psikolojim bozuldu..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Burda hergün yeni bi konu okuyoruz aldatılma erkeğin ilgisizliği vs..Sonra birbirimize önerilerde bulunuyoruz yok bakımlı ol veya kıskançlık konusunda aman başka şeylerden bahsetme eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme hep bizmi bişeyler yapmak zorundayız taktiklemi çalışıyo bu gerizekalılar sinirlerim bozuldu artık..

Ya şöyle bence;

Gerçekten pejmürde ise bir kadın bakımlı vs... olarak aslında iyi niyetli olan eşini mutlu edebilir, tabi eşinin mutluluğu da ona döner bir şekilde. Ama adam olmayan bir erkek için ne yaparsan yap kar etmez kanımca. Velhasıl taktik değil şans işi.

Bu konuda burda onlarca kez aynı şeyi yazdım. Aldatılmaktan bu kadar korkmayın, karşınızdaki insan aldatmaktan korksun. Kendinize bakın tabi ki ama kendinizi iyi hissetmek için yapın bunu. Kıskançlık da aldatılmaktan korktuğunuz, özgüvensiz ya da güvensiz olduğunuz için hissettiğiniz bir şey. Bu kadar abartmayın, avucunuzu açınca uçacak kuş muamelesi yapmayın eşlerinize.

Bir de ne zayıf psikolojileriniz var kardeşim, üflesek dağılacaksınız. Biraz sağlam durun yaw.

erkekler taktikle çalışmıyor ama türk kezbanı katakulliyle çalışıyor.

"ne yapsam da kocişim beni aldatmasa, ne numaralar çeksem? sonra boşanmak zoruında kalırsam mazallah dul derler bana. bir de para kaynağı kocişimi neden kaptırayım? o kadar ev eşya alındı. kendi ayaklarım üzerinde durmak kabus gibi"

işte böyle düşünen kezbanlar sürekli bir taktik peşinde.
dolayısıyla ilişkiler bok gibi.
sürekli hesap kitap.

özetle; kocalarını sevdikleri için değil, para ve statü kaybetmemek için kafa yoruyor ve sonra da kocişlerinin paçasına yapışıyor bunlar.

aman aldatırsa iki ağlar, 3 göbek atar atlatırız değil mi

Erkekler konusunda bolca taktik veren, film firildak oneren kadinlarin geneli...

Erkeklerden bolca darbe yemis, basarisiz iliskiler yasamistir.

Hani 'kendi isine akli ermez millete akil verir' derler ya o hesap.

Bir birliktelik yurumuyorsa genelde iki tarafin uyumsuzlugu soz konusudur.

'Fedakar ve cefakar kadin' cok bilmis hemcinslerinin taktikleriyle gecici olarak isleri yoluna koyunca...

O numaralar 'iliski kurtarma kilavuzu'na altin ogutler olarak geciyor ve onune gelen aynisini deniyor.

Oysa olmazi oldurma israri o an icin durumu kurtarsa da ayrilik sonrasi pismanlik olarak doner size...

'Keske onlari dinlemeseydim, keske oyle yapmasaydim, degmezmis'ler havada ucusur.

Olgun, saglam karakterli adamlara oyle taktik vs sokmez zaten, onlar oyun arkadasi degil es ariyorlar.

Yani herkes icinden geldigi gibi davransa...

Yanlisini gordugu adami yola getirmek icin caba harcayacagina ona yol verse...

Sorunlu iliski yasayacagina mutlu bir yalnizligi olur ve bu huzur onu dogru insana goturur.

Sen zaten hep tetiktesin, o konulardan acanlardan birisin. Ve hala da ayrilmiyorsun. Hackerla bile anlasiyordun ya. Saka gibi...
ya çok ilginç bi şekilde benim güvenimi kazandı işyerine götürdü çevresiyle ailesiyle tanıştırdı telefonu sürekli bende onlar çocukluktu geçti ben artık evlenme planları yapıyorum çok çalışmam lazım seni mutlu edebilmek için diyor ilerde nolur bilemem rabbim kötü şeylerle karşılaştırmasın ama şimdilik herşey yolunda şükür

O kadar guvensizlikle zor bence. Kadinlar unutmaz. Unutur gibi görünür ama unutmaz, ömür boyu icini kemirecek ve hep sorun cikacak bu yuzden. Ben hep zeni uyardim konularinda.
Ama tabi sen bilirisn, ne diyeyim.
Hayirlisi neyse o olsun..

yok bi sorunum olduğu için açmadım bu konuyu hergün çok konu açılıyor ister istemez okuyoruz moralim bozuluyo güvenimi enteresan bi şekilde kazandı

Bence enteresan değil de neyse, genel konuştum zaten. Aldatma affediliyorsa yeniden olur mu?diye korkarsın, beni aldatırsa ben de terkederim dersen ve yaparsan dediğini; korkmazsın. Tam anlamıyla %100 çalışan bir taktiktir, her koşulda her kişiyle işe yarar, kadın, erkek farketmez.

en son ayrılığa gelme noktamız iki ay önce olmuştu iki aydır başının etini yiyorum şüpheyle yaklaşıyorum herşeyine ama sabırla cevap veriyo seni bidaha üzmücem herşeyimi biliyosun korkma diyor onun laflarıyla karar vermiyorum tabi.. güvendiğimi hissetmeye başladım hayırlısı olur inşallah sağolun

Tebrik ediyorum efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…