- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 26
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Ne yalan söyliyim olumsuz yorumlari hice sayma benim gibi ben o hatayi yaptim cünkü! 7 ay kendime gelemiyom sok üstüne sok yasiyom göz kemigi sol burun tikanikligi önce yoktu! güya open roofda cikmis, vallahi billahi sagliksan elletme allah akil vermis neden olsa benim o anda aklimi durdurdu olumsuz yorumlara inanmadim!
Esabil bey e oldunuz sanırım foto atabilir misiniz ne zaman oldunuz
Yok ona neyaziki olmadim !
Ankarada mi oldunuz
Benim ameliyatım şubatta esabil bey e 4 tane memmun olmadım diyen var burda
Geneldede memnun olmayanlar yaziyor farkindamisiniz. Memnun olanlarda ameliyat olmadan once yaziyorlar. Olduktan sonra cekiliyorlar kenara. Memnun olmayanlar surekli yaziyor.Ankarada mi oldunuz
Geneldede memnun olmayanlar yaziyor farkindamisiniz. Olmadan once yaziyorlar. Olduktan sonra cekiliyorlar kenara. Memnun olmayanlar surekli yaziyor.
Evet 19 subatta. Bazi insanlar ne istediklerinide tam anlatamiyorlar. Bazilarindada gercekten sansizlik oluyor. 3 4 kisi yuzunden de doktor kotu bir doktor olamaz dimi. Bazi kisiler olmayacak seyleri bile israrla istiyorlar. Ben gercekten pozitif dusunceye cok inaniyorum. Olumsuz dusuncelerle girersen ameliyata olumsuzluk gelir seni bulur.Sizde olcaksınız şubatta ...ben çok endişe etmeye başladım özellikle burun delikleri konusunda benim vizeler ile ameliyat arasında çok az gün var ya kotu olursa insan icine cikamazsam burun delikleri cok cok onemli ya egri asimetrik olursasurekli bunlari dusunuyorum inanir misiniz evden cikmiyorum
Evet 19 subatta. Bazi insanlar ne istediklerinide tam anlatamiyorlar. Bazilarindada gercekten sansizlik oluyor. 3 4 kidi yuzunden de doktor kotu bir doktor olamaz dimi. Bazi kisiler olmayacak seyleri bile israrla istiyorlar. Ben gercekten pozitif dusunceye cok inaniyorum. Olumsuz dusuncelerle girersen ameliyata olumsuzluk gelir seni bulur.
Cok guzel burnun var. Gayette guzel olur. Benim seninkinden daha iri ve etli. Ameliyata yakin cok dikkat et kendine hasta olma.Bende inanıyorum ama kötü yorumlar beni çok üzüyor
https://i.hizliresim.com/mJ0E80.jpg
Şu an burnum önden böyle hastayım biraz da şişti ve kızardı
Cok guzel burnun var. Gayette guzel olur. Benim seninkinden daha iri ve etli. Ameliyata yakin cok dikkat et kendine hasta olma.
Bana mesela burun deliklerin kuculmez dedi. Ben israrla kucult desem. Ve doktorun dediklerini uygulamasam. Ne olur sence. Sonrada buraya cikayim soyle oldu boyle oldu diyeyim. Ben 2 cumle soyledim doktora birax kavis biraz kalkiklik. Burnumuda kucultebildiginiz kadar kucultun. Yinede iyisini siz bilirsiniz dedim. Ins istedigimiz gibi olur. Senin ameliyat gunune kadarda benim alci cikmis olur ins.Bi memmun olmadım diyen hanımefendinin burun delikleri yamuk kendisi soğukta dışarı çıkıyorum sabah masajı yapmadım ve yoğun çalışıyorum dedi ama yamukluk var bariz
Umarım istediğimiz burunlara kavuşuruz benimki de 28 şubatta
Bana mesela burun deliklerin kuculmez dedi. Ben israrla kucult desem. Ve doktorun dediklerini uygulamasam. Ne olur sence. Sonrada buraya cikayim soyle oldu boyle oldu diyeyim. Ben 2 cumle soyledim doktora birax kavis biraz kalkiklik. Burnumuda kucultebildiginiz kadar kucultun. Yinede iyisini siz bilirsiniz dedim. Ins istedigimiz gibi olur. Senin ameliyat gunune kadarda benim alci cikmis olur ins.
Ankarada mi oldunuz
Burnum etli ve kalin derili belki burnumun yapisina gore soyledi. Doktor bey atip tutmuyor soyle yaparim boyle yaparim diye. Olabilecegi soyluyor bence. Ben gazi tip da birini istedim. Yapamam kalin derilisin dedi.5 kat kucultsem sende 1 kat kuculmus gozukur dedi. Yaptigimida begenmezsin bunumu yaptin dersin sonra dedi.Neden küçülmez pekibana böyle bişey söylemedi
Bu doktor hangi sehirde ve ucreti ne kadar?Arkadaslar bende düşünüyorum..burun delıklerı tabıkı yapılmak zorunda yoksa cok orantısız olur..ben dr umu buldum henuz gorusmedım ama gun gectıkce ve yaptıklarınıda gordukce içime siniyo..Dr Ebru Topuz..instagramdan takıp edın derim..özelden fotomu yolladım fiyatıda belırledık sadece gıtmem kaldı..yurt dısındayım bende.
Benim butcem kisitli ve Ankara didinda baska bir ilde olamam. Benim refakatcim bile sehir disindan gelecek.İstanbul bahcelievler..ınstagramdan iletişime gecebılırsınız en fazla 1 gun sonra cvp verıyor..bana 5 bin dedi fotomu yolladım onceden bı operasyon vs olduysa onuda anlatmak zorundasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?