- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- Konu Sahibi homesweethome3
Erkekler konusunda bolca taktik veren, film firildak oneren kadinlarin geneli...
Erkeklerden bolca darbe yemis, basarisiz iliskiler yasamistir.
Hani 'kendi isine akli ermez millete akil verir' derler ya o hesap.
Bir birliktelik yurumuyorsa genelde iki tarafin uyumsuzlugu soz konusudur.
'Fedakar ve cefakar kadin' cok bilmis hemcinslerinin taktikleriyle gecici olarak isleri yoluna koyunca...
O numaralar 'iliski kurtarma kilavuzu'na altin ogutler olarak geciyor ve onune gelen aynisini deniyor.
Oysa olmazi oldurma israri o an icin durumu kurtarsa da ayrilik sonrasi pismanlik olarak doner size...
'Keske onlari dinlemeseydim, keske oyle yapmasaydim, degmezmis'ler havada ucusur.
Olgun, saglam karakterli adamlara oyle taktik vs sokmez zaten, onlar oyun arkadasi degil es ariyorlar.
Yani herkes icinden geldigi gibi davransa...
Yanlisini gordugu adami yola getirmek icin caba harcayacagina ona yol verse...
Sorunlu iliski yasayacagina mutlu bir yalnizligi olur ve bu huzur onu dogru insana goturur.
ben mesela, uzun süreli ilişkilerde erkeklerin "ilgisizliği" ne karşı, önce çabalanması gerektiğini düşünenlerdenim ("aldatılma" durumu ayrı, aldatma benim için kabul edilemez, aldatan kişiye 2. şans verilmemeli düşüncesindeyim)
"ilgisizlik" ile ilgili açılan konularda da genellikle "dır dır etmeye son verin'le başlayan, önce kendinizi düşünün, siz kendinize saygı duymazsanız, ilgisiz olduğu halde ilgi göstermeye devam edersiniz olmaz'la devam eden, şöyle şöyle yapmayı deneyin gibi öneriler içeren ve eğer oluyorsa ne ala olmuyorsa boşanmayı düşünürsünüz'le biten" bir takım taktikler veriyorum
ben şimdi, sizin gözünüzde
Erkekler konusunda bolca taktik veren, film firildak oneren kadinlarin geneli...
Erkeklerden bolca darbe yemis, basarisiz iliskiler yasamistir.
Hani 'kendi isine akli ermez millete akil verir' derler ya o hesap. şeklinde tabir ettiğiniz kişiler arasına giriyor muyum girmiyor muyum merak ettim?