Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tam da kendi layığını buldu. Tam da dediğiniz gibi cidden onunla kendisini değerli hissetmiş.Yukarıda mesajınızı gördüm bu adam altınızda çok ezilmiş, 5 gömlek fazla gelmişsiniz ona. Kendi sıkletinde bir kadın ise o, ona cennet gibi gelmiştir, yanında errrrrkek olduğunu hissetmiştir; e şimdi ikisini de işten de attırdınız onlara yaradı, bağlandılar. Sizi arayacak, çünkü her zaman arkasını topladınız, rahata alışkın o yüzden. Kendi dengi veya altı bir kadın ise o, sizin sağladığınız rahatı huzuru sağlayamaz; her ne kadar bi işe yaradığı fikri ona şu an iyi gelse de, yorulacak bir süre sonra. Onun için dedim, hele bir aradan çekilin, biraz zaman sonra başlayacaklar birbirlerini yemeye.
Geçecek bu günler. Devran dönecek. Ama sonraki pişmanlığa da çok anlam yüklememenizi tavsiye ederim. Neden pişman olacağını biliyorsunuz.Evet tam da kendi layığını buldu. Tam da dediğiniz gibi cidden onunla kendisini değerli hissetmiş.
Aynısını dedim.Size uzuldum ama ohhhh iyi ki attirmissiniz isten cok sevindim..pislikler surunsunler ..o is gizli sakli zevkli olur iki culsuz sorunlar baslayinca yesinler birbirlerini
Biliyorum.Geçecek bu günler. Devran dönecek. Ama sonraki pişmanlığa da çok anlam yüklememenizi tavsiye ederim. Neden pişman olacağını biliyorsunuz.
Evet buna katılıyorum. Ben anne o ergen çocuktu sanki. Aile geçmişi, çocukluğu çok kötüydü. Travmalar var... Bundan dolayı da üzülürdüm. Ama güçlü bir adam olmasını çok isterdim o da her seferinde daha çok naz niyaz ağlamalar vs vs...Bu arada sizde anne gibi davranmışsınız eşinize.Her ağlamasında avutup,her yanlış davranışında teselli eder tarzda.O da yeni yetmeler gibi her bunalımda bir size koşmuş, bir sizden kaçmış.
Benimde en çok üzüldüğüm yer orası oldu. Hamile halimle o kadr çok ağladım ki... Onu haketmiyorm neler yapmısm ben ona diye sürekli kendimi sucladım.Evlilik fobim olusuyor böyle görünce, tek üzüldügüm nokta sizi 7 ay bir de vicdan azabıyla bas basa bırakmıs olması...
Dizileri hiç bilmiyorumSen calisiyo misun? Nasil geciniceksin? 2 tane cocuga 500 lirayla nasi bakacaksin? Neden anlasmali bosaniyosun, ben olsam kanitlarim aldattigini, alirim tazminat, bi sure maddiuat dusunmem en azindan, paralari olmayinca gorururm heyecani, kalp atisini, bilmemkimin sucu ne die bi dizi vardi, abisi hafiften gerizekaliydi, esini onun aldatan versitonuna benzettim, azicik zeka ozurlu olabilir mi? Neydi dizinin adi gari?
Bebegi baktirabilecegin biri var mi calisirken? En azindan isten attirmissin ikisini de, oh canima degdiResmen sinir oldum kocanaDizileri hiç bilmiyorum
Ben öğretmenim...
Çekişmeliye dönsün hiç istemiyorum.
Aldattığı kanıtlı şahitler var.
Nafaka anlamında istediklerimi verse yeter.
Sonra Allahından bulsun.
Pişman olacaksa da ben boşanınca olsun.
Sinir olmayan kalmadı ki bir de benim ailem buna seferber olmustu. Psikolojisi bozuldu diye kendisini sevmiyor diye ne çok yanında olmaya çalıştılar.Bebegi baktirabilecegin biri var mi calisirken? En azindan isten attirmissin ikisini de, oh canima degdiResmen sinir oldum kocana
Neyse cehenneme direk olmasini umuyorum kendilerinin, umarim da sen de cocuklarinla cok cok mutlu yasarsin bundan sonraSinir olmayan kalmadı ki bir de benim ailem buna seferber olmustu. Psikolojisi bozuldu diye kendisini sevmiyor diye ne çok yanında olmaya çalıştılar.
Bebeğime annem bakacak zaten eskiden de annem bakıyordu...
Benim kocamın böyle psikolojisi bozulsa ailemin umru olmaz, biz demiştik derler, boşa bunu gel uğraşma derler. Belki de sorun buradadır, siz neyse de aileniz ne oluyor? Her umduğu ayağına gelmiş bu adamın, burda sizi suçlu buldum. O yaptıklarınız nasıl da yapmasaydın oldu değil mi? Bir dahaki sefere lütfen kendinize eş seçin, büyütmeye çocuğunuz var zaten.Sinir olmayan kalmadı ki bir de benim ailem buna seferber olmustu. Psikolojisi bozuldu diye kendisini sevmiyor diye ne çok yanında olmaya çalıştılar.
Bebeğime annem bakacak zaten eskiden de annem bakıyordu...
Hayır maasın düşük olmasını ve diğer mevzuları vurgulama sebebim halihazırdaki kadının neye geldiğini anlamamıs olmamdı.Ben yazdıklarınızdan işlerin tek taraflı olmadığını anlıyorum. İlk cümlenizde bile eşinizin maaşının düşük olmasını buna rağmen evlendiğinizi vurgulamışsınız keza son cümlelerinizde öyle tipi yok işsiz parasız vs. aslında adamı ezik görmüşsünüz kendinizce. Şimdi asıl hayret ettiğiniz vazgeçilmez olduğunuzu görmek üzgünüm
Doğru söze ne denir ki.... Psikolojisi bozuk sandığımız adam içten içe aldatma mevzusunda dolayı vicdan yapıyormus. Biz depresyonda sanıyoruz.Benim kocamın böyle psikolojisi bozulsa ailemin umru olmaz, biz demiştik derler, boşa bunu gel uğraşma derler. Belki de sorun buradadır, siz neyse de aileniz ne oluyor? Her umduğu ayağına gelmiş bu adamın, burda sizi suçlu buldum. O yaptıklarınız nasıl da yapmasaydın oldu değil mi? Bir dahaki sefere lütfen kendinize eş seçin, büyütmeye çocuğunuz var zaten.
Eski konularınızı bilmiyorum okuduğumda bana geçen his buydu. Sizi yorumumla üzmek istemem yanlış anlaşılmakta istememHayır maasın düşük olmasını ve diğer mevzuları vurgulama sebebim halihazırdaki kadının neye geldiğini anlamamıs olmamdı.
Malum günümüzde para iş statüye geliyor 2.kadın gül yüze değil.
Ayrıca ben evlendiğimde eşimden hiç bir sey istemedim.
Sadece mutlu olmaktı hayalim. Ne takı seti ne esya anlamında bir sey. Sadece merhamet vicdan ve kalbini sevmiştim.
Elbette her evlilikte sıkıntılar karsılıklı dır. Ben buna katılıyorum ama burada farklı bir olay var. Bir kez daha okumanızı istiyorum. Ya da diğer yazılarıma bakın...
Hiçbir zaman vazgeçilmez olarak görmedim kendimi... Emin olabilirsiniz. Ben kendimle olan kısımla sadece psikolojik baskı kısmına üzüldüğümü dile getirdim. Aldatma kısmı sizin için vazgeçilme anlamı tasıyor olabilr benim için ADİ bir karakter örneği.
Fatmagül'ün suçu neSen calisiyo misun? Nasil geciniceksin? 2 tane cocuga 500 lirayla nasi bakacaksin? Neden anlasmali bosaniyosun, ben olsam kanitlarim aldattigini, alirim tazminat, bi sure maddiuat dusunmem en azindan, paralari olmayinca gorururm heyecani, kalp atisini, bilmemkimin sucu ne die bi dizi vardi, abisi hafiften gerizekaliydi, esini onun aldatan versitonuna benzettim, azicik zeka ozurlu olabilir mi? Neydi dizinin adi gari?