- Konu Sahibi Aysundeniz34
-
Is arkadaslariniz da burada olabilir bu bir ihtimal tabii ama olmayabilirler de.Böyle yorumları okuyunca, iş arkadaşlarım beni kk'da takip mi ediyorlar diye endişleniyorum. Halbuki evden giriyorum ve kimse fark etmesin diye ofisteki hesabı kullanmamıştım, yeni bir hesap almıştım. Suna sen misin kız? Doğru söyle bak, Pazartesi günü hesabını sorarım.
Psikolojik sorununu söylemedi ama ben bipolar olabilir diye düşündüm fikirleri cok uclarda çünkü ve suzgecten geçirmiyor direkt yargılama da soz konusu.Arkadaşlarınız ve aileniz haksız sayılmaz. Sizin gibi biriyle aynı ortamda bulunmak bile istemezdim. Muhabbetiniz çok çiğ, etik değerlerinize hiç değinmiyorum bile.
Hayat görüşümü, başkasının veya kendimin onayına göre düzenlemek istemiyorum. Beni mutlu edecek görüşlere göre yaşamak istiyorum.
Başkası zaten umurumda değil de kendim de hayat görüşümden şüphe etmeye başladım.
Hayatı ciddi ciddi sorgular oldum. 40'a yaklaştığım için olabilir mi? Belki de bize şimdiye kadar öğretilen, anlatılan yaşam şekli, koca bir kandırmacadan ibaretti... Aldatılmış gibi hissediyorum kendimi
Olabilir, bu konuyla ilgili bir fikrim yok ama psikolojik problemlerinin arkasına sığınmak yerine tedavi olsa keşkePsikolojik sorununu söylemedi ama ben bipolar olabilir diye düşündüm fikirleri cok uclarda çünkü ve suzgecten geçirmiyor direkt yargılama da soz konusu.
Psikolog degilim ama bir psikolog arkadaşın bipolar hakkinda bana anlattıklarına göre kendimce acaba dedim
Eğer bizim ofisten biri olsaydınız, sürekli karşılaşacağımız için size "bendeki sorun ne" diye sormazdım. Sizi tanımıyorum. Siz de beni tanımıyorsunuz. Ama beni çok iyi anlamışsınız. Evet, sanki yanımda çalışan biri gibi.Arkadaşlarınız ve aileniz haksız sayılmaz. Sizin gibi biriyle aynı ortamda bulunmak bile istemezdim. Muhabbetiniz çok çiğ, etik değerlerinize hiç değinmiyorum bile.
Konudan alakasız yazıyorum ama profil fotonuz sanki ruh haliniz gibi yanlış anlamayın lütfen sanki başka biri var içinizden çıkmak isteyen sizin durdurduğunuzBu sorguların daha ergenlikte kalması gerekiyor sanki. :)
Bilmiyorum, 40a doğru böyle bir bunalım evresi var mıdır, tecrübe etmedim henüz.
Bununla sağlıklı baş etmek için destek alıyorsunuz sanırım? Alıyor musunuz?
Kafanız çok karışmış sizin.
Tavsiyem, eleştiri aldığınızda vb. "Benim psikolojik sorunlarım var" diye ilan edip durmamanız ve başkalarının özel hayatları, söylediklerini-yaptıklarını takibi bırakıp, biraz kendinizi dinlemeniz.
Öncelikle teşekkür ederim. Yazdıklarınızı düşüneceğim.Bu sorguların daha ergenlikte kalması gerekiyor sanki. :)
Bilmiyorum, 40a doğru böyle bir bunalım evresi var mıdır, tecrübe etmedim henüz.
Bununla sağlıklı baş etmek için destek alıyorsunuz sanırım? Alıyor musunuz?
Kafanız çok karışmış sizin.
Tavsiyem, eleştiri aldığınızda vb. "Benim psikolojik sorunlarım var" diye ilan edip durmamanız ve başkalarının özel hayatları, söylediklerini-yaptıklarını takibi bırakıp, biraz kendinizi dinlemeniz.
Evli birini başka biriyle tanıştırmak ve bunu normal görmek mi?Sanki bizim ofisden biri yazıyormuş gibi hissettim. Kötü mü yapmışım?
Muhafazakar diyince illa namazında niyazind alakalı yada sakallı anlamina gelmiyor.fikren gelenekselci demek isteniyorNe anlatmaya çalıştığınızı hiç anlamadım. Beynim döndü resmen.
Sizin kafa da benim gibi oturmamış galiba...
Kesinlikle aşağılamıyorum, burada güzelce cevap veren bazı arkadaşlara bile anormal tepkiler vermişsiniz.Eğer bizim ofisten biri olsaydınız, sürekli karşılaşacağımız için size "bendeki sorun ne" diye sormazdım. Sizi tanımıyorum. Siz de beni tanımıyorsunuz. Ama beni çok iyi anlamışsınız. Evet, sanki yanımda çalışan biri gibi.
Lütfen anlatın, sorun ne bendeki? Neyi nasıl düşünmeliyim? Nerede hata yapıyorum?
Az önce birkaç kişinin fikri hoşuma gitti:
"Mesafeli ol, seviyeni koru, özele çok girme, dedikodu yapma, başkalarıın hayatına müdahele etme vb."
Siz ne söyleyeceksiniz. Sadece "aynı ortamda bulunmak bile istemezdim." diye aşağılayığ giedecekseniz, ne farkınız var bizimkilerden???
Hayır, etrafımdakiler muhafazakar değil. Global bir şirkette çalışıyorum. Bir tane kapalı kız var, o da hiç benle muhatap olmuyor. Sakalıı bir erkek var, muhafazakar olduğunu düşünüyorum. Az yüz versem yürüyecek. Başka da kimse yok muhafazar diyebileceğim.
Neden? Evli bir arkadasinizi bir kadinla tanistirip aldatmaya sevk etmek normal ama kocanıza ya da babanıza aynı şeyi yapmak mi yanlış?Bak böyle sorular geldiğinde sinir oluyorum. Donup kalıyorum. Tepem atıyor. Size cevap vermiyorum.
Ağam bizimle eylenir.Böyle yorumları okuyunca, iş arkadaşlarım beni kk'da takip mi ediyorlar diye endişleniyorum. Halbuki evden giriyorum ve kimse fark etmesin diye ofisteki hesabı kullanmamıştım, yeni bir hesap almıştım. Suna sen misin kız? Doğru söyle bak, Pazartesi günü hesabını sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?