Din öyle bir şey demiyor. Kafasından element uydurmasın.Katiliyorum, beni baski altina almaya,yonetmeye calisiyor. Ama karakter olarak ben dominantim ( aslinda) her konuda fikrini hurce dile getirebilen, kimseden onay gormese bile herkesin fikri kendine deyip kenara gecebilen.. bilmiyorum su an esim degisik bir kafa yasiyor. Burda dini sohbetlere gitti, kadinlar calisamaz , calisirsa kafalari karisir. Allah emretmemis , iste soyle kotu boyle kotu. Din ilede geldigindne briseyde diyemiyorum.. harama helal diyemem elbet ama herkeste bir kendine baksin yani.
Ona kalsa benim yaptigim fedakarlik degil :) o ailesini birakmis, o ortamindan ayrilmis,dilini bilmedigi bir ulkede kotu sartlarda calisiyormus. Cok farkli pencerelerdne bakiyoruz . Az once ciftterapisi icin bir psikologdan termin rica ettim. Bakalim naail olacakBence şunu bir düşünün önce bu evlilik size çocuklarınız dışında hangi anlamda iyi geliyor. Eşiniz sanki sürekli sizi aşağı çekmeye çalışıyor gibi. Yerinizde olsam eşimle konuşur ve artık kendi gelişimim için bir şeyler yapmak istediğimi açıkça belirtirdim. Sonuçta siz onun için eğitiminizi yarıda bırakmışsınız, işinizden çıkmak zorunda kalmışsınız. Fedakarlıksa fedakarlıklarını yerine getirmişsiniz. O sizin için ne fedakarlık yapmış peki? Eğitiminize devam etmenin bir lütuf gibi eşinizden yalvar yakar istenmesini bile çok saçma buluyorum ben aslında. Asıl onun size destek olması lazım.
2 yıl önce 2. çocuk için baskı görürken yazdığınız mesajdan aldım bunu.Aslinda esimde sorun degil ben onu ikna ederim
Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım eşiniz biraz olsun mantıklı düşünmeye başlayabilir. İsteklerinizde çok uç, ilginç bir şey yok çünkü. Çocuklara bak ben bi dünya turuna çıkayım en büyük hayalim demiyorsunuz.Ona kalsa benim yaptigim fedakarlik degil :) o ailesini birakmis, o ortamindan ayrilmis,dilini bilmedigi bir ulkede kotu sartlarda calisiyormus. Cok farkli pencerelerdne bakiyoruz . Az once ciftterapisi icin bir psikologdan termin rica ettim. Bakalim naail olacak
2 yıl önce 2. çocuk için baskı görürken yazdığınız mesajdan aldım bunu.
Hep ikna olan sizsiniz görünen o ki.
Dogru soze ne denir.. fakat gercekten gozum asktan baska birsey gormuyordu. Farkli hayal etmistim. Hayallerimi onunla gerceklestirirm diye dusunmustum. Bana gore evlilik cunku kisitlayan brisey degil birlikten kuvvet digar mantigi ile ilerleyen bir kurum(du) . Zaman icinde ikimizde cok degistik. Ikimizde buyuduk
Ben eski konunuzdan biraz mesajlarınızı okudum. Sizin eşinizden bir farkınız yok ki? Sırf annesi çalışmak istiyor diye çocuğuma anneannesi bakacak demişsiniz. Ne demek bu ? Bir sürü kadının çocuğa anneannesi bile bakamıyor, bu bile lüks. Çalışan kadın köledir demişsiniz. Eşinizle zihniyetiniz aynı bence , çok zorlamayın teslim olun. 2018 de bunları yazıp üstüne 2. çocuğu yapmışsınız. 2020 de böyle düşünüyorsunuz. 3. çocuğu yaparsanız fikriniz değişir, bence öyle yapın.
Katiliyorum, beni baski altina almaya,yonetmeye calisiyor. Ama karakter olarak ben dominantim ( aslinda) her konuda fikrini hurce dile getirebilen, kimseden onay gormese bile herkesin fikri kendine deyip kenara gecebilen.. bilmiyorum su an esim degisik bir kafa yasiyor. Burda dini sohbetlere gitti, kadinlar calisamaz , calisirsa kafalari karisir. Allah emretmemis , iste soyle kotu boyle kotu. Din ilede geldigindne briseyde diyemiyorum.. harama helal diyemem elbet ama herkeste bir kendine baksin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?