- 4 Ocak 2017
- 328
- 137
- 103
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
kötü değil aslında ama kafaya takınca malesef araştır güzelce enine boyuna pişman olma bi doktor da sabit kalma bencehttps://i.hizliresim.com/9Djzr5.png şu an böyle hasta olduğum için bir tık sis çok takıntılıyım şu an burnuma hayattan zevk alamıyorum böyle diyebilirim
yok baya etli kalın derim :) başka yerlerde çıkar diye resim ekleyemiyorum da profile eklesem görülüyor mu?Merhaba bende kalin deriliyim. Ben sizi normal derili biliyordum. Mumkunse ozelden ve yakindan bir fotonuzu gorebilirmiyim.
yok baya etli kalın derim :) başka yerlerde çıkar diye resim ekleyemiyorum da profile eklesem görülüyor mu?
Ben yakindan merak ediyorum. Gozlerinizi karalayin ozelden yollayin cok merak ettim cidden. En azindan nasil gorunuyor kalin derilide doktor beyin ameliyati.Bende ayni sizin gibiyim 19 subatta ameliyatim.yok baya etli kalın derim :) başka yerlerde çıkar diye resim ekleyemiyorum da profile eklesem görülüyor mu?
tamam deneyim bi profile de ekledim resmimiBen yakindan merak ediyorum. Gozlerinizi karalayin ozelden yollayin cok merak ettim cidden. En azindan nasil gorunuyor kalin derilide doktor beyin ameliyati.Bende ayni sizin gibiyim 19 subatta ameliyatim.
Doktor bey bana fazla kuculmez dedi burnum icin. Burun deliklerimde kuculmezmis.yok baya etli kalın derim :) başka yerlerde çıkar diye resim ekleyemiyorum da profile eklesem görülüyor mu?
benim çok geniş değildi o yüzden sormadım ama neden küçülmezmiş ki başka doktora gösterdiniz mi acabaDoktor bey bana fazla kuculmez dedi burnum icin. Burun deliklerimde kuculmezmis.
Gazi tipta gostermistim ilk. Oradaki doktor yapamam kalin derili dedi. 5 kat kucultsem sende 1 kat gozukur dedi. Sonra bana kizarsin dedi.benim çok geniş değildi o yüzden sormadım ama neden küçülmezmiş ki başka doktora gösterdiniz mi acaba
Sizinki gayet kibar olmus kalin deriliye gore. Ins benimki de duzelir. Gercekten begendim. Cilt ve burun yapisi cok onemli burun estetiginde. Inanin buyuk bir beklentimde yok. Sadece biraz kavis ve kalkiklik.benim çok geniş değildi o yüzden sormadım ama neden küçülmezmiş ki başka doktora gösterdiniz mi acaba
teşekkür ederim çok şükür şanslıyım darısı başınıza ama ne bilim estetik dedğimiz değiştirmek sonuçta küçültmek falan ne anlamı var ki o zaman o kadar eziyete esabil bey küçültürüm demiyor mu? burada bi şikayetçi kız vardı büyüklüğü aynı kaldı kalın duruyor diye revizyon düşünüyorum diyordu amaSizinki gayet kibar olmus kalin deriliye gore. Ins benimki de duzelir. Gercekten begendim. Cilt ve burun yapisi cok onemli burun estetiginde. Inanin buyuk bir beklentimde yok. Sadece biraz kavis ve kalkiklik.
Biraz kuculur dedi. Burun deliklerim kuculmezmis. Anladigim kadariyla doktor bey burun kanatlarindan kucultme yapmiyor hic bir hastasina cunku hic denk gelmedim.teşekkür ederim çok şükür şanslıyım darısı başınıza ama ne bilim estetik dedğimiz değiştirmek sonuçta küçültmek falan ne anlamı var ki o zaman o kadar eziyete esabil bey küçültürüm demiyor mu? burada bi şikayetçi kız vardı büyüklüğü aynı kaldı kalın duruyor diye revizyon düşünüyorum diyordu ama
evet bende burada okuduklarımdan hiç duymadım kanatlara ufak bi çentik atıyor sadece heralde sizin de kemik falan yok yandan küçültme gerekli hafif de kavis o zaman nasıl olacak ki,...Biraz kuculur dedi. Burun deliklerim kuculmezmis. Anladigim kadariyla doktor bey burun kanatlarindan kucultme yapmiyor hic bir hastasina cunku hic denk gelmedim.
Kemik yok evet koskoca bir et parcasi. Dolma gibi.evet bende burada okuduklarımdan hiç duymadım kanatlara ufak bi çentik atıyor sadece heralde sizin de kemik falan yok yandan küçültme gerekli hafif de kavis o zaman nasıl olacak ki,...
:) estağfurullah inşallah istediğiniz gibi küçük bi burnunuz olurKemik yok evet koskoca bir et parcasi. Dolma gibi.
Onun burnu çok güzel tabiki zevk meselesi ben beğeniyordum birçok ünlü resim gösterdim doktor buna yakın olur Dedi sizin burun yapısına göre olur Dedi 100% gösterdiğimiz resim gibi tıpa tıp olması da imkansız zaten :)Kızlar tabiki herkesin zevki ayrı ama petek dinçözün burnunu hiçbir doktor beğenmiyor.hatta sosyal medyada kocaman yüze düğme kadar burun diye okumuştum biçok kişiden. çünkü aşırı estetik bağırıyor.en iyi estetik estetik olduğu belli olmayan estetikmiş ama gerçi kişiden kişiye değişir.herkesin beklentisi farklı.okadar para verdim belli olsun diyende var,doğal dursun diyende.inşaAllah herkesin gönlüne göre olsun.
evet bende burada okuduklarımdan hiç duymadım kanatlara ufak bi çentik atıyor sadece heralde sizin de kemik falan yok yandan küçültme gerekli hafif de kavis o zaman nasıl olacak ki,...
Burun deligi diyince kiskaniyorum seni :))) Senin burnun cok guzel olacak gor bak..Bana burun deliklerini daraltıcam dedi
Burun deligi diyince kiskaniyorum seni :))) Senin burnun cok guzel olacak gor bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?