Anlamiyor. Nasil anlamiyor bende anlamiyorum.
O evine hizmetci cocuklarina bakici istiyor.
eşinde aşağılık kompleksi var heralde .
senin ondan üstün olmanı istemediğinden sürekli aşağı çekiyor.bence hayallerinin peşinden gitmelisin
Hem haklısınız ve hem de yanlışsınız.
Haklısınız; çünkü eşinizin sizi bakıcı ve temizlikçi olarak kullanmak istemesine itiraz etmeniz gayet olağan. Ve okumak, kendiniz icin bi şeyler yapmak istemeniz de çok yerinde ve isabetli.
Yanlışsınız; çünkü 25 yaşında 2 çocuk sahibi olmaktansa eğitim alabilirdiniz. Kendiniz icin bir şeyler yapmaya çalışmak yerine kendiniz için bircok seyler yapabilirdiniz.
Yanlış tercihlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz aslında.
Üzüldüm sizin için.
Umarım okuyabilirsiniz.
Zira okumak çok güzel.
evlilik terapistne gitseniz belki çözüm bulup kurtarırsınız evliliğinizi ya da inceldiği yerden kopacak zaten er yada geç.Cocuklarim olmasa beni anlmayan ,deger vermeyen admai ne yapayim derdim ama iki kucuk oglum var. Herseyden etkileniyorlar... degisik bir hale geldik resmen kopma noktasinda evlilik. Bir universite yuzundne biraya gelirmi. Gerci buda bardagu tasiran son damla oldu herhalde. Gauet sakin bir ses tonu ile ikimizde eskisi gibi hissetmedigimizi soyledik. Ben ondan cocuklari uzecek bir davranista bulunmamasini rica ettim . Degisik bir sok halindeyim ya. Benim sevdigim adam bu muymus diyorum kendi kendime.
Bulundugunuz duruma Almanyaya gelin gidenler dusuyor genelde, sizde tam tersi olmus.Esiniz ona bagimli olmanizi istiyor, baska bir aciklamasi olamaz klasik eski kafa.Kesinlikle okulunuza devam edin ve ilerde calisin.Cocuklarim olmasa beni anlmayan ,deger vermeyen admai ne yapayim derdim ama iki kucuk oglum var. Herseyden etkileniyorlar... degisik bir hale geldik resmen kopma noktasinda evlilik. Bir universite yuzundne biraya gelirmi. Gerci buda bardagu tasiran son damla oldu herhalde. Gauet sakin bir ses tonu ile ikimizde eskisi gibi hissetmedigimizi soyledik. Ben ondan cocuklari uzecek bir davranista bulunmamasini rica ettim . Degisik bir sok halindeyim ya. Benim sevdigim adam bu muymus diyorum kendi kendime.
evlilik terapistne gitseniz belki çözüm buluo kurtarırsınız evliliğinizi ya da inceldiği yerden kopacak zaten ee yada geç.
umarım o raddeye gelmeden çözersiniz problemleriniziEvet su an evlilik terapistinden randevu almayi bende dusunuyorum. Inceldigi yerden kopacak dusuncesi su an cok korkutucu geliyorcan yakiyor. Ama ailem arkamda maddi manevi. Kendi gucumun farkindayim herdaim. Yinede iki kucuk cocugu babasindan ayirma fikri cok can sıkıcı. Iyi bir es olmasada iyi bir baba kendince.
Bulundugunuz duruma Almanyaya gelin gidenler dusuyor genelde, sizde tam tersi olmus.Esiniz ona bagimli olmanizi istiyor, baska bir aciklamasi olamaz klasik eski kafa.Kesinlikle okulunuza devam edin ve ilerde calisin.
Dini görüşü gittiği toplantılar ile yeni oluşmaya başladı ve bunu size empoze etmeye çalışıyorsa, yaşadığınız şey evlilik ten ziyade kabus olur. Ancak esinizin bu söylemlerini; dini görüşü bahane ederek amacına ulaşmada, sizi manipüle etmenin bir yolu olarak kulandigini düşündüm. Olayları iyi okuyun, oyuna gelmeyinKatiliyorum, beni baski altina almaya,yonetmeye calisiyor. Ama karakter olarak ben dominantim ( aslinda) her konuda fikrini hurce dile getirebilen, kimseden onay gormese bile herkesin fikri kendine deyip kenara gecebilen.. bilmiyorum su an esim degisik bir kafa yasiyor. Burda dini sohbetlere gitti, kadinlar calisamaz , calisirsa kafalari karisir. Allah emretmemis , iste soyle kotu boyle kotu. Din ilede geldigindne briseyde diyemiyorum.. harama helal diyemem elbet ama herkeste bir kendine baksin yani.
Haklı oldugunuz kesin de; çocuk düşünmeden önce bu adamın size destek yerine köstek olacağından suphelenmediniz mi? Eşiniz psikolojik şiddetin alasini yapıyor. Amaç ekonomik olarak sizi kendisine bağımlı kılmak. Bence eşiniz destek olmaya yönelik çözümler üretmez. Üretemez değil üretmez. Bilinçli yapiyor çünkü. Amaci belli. Bu tarz insanlarla anlaşmak çok zor. Kolaylıklar dilerim.
HaklisinizBu erkeklerin biraz kendini iyi hissedip güçlenince kadını sürekli aşağı çekmek istemelerinden nefret ediyorum! Eşiniz sizi anlamıyor değil anlamak istemiyor işine gelmiyor. Evlilik terapisti önerinizi kabul ederse deneyin ama çözemiyorsanız kendinizden ödün vermeyin. Önce güçlü kadın sonra güçlü anne herşeyin üstesinden gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?