Bana yazmamissiniz ama alintiladiginiz uyenin benzeri bir yorum yaptim az once
Olay zaten korona kapip kapmamak degil ki , hicbir zaman da bu olmadi , bagisikligi arttirmak onemli , insan psikolojisi bu kadar zayiflarsa bagisikligi da düşer ve korona da dahil pek cok hastaliga kapi acar
Bu kadar onlem yerine , psikolojiyi bozmak yerine herkes bagisikligini arttirip maskesini takip sosyal mesafesine dikkat etse zaten korona bulassa da grip seklinde atlatacak , öldürme oranlarina dair dunya saglik orgutunun aciklamalarina bakarsaniz ne demek istedigim daha anlasilir olur
Bu hastalik hepimize bulasacak , onemli olan bulasmamasi degil öldürmemesi , bunun icin de bol vitamin , temiz hava , probiyotik ve saglikli beslenme sart ve psikolojik olarak da guclu olmak onemlidir bagisiklik icin
Kesinlikle saglikli beslenemiyorum, takintilarin bunda etkisi var. Yalniz su maske olayi da cok sagliksiz geliyor bana, maske taktigimda migrenim tutuyor, cok rahatsiz oluyorum. Maskeyle ilgili farkli seyler soyleyenler var, virusten korumaz, virusun ebatlari o gozeneklerden cok cok daha kucuk diyenler, herkes bir sey diyor. Uzun sureli maske kullaniminin kesinlikle sagliksiz olacagini, farkli hastaliklara sebep olacagini da dusunuyorum. Temiz hava demissiniz ya, ondan yaziyorum. Temiz havamiz da yok ki, kira bayira gitmezsek