- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Ve bundan 10 gün sonra tam 3 ay olacak ve malesef bir kere bile iyiki olmuşum demedim . Eskisinden güzel olsa bir kere pişman olmazdım ama eskisinden kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve bundan 10 gün sonra tam 3 ay olacak ve malesef bir kere bile iyiki olmuşum demedim . Eskisinden güzel olsa bir kere pişman olmazdım ama eskisinden kötü
Sizin adınıza üzüldüm gerçekten.ben demiştim eskisinden iyi oluyor diye ama kendi adıma konuşayım.kimsenin fikrini etkilemek istemem.birazda şans işi sanırım.umarım şişlikler inince istediğiniz gibi olur.Ve bundan 10 gün sonra tam 3 ay olacak ve malesef bir kere bile iyiki olmuşum demedim . Eskisinden güzel olsa bir kere pişman olmazdım ama eskisinden kötü
Bence çok güzel olmuş sunuz. Şöyle de bir durum var unutmayalım ki sizin ağız guzel, çene güzel, ten güzel, saç güzel olunca burunda daha bir güzel görünüyor.tamam deneyim bi profile de ekledim resmimi
çok teşekkür ederim sağolun o sizin güzel bakışınız inşallah herkesin istediği gibi bir burnu olur ve mutlu olurlar.Bence çok güzel olmuş sunuz. Şöyle de bir durum var unutmayalım ki sizin ağız guzel, çene güzel, ten güzel, saç güzel olunca burunda daha bir güzel görünüyor.
Bahsettiğiniz fotoğraftaki burnunuzsa nesi var anlamadım. Şipşirin burun işte. Yüzünüzle ne kadar uyumlu farkında değil misiniz? Çok güzel, tatlı bir yüzünüz var. Üzmeyin kendinizi, çünkü boş yere.
Merhaba, Mechanixe yazmıştım. Yanlış anladığımı fark ettim
Başlığı okuyunca oldunuz sandim daha ameliyata girmeden panige kapilmmisniz
Ben esabil beye aylar önce muayeneye gttm kendisi sincanda devlet hastanesinde..bikac kisiyi orda gördüm guzeldi burunlar doğaldı, hic muayene yapmdan elime kağıt verip tahlilleri yap dedi bende bekleyemedim o anda,hoca cok yoğun ve bende acele etmemek araştırmak icin ciktim ordan..gaz tip fak. yusuf kizil, cebeci tip zeki can beylere muayene oldum egrilik deviasyon nefes alamama şikâyetlerim vardi,estetikte dahil ben gata tıpta ameliyat oldum kbb doktoruna..
Esabil beyin burunlari doğal yapıyor ben evime uzakti baya da yogun olması sebebiyle eledim, bence bikac.doktora gidin.
Hakan buldam galiba keçiörende arastirmada galina hatta konu açılmış adina onunla görüşün
Gata tip tavsiye ederim hocalari iyi. 182 den randevu veriyor
Ben muayne oldum nasıl bi burun istediğimi de anlattım tabiki araştırmak gerek ama sonuçta ben doktora görüşmeye gitsem yapamam demez hasta yorumları önemli hakan bulam hakkında 2 yorum var onun dışında herkes birbirine soruyor nasıl diye
Siz kime oldunuz memmun musunus
2 aya yaklaşmak üzere bir kere kontrole gittim şimdilik beklentimin üstünde, doğal bir buruna kavuştum..internete yazılmayan birçok doktor var buraya bakarsan klasik birkaç doktor ismi yazılıyor ve yüksek meblağlar görüyorum , yazık günah diye düşünüyorum bu kadar yüksek paralara yazık birde hakikaten o paraya bakınca beklentiyi yüksek tutuyor insan sonrası hayalkırıklığı..ben devlette oldum doktorum KBB doçent doktor Ömer Karakoç..Ben de çok nette yazılarını bulamadım sadece ameliyat günü kontrol için gelen bir hastasını görebildim, çok memnumum demişti, burnuda doğaldı, KBB olunca yalnızca burun estetiği olmuyor bence KBB hocaları çok elzem şekil sorunu yoksa daha iyiler. Bu alana daha hakimler.. Estetik cerrahada gittim tercihim KBB oldu. Hoca hakkında Burada yorumda iki kişiye rastladım onlarda memnundu ben de burdan yararlandım ama çok büyük paralar verecek durumumda yoktu. Şu an ameliyatlı gibi değilim kimsede anlamadı yeni tanıyanlar görsel olarak da anlayamaz. Vaktin varsa birkaç doktora git, içinde şüphen kalmasın doktora güvende çok önemli bir ayrıntı.
bana özelden resim atarmsnz estetik cerrah arıyorsanız ben Mesut kaya var instagramda yaptıği burna bakinIste sizinki iyi cesaret doğrusu yani ben bu kadar az kişinin yorumu ile olamazdım ki esabil bey e olan yada olmus olacak çoğu kişiye de mesaj attim doğal bi burun istemiyorum ben nefes alma ile ilgili bi problemim yok o yüzden estetik cerrah tercih etmem daha mantıklı mi sizce
:)Merhaba, Mechanixe yazmıştım. Yanlış anladığımı fark ettim
Mrb bende karıb germe olacagım doktor bu konuda nasıl hastasını gören varmıdaha çabuk ve güzel iyileşirsin umarım şanslısın ama burun deliklerinde illa ki bi asimetrilik oluyor kesinin olduğu tarafda vardı benim ama tık tıkk ay ay iniyor yumuşuyor orası da zamanla olmuşken estetik delikler de eşit olmalı diyor insan ama olmuyo nedense :) inşallah güzel geçer ameliyatın da sorunsuz halledersin.mutlu olursun.ama insan da çok mutsuz değilse burnundan hiç gerek yok ameliyata falan kusur buluyoruz çünkü her zaman çok güzel bi burun yaptırsak da :)
Merhaba burada okuduğum kadarıyla easycake rumuzlu hanım tek ameliyatta karın gerdirme ve burun yaptırdı burundan memnun kalmadı ama karın gerdirme üzerine yorum yapmadı demek ki memnun kaldı o üyeye yazarsanız yardımcı olur heralde sizeMrb bende karıb germe olacagım doktor bu konuda nasıl hastasını gören varmı