2 aya yaklaşmak üzere bir kere kontrole gittim şimdilik beklentimin üstünde, doğal bir buruna kavuştum..internete yazılmayan birçok doktor var buraya bakarsan klasik birkaç doktor ismi yazılıyor ve yüksek meblağlar görüyorum , yazık günah diye düşünüyorum bu kadar yüksek paralara yazık birde hakikaten o paraya bakınca beklentiyi yüksek tutuyor insan sonrası hayalkırıklığı..ben devlette oldum doktorum KBB doçent doktor Ömer Karakoç..Ben de çok nette yazılarını bulamadım sadece ameliyat günü kontrol için gelen bir hastasını görebildim, çok memnumum demişti, burnuda doğaldı, KBB olunca yalnızca burun estetiği olmuyor bence KBB hocaları çok elzem şekil sorunu yoksa daha iyiler. Bu alana daha hakimler..
Estetik cerrahada gittim tercihim KBB oldu. Hoca hakkında Burada yorumda iki kişiye rastladım onlarda memnundu ben de burdan yararlandım ama çok büyük paralar verecek durumumda yoktu. Şu an ameliyatlı gibi değilim kimsede anlamadı yeni tanıyanlar görsel olarak da anlayamaz. Vaktin varsa birkaç doktora git, içinde şüphen kalmasın doktora güvende çok önemli bir ayrıntı.