gelmiyor yarın çalışacak çözecek yüzlerce sorum var umarım bir gün herşey düzeldi diye konu açarım bu platformda

Arkadaşlar 17 yaşındayım aptal bi erkekle(21 yaşında)güya ciddi ilişki bahanesi ile beni kullandı sürekli resim felan istedi kocanım felan felan geçen senelerde herneyse bnde cahilim o yaşta ne bileyim bi kaç kez buluşunca arkadan çok üzgünüm çok aptalım kimse beni istemez artık öyle değil mi bn öyle bi kız değilim ama cahillik çok utanıyorum psikolojim alt üst oldu onunla olmak istemiyorum sınav çalışmak için terk ettim çalışman bitince tekrar devam ederiz sevgili olmayoa felan dedi çok utanıyorum herşeyden (Yazım yanlışı ve noktalama için özür dilerim)
Cahil kalma hakkı yok artık insanların, kalmayın, elinizde derya deniz bilgi veren cihazlar var girin girin gündemi takip edip cahiliyetinizi giderin.
Arkadan kısmının günahı sevabına bir şey diyemem ama bir doktora gidip muayene olun derim.
Onun dışında da aklınızı başınıza toplayın, kendi değerinizi kendiniz düşünmeyin, bahçenize güller alın dikenler değil.

Kendinden cüzzamlı gibi bahsetmeni anlayamadım. Kendi duygularından başka kimi incittin? Kime ne borçlusun ki seni istemeyecek?
Bunu kendi yaşantısında çizgileri olan biri olarak söylüyorum.

Daha çok gençsin ve bir şey yaparken isteyip istemediğinden emin ol, önce kendi duygularını düşün. Ona da eğilip bükülme dimdik dur ve korkmadığını söyle.

Evet yaptığın yanlış ama bunu büyütüp dünyanın sonuymuş gibi hissetmen doğru değil. O kişiyle de iletişime geçme artık. Çünkü senin bundan duyduğun üzüntüyü farkederse kötüye kullanabilir.
Bundan sonrası için önce kendini düşün. Destek almaktan korkma sakın. Lütfen psikolog veya psikiyatriye gitmekten çekinme. Sen sonuçta hiç kimseye kötülük etmedin. Kimsenin canını yapmadın. Suçlu hissetmemelisin bu yüzden. Sadece bundan sonra sana istemediğin bir şeyi teklif edenlerle bile iletişimde kalma.

Evet yaptığın yanlış ama bunu büyütüp dünyanın sonuymuş gibi hissetmen doğru değil. O kişiyle de iletişime geçme artık. Çünkü senin bundan duyduğun üzüntüyü farkederse kötüye kullanabilir.
Bundan sonrası için önce kendini düşün. Destek almaktan korkma sakın. Lütfen psikolog veya psikiyatriye gitmekten çekinme. Sen sonuçta hiç kimseye kötülük etmedin. Kimsenin canını yapmadın. Suçlu hissetmemelisin bu yüzden. Sadece bundan sonra sana istemediğin bir şeyi teklif edenlerle bile iletişimde kalma.
Geçmicem 1 ay öncesinde konuştuk ona söyledim işte anlatma kimseye diye oda tamam dedi kendi özelimi anlatacak kadar şerefsiz değilim felan diye bnde işte o an bütün duygularım patladı üzgün olduğumu tövbe ettiğimi felan söyledimm oda özür dilerim ddi (özrü çok mühim gibi ) herneyse durum böyle bazen sorasım geliyor hâlâ anlatmadın değil mi diye çok korkuyorum ama yazmicam anlatırsa da yapabileceğim bir şey yok isterse anlatabilir ben ağzını kapatamam çok mutsuzum hayat enerjim 0 herkesle kendimi kıyaslamaya başladım bak ne kadar akılsız salak kızlar olsada namusuna sahip çıktılar diye bilmiyorum belki ben çok büyütüyorum ama ömrüm boyunca beni karanlığa mahkum gibi hissediyorum birşeyler başarıp yeni bir hayat kurmak istiyorum herkesten uzak psikolojik olarak çöktüm ona hakkımı asla helal etmicem onun benden 4 yıl önceki istediği sapıkça şeyleri istediği şeylerdeki olduğu yaşına ben daha yeni girdim ağlıyorm sürekli ağlamak istiyorum bida böyle bir hataya düşer miyim asla ama unutmaya çalışmak çok zor kendimi enayi gibi hissediyorum

Son düzenleme:
Geçmicem 1 ay öncesinde konuştuk ona söyledim işte anlatma kimseye diye oda tamam dedi kendi özelimi anlatacak kadar şerefsiz değilim felan diye bnde işte o an bütün duygularım patladı üzgün olduğumu tövbe ettiğimi felan söyledimm oda özür dilerim ddi (özrü çok mühim gibi ) herneyse durum böyle bazen sorasım geliyor hâlâ anlatmadın değil mi diye çok korkuyorum ama yazmicam anlatırsa da yapabileceğim bir şey yok isterse anlatabilir ben ağzını kapatamam çok mutsuzum hayat enerjim 0 herkesle kendimi kıyaslamaya başladım bak ne kadar akılsız salak kızlar olsada namusuna sahip çıktılar diye bilmiyorum belki ben çok büyütüyorum ama ömrüm boyunca beni karanlığa mahkum gibi hissediyorum birşeyler başarıp yeni bir hayat kurmak istiyorum herkesten uzak psikolojik olarak çöktüm ona hakkımı asla helal etmicem onun benden 4 yıl önceki istediği sapıkça şeyleri istediği şeylerdeki olduğu yaşına ben daha yeni girdim ağlıyorm sürekli ağlamak istiyorum bida böyle bir hataya düşer miyim asla ama unutmaya çalışmak çok zor kendimi enayi gibi hissediyorum kendimden iğreniyorum nefret ediyorum
Sen suçlu değilsin. Yaşandı ve bitti. Olmamış gibi davran. İçinde bir ses yanlışını sürekli kulağına fısıldıyor biliyorum ama dinleme o sesi. Ve anlatıp anlatmadığını da merak etme artık. Gerekirse istedi yapmadım diye yalan söylüyor dersin. Ama bence sınırı çiz hayatında olmasın. Kendine güven. Yıllar sonra boşuna üzüldüğünü hatırlayıp gülümseyeceksin belki de kızacaksın kendine.
Ama hiç gerek yok inan. Şimdiden toparla kendini,.önüne bak. Ve destek almak iyi gelecektir lütfen destek al. Kendimi iyi hissetmiyorum demen yeterli. Ailene bu yeter bence. Lütfen zorlandığında gerekli yerlerden yardım iste.

Sen suçlu değilsin. Yaşandı ve bitti. Olmamış gibi davran. İçinde bir ses yanlışını sürekli kulağına fısıldıyor biliyorum ama dinleme o sesi. Ve anlatıp anlatmadığını da merak etme artık. Gerekirse istedi yapmadım diye yalan söylüyor dersin. Ama bence sınırı çiz hayatında olmasın. Kendine güven. Yıllar sonra boşuna üzüldüğünü hatırlayıp gülümseyeceksin belki de kızacaksın kendine.
Ama hiç gerek yok inan. Şimdiden toparla kendini,.önüne bak. Ve destek almak iyi gelecektir lütfen destek al. Kendimi iyi hissetmiyorum demen yeterli. Ailene bu yeter bence. Lütfen zorlandığında gerekli yerlerden yardım iste.
Tamam yaşadığım yer küçük herkes inanır ona ama ne yapabilrim ki her gün Allah'tan af diliyorum kendime de kızıyorum ama intihar etmek felan yok onuda yapamam o ölsün umarım ahım bir gün çıkar ondan psikolojik destek alıcam en yakın zamanda teşekkür ederim

Arkadaşlar 17 yaşındayım aptal bi erkekle(21 yaşında)güya ciddi ilişki bahanesi ile beni kullandı sürekli resim felan istedi kocanım felan felan geçen senelerde herneyse bnde cahilim o yaşta ne bileyim bi kaç kez buluşunca arkadan çok üzgünüm çok aptalım kimse beni istemez artık öyle değil mi bn öyle bi kız değilim ama cahillik çok utanıyorum psikolojim alt üst oldu onunla olmak istemiyorum sınav çalışmak için terk ettim çalışman bitince tekrar devam ederiz sevgili olmayoa felan dedi çok utanıyorum herşeyden (Yazım yanlışı ve noktalama için özür dilerim)
Çok küçüksün canım. Allah yardımcın olsun sınava odaklan. Sakın düşünme olanları. Sen reşit bile değilsin gidip şikayetçi olsan görür gününü o ahlaksız. İnşallah belasını bulur. Sakın yaklasma o ahlaksiza. Kendinden utanmayı bırak bir daha da yapma böyle birşey.

Tamam yaşadığım yer küçük herkes inanır ona ama ne yapabilrim ki her gün Allah'tan af diliyorum kendime de kızıyorum ama intihar etmek felan yok onuda yapamam o ölsün umarım ahım bir gün çıkar ondan psikolojik destek alıcam en yakın zamanda teşekkür ederim
Siz neye inanırsanız insanları da ona inandırabilirsiniz. Yani küçük yerdesin diye küçük düşünme bence. Rabbim daima yardımcın olsun.

Allah tövbeleri kabul eder sen bunu unutma. Herşey insanlar için Allah beterinden korusun gerisini düşünme artık bitti

X