- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 26
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Benim butcem kisitli ve Ankara didinda baska bir ilde olamam. Benim refakatcim bile sehir disindan gelecek.
Sizin güzel bi burnunuz olacak böyle hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim butcem kisitli ve Ankara didinda baska bir ilde olamam. Benim refakatcim bile sehir disindan gelecek.
Oyyy canim benim ins olur. Seninkide benimkinden kat ve kat guzel olsun insss.Sizin güzel bi burnunuz olacak böyle hissediyorum
Bende çok pişmanım amilyat olduğuma neyse artık zaten hiçbir isim yolunda gitmediği için alistimBende inanıyorum ama kötü yorumlar beni çok üzüyor
https://i.hizliresim.com/mJ0E80.jpg
Şu an burnum önden böyle hastayım biraz da şişti ve kızardı
Bende çok pişmanım amilyat olduğuma neyse artık zaten hiçbir isim yolunda gitmediği için alistim
Hayır ona olmadım ama iyice araştır ve yaptığı daha önceki burunlara kesinlikle bak kesinlikleSiz esabil bey e mi oldunuz peki ben daha olmadım da düşünüyorum
Hayır ona olmadım ama iyice araştır ve yaptığı daha önceki burunlara kesinlikle bak kesinlikle
Yani arkadaşım pişman olanda var olmayanda çok.birazda şans işi evet.ama öyle büyük beklentilerin yoksa eskisinden iyi olsun diyosan bence eskisinden iyi oluyor mutlaka.mesela ben biraz daha küçülsün isterdim ama hoca zaten baştan söyledi fazla küçülmez diye.yinede boş boş beklentiye girdim.ama eskisinden iyi bu kesin ve net.yani daha kötü olanı görmedim ben burda yada beklerken hastalarının arasında.önceki hallerinden mutlaka iyiydi.mesela beğenmeyip tekrar yaptıranda var ama esabil hocanın yaptığı şimdiki burnundan çok daha güzeldi bana göre,birazda göreceli bu iş.beklentiyle alakalı.inşaAllah istediğiniz gibi burunlara kavuşursunuzMerhaba benim şubat ayında ameliyatım var esabil eker e ama şu anda o kadar umutsuz durumdayım ki iyi diyenler var kötü diyenler var ne düşüneceğimi bilmiyorum artık sürekli bunu düşünüyorum pişman olanlar yazsın buraya
Merhaba benim şubat ayında ameliyatım var esabil eker e ama şu anda o kadar umutsuz durumdayım ki iyi diyenler var kötü diyenler var ne düşüneceğimi bilmiyorum artık sürekli bunu düşünüyorum pişman olanlar yazsın buraya
Yani arkadaşım pişman olanda var olmayanda çok.birazda şans işi evet.ama öyle büyük beklentilerin yoksa eskisinden iyi olsun diyosan bence eskisinden iyi oluyor mutlaka.mesela ben biraz daha küçülsün isterdim ama hoca zaten baştan söyledi fazla küçülmez diye.yinede boş boş beklentiye girdim.ama eskisinden iyi bu kesin ve net.yani daha kötü olanı görmedim ben burda yada beklerken hastalarının arasında.önceki hallerinden mutlaka iyiydi.mesela beğenmeyip tekrar yaptıranda var ama esabil hocanın yaptığı şimdiki burnundan çok daha güzeldi bana göre,birazda göreceli bu iş.beklentiyle alakalı.inşaAllah istediğiniz gibi burunlara kavuşursunuz
merhaba ben memnun kalanlardanım Esabil hocam en başta bana güven veren içime sinen bi doktor oldu.tercihim de o oldu.9 ay oldu ameliyat olalı şükür iyiyim.nefes alma nedir bilmezdim.geniz eti,kemik eğriliği vardı bende küçük yaştan beri hep hasta hep baş ağrısı çekerdim.nefes problemim canıma yetmese olmazdım bu ameliyatı.onu yaptırmışken yandan görüntüsünü begenmedigim için estetiği de olayım dedim.çok da kötü bi burnum yoktu sana gerek yok dedi hoca yandan begenmiyorum diyip ısrar edince pazartesi görüşüp çarşamba günü ameliyat oldum.küçültme falan aklıma gelmemişti ama hoca hafif küçültmüşte burun deliklerini zamanla da oturuyor delikler kesinlikle hem kalın derili hem sigara kullanan biri olarak bunu söylüyorum..inşallah herkesin burnu istediği gibi olur da mutlu olur.
daha çabuk ve güzel iyileşirsin umarım şanslısın ama burun deliklerinde illa ki bi asimetrilik oluyor kesinin olduğu tarafda vardı benim ama tık tıkk ay ay iniyor yumuşuyor orası da zamanla olmuşken estetik delikler de eşit olmalı diyor insan ama olmuyo nedense :) inşallah güzel geçer ameliyatın da sorunsuz halledersin.mutlu olursun.ama insan da çok mutsuz değilse burnundan hiç gerek yok ameliyata falan kusur buluyoruz çünkü her zaman çok güzel bi burun yaptırsak da :)Merhaba ben de nefes ile alakalı bir sıkıntı yok.sigara kullanmıyorum ve orta derilisin dedi doktor burnumda biraz kemik var ve küçülmesini istiyorum burun delikleri asimetrik olur diye çok korkuyorum ameliyatım şubatta
daha çabuk ve güzel iyileşirsin umarım şanslısın ama burun deliklerinde illa ki bi asimetrilik oluyor kesinin olduğu tarafda vardı benim ama tık tıkk ay ay iniyor yumuşuyor orası da zamanla olmuşken estetik delikler de eşit olmalı diyor insan ama olmuyo nedense :) inşallah güzel geçer ameliyatın da sorunsuz halledersin.mutlu olursun.ama insan da çok mutsuz değilse burnundan hiç gerek yok ameliyata falan kusur buluyoruz çünkü her zaman çok güzel bi burun yaptırsak da :)
değişsinde dedim olur mu :) petek dinçöz ün boy boy resimlerini gösterdim kavisli falan dedim.çok yoğun oluyor evet yakalanmıyor ki doktor hastalarından fırsat bulup ama mükemmelliyetçiysen üzüleceksen düşün derim birazz daha. genel olarak öyle eşit değil diye yorum almıyorum ama kendim farkediyorumBende biraz mükemmeliyetçilik var ve çok kafaya takıyorum nolucak bilmiyorum valla aşırı bi asimetrilik olursa ameliyat sonrası çok kötü olurum herhalde psikoljik olarak size mesela şey diyorlar mı burun deliklerin aynı değil? Gerçi siz pek estetik uygulama istememişsiniz ben baştan değişsin istiyorum esabil bey de pek bisey söylemiyor moralim çok bozuk anlayacaginiz
değişsinde dedim olur mu :) petek dinçöz ün boy boy resimlerini gösterdim kavisli falan dedim.çok yoğun oluyor evet yakalanmıyor ki doktor hastalarından fırsat bulup ama mükemmelliyetçiysen üzüleceksen düşün derim birazz daha. genel olarak öyle eşit değil diye yorum almıyorum ama kendim farkediyorum
:) güzel burnu hatunun ama doktor senin burun yapına uydurmaya çalışacağım dedi 100% böyle olmaz dedi olmadı da 4 falan işte yaş kaç sizin acele karar verme üzülceksen hiç gerek yok şimdi ki burnundan çok mu rahatsızsınPetek dincozun burnunu bende göstericem:) peki ne kadar benzedi burnunuz ona?? 10 üzerinden bir puanlama yapın
Evet uzulicem çok hemde
:) güzel burnu hatunun ama doktor senin burun yapına uydurmaya çalışacağım dedi 100% böyle olmaz dedi olmadı da 4 falan işte yaş kaç sizin acele karar verme üzülceksen hiç gerek yok şimdi ki burnundan çok mu rahatsızsın
:) ona benzemedi tamamen ama memnunum ben.yaşın çok küçük daha aceleye gerek bence biraz daha araştır kafanda bitir iyice işte budur diye.üzülmeni istemem daha uzun yıllar var önünde
Merhaba bende kalin deriliyim. Ben sizi normal derili biliyordum. Mumkunse ozelden ve yakindan bir fotonuzu gorebilirmiyim.:) ona benzemedi tamamen ama memnunum ben.yaşın çok küçük daha aceleye gerek bence biraz daha araştır kafanda bitir iyice işte budur diye.üzülmeni istemem daha uzun yıllar var önünde