Psikolojik sorunum var diye eziyorlar

Zaten toplumumuzun psikoloğa giden insanlara bakış açısı belli bence kimseye söylememeliydin madem söyledin hayatını bu kadar açık yaşama veya fikirlerini söylerken daha dikkatli ol. Madem hassassın bu şekilde davran kısıtla kendini. Kısıtlamam diyosan takmıcaksın insanlar hep konuşur hep eleştirir.

Isiniz gucunuz yok dedikodu mu yapiyorsunuz bosanmaya ikna ettim
Derken sanane yaw

Ne var bunda? Ben tanıştırdım hatta. Çok iyi tanıdığım için tanıştırdım. Eskiden beri bildiğim bir adam çünkü.
İş arkadaşlarınızın tepkisi az bile.Fütursuzca normalmiş gibi yazıyorsunuz.

İyi eğlendiniz mi bari

Arkadaşınız evliyken başka bir adamla tanışmasına vesile olduysanız evet bir sorun var psikolojinizde değil ama kafanızın içinde. Birde ne var bunda? Diyorsunuz ya +1 sorun da ahlaka uymayan birşeyi doğru olarak görmenizde. Bakın ahlak diyorum, dinle bağdaştırmıyorum bile oraya da bağlarsak büsbütün sorun siz olursunuz çünkü. Sen arkadaşın evliyken başka biriyle tanıştırmayı (daha genç daha yakışıklısı ile) doğru görüyorsun ama benim arkadaşım evliyken başka biriyle görüşse ve ben buna şahit olsam ya hemen yarın git kocandan boşan sonra napıyorsan yap yada benimle arkadaşlığın burada bitmiştir derim etik olan bu çünkü. Kısaca evet bir sorun var sizde psikolojik mi? Hayır. Tamamen ahlaki.
Ne var bunda? Ben tanıştırdım hatta. Çok iyi tanıdığım için tanıştırdım. Eskiden beri bildiğim bir adam çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…