Psikolojik sorunum var diye eziyorlar

3. Konudaki kadını kendisi bir arkadaşıyla tanıştırıp aralarını yapmış sonra da kocandan boşan diye destek, ısrar ve avukat yardımı sağlayıp boşanma aşamasına getirmiş.

40 yaşına yaklaşmış.

Öyle deyince tepesi atıyormuş. Ben dedim babanla kocana da bul diye, bana tepesi attı. Tepesi atinca cevap vermiyormuş.

Bekaret takıntılı, ikiyüzlü, ahlakçı, gericiye bakın ya.

Evli arkadasina sevgili bulmasi filan baya marjinal seyler ama ofis arkadaslari da cok sikintili bence bu arkadasin. Ortasi yok mu bunun arkadasim?

Bir de kac senelik bekarim, hicbir is arkadasimdan o konularda hayir gormedim, biri de gel seni Ahmet'le Mehmet'le tanistirayim demedi, millet zaten kocasi olan is arkadasina sevgili buluyormus ya, biraz icim burkuldu diyebilirim.

Konuşup konuşup eleştiri gelince arkasinda duramayip "ben hastayim" diyecekseniz konuşmayin zaten haklilar yani, oyle bir insani ben de dinlemek istemem, kimse istemez.

Ayrica biraz cevrenize ve insanlara gore konuşun ya da cevrenizi degistirin. Atiyorum çoklu iliskiyi normal buluyorsunuz diye her ortamda alakali alakasiz herkese coklu iliski yaşanmali tarzi seyler onerip sacma sacma "bu normal" konuşmalari yapmayin yani. Bunlari dinlemek istememeleri nirmal.

3. Konudaki kadını kendisi bir arkadaşıyla tanıştırıp aralarını yapmış sonra da kocandan boşan diye destek, ısrar ve avukat yardımı sağlayıp boşanma aşamasına getirmiş.
Bu konuya bir şey diyemeyeceğim kadının da aklı yok mu yani yardım ettiği kadının
Ayrıca bu nasıl ofis ya
Ben anlayamadım yani

bunu okumamıştım ben teşekkürler
Ya konu sahibi arkadaşınızın aklı yok mu size ne neden karışıyorsunuz siz koloni mi oldunuz ne bu ya
Şu guardian angel tayfasını hiç sevmem

Bir başka konuda yaptığınız yoruma dayanarak ben de size ilişkiler hakkında yorum yapmayın lütfen diyorum. Hatta hiç yorum yapmayın.

Benim gibi birine bu sözleri söyleyen kişi, başlığı hiç okumamış demektir.
İş yerinde de böyle mi yapıyordunuz, olur olmadık konuşup biri olumsuz birşey söyleyince ama benim bsikojik sorunlarım var.
Hayır nedir bu sorunların tıptaki karşılığı merak ettim. Aydınlatın bizleri.

Başka bir konuda şu üstteki yorumu okudum. Ben baktığımda 11 kişi bu yorumu beğenmişti. Sonra değişebilir.
Şimdi ben bunu iş yerimde söylesem, başlıkta anlattığım olaylar olur.
.
Bu yorumu yazan kişiye de tavsiyem şu: Bak, ben senin o özendiğin hayatı yaşamış biriyim ve şimdi afedersin b. gibi bir hayatım var. Ne evlenilecek adam gibi biri karşıma çıkıyor, ne de karşıma çıkanlar beni beğeniyor.... Komşumuzun kızı üniversiteyi bitirdikten bir yıl sonra öğretmen olarak atandı, şimdi 27 yaşında ve evleniyor. Kadın-erkek ilişkileri konusunda mesafeli ve seviyeli bir hayatı vardı, ciddi bir kızdı, ben onu görünce burun kıvırırdım. Şimdi kıskançlıktan çatlıyorum. Çünkü bulduğu koca çok yakışıklı ve mutlu bir hayatı olacak

Ama bir taraftan da içimde azıcık onların güzel bir hayat yaşayacak olması nedeniyle değişik bir sevinç var. Az ama, çok küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…