- 30 Kasım 2019
- 11.829
- 37.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yazarım...bekliyor olacağım:) Gelişme oldukça yaz olur mu
Sürekli böyle ağlak mıydı ? Öyleydi galiba değil mi ? Birde siz bunu iş güç sahibi yapmıştınız galiba...Tamam yazarım...
Mahkemeden sonra eve gelince hemen aradı beni, kızımı soruyor ii dedm bende onunla görüşebilir miyim gelsem dedi... Ağlamaya başladı... Kızımda istemedi yarın gel dedi.. Bende tel i verdim kızıma telde ağlaya ağlaya konsutu çocukla...
Evet hep ağlaktı...Sürekli böyle ağlak mıydı ? Öyleydi galiba değil mi ? Birde siz bunu iş güç sahibi yapmıştınız galiba...
Hatırladım doğru. Böyle sünepe heriften boşanmaya çalışan bir kadın daha vardı onunla karıştırdım. Dediğim gibi boşverrr. Zaman geçince bak o sana nasıl dönmeye çalışacak. Bekle gör.Evet hep ağlaktı...
Hayır ben iş güç sahibi yapmadım. İşten attırdım bunu da kızı da...
Özelde çalışıyordu.
Kurtuldunuz geçti gitti. Çevreye aldattı imajı vermemek için belki biraz süre geçince evlenir, belki hemen evlenir bilemem ama ben mutlu olacaklarını hissedemedim. Umarım ağlayıp zırlayıp barışmak isterse birgün, affetmezsiniz.Kızlar merhaba boşandık... İnanılmaz soğuk kanlıydı... Hareketleri filan sanki ben sucluyum o değildi... Sanki ben aldattım onu... Kuyruğu indirmedi. Görmeniz lazımdı.
Benimle konusmadı. Ne baslangıcta beklerken ne bittikten sonra..
Arkadası aradı onunla konustuk ona da demis ki ben taş mıyım öyle hemen evleneyim 1 sene 2 sene kendime gelemem demis.
Arkadası da sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer ne hemen evleniyorsun demis.
Bu da işte yok öyle bir sey filan demis.
Herkese ayrı konusuyor.
Ama bitti gitti benim mevzu işte.....sizlere yazmak istedm. burası iyi ki var
Nereye evleniyor zaten, evi bile yok daha. İşini de kaybetti.Kurtuldunuz geçti gitti. Çevreye aldattı imajı vermemek için belki biraz süre geçince evlenir, belki hemen evlenir bilemem ama ben mutlu olacaklarını hissedemedim. Umarım ağlayıp zırlayıp barışmak isterse birgün, affetmezsiniz.
Bekleyelim görelim..Hatırladım doğru. Böyle sünepe heriften boşanmaya çalışan bir kadın daha vardı onunla karıştırdım. Dediğim gibi boşverrr. Zaman geçince bak o sana nasıl dönmeye çalışacak. Bekle gör.
İşte evlenmiyormuş taş mıymış...Nereye evleniyor zaten, evi bile yok daha. İşini de kaybetti.
Ağlayıp zırlayıp gelince ben affetmem inşaallah Öyle bir düşüncem yok. Büyük konusmak istemediğim için beylik laflar etmek istemiyorum.Kurtuldunuz geçti gitti. Çevreye aldattı imajı vermemek için belki biraz süre geçince evlenir, belki hemen evlenir bilemem ama ben mutlu olacaklarını hissedemedim. Umarım ağlayıp zırlayıp barışmak isterse birgün, affetmezsiniz.
Ev kurmaya totom yok demiyo da.İşte evlenmiyormuş taş mıymış...
Onun duyguları yok muymus...
Başka arkadaslarına da hemen evlenecem diyor...
Ne dediği belli değil...
Değil mi?Ev kurmaya totom yok demiyo da.
Kimi kandırıyor? İnsanlar neden işten atıldığını bilmiyor sanki. Bilmeseler de öğrenirler. Nedir ki.Değil mi?
Bir de millete ben taş mıyım diyor... Duygusalım diyor yani safım.
Daha çok herif görecek. :)) Adamlık ç.kle olmuyor onu çok acı öğrenecek.keşke evlenseler de o kadın dunya kac bucakmis gorse:)evlilikle sevgililik ayni degil
Bunun aynı olmadığını gördü zaten bizim evliliğimiz de...keşke evlenseler de o kadın dunya kac bucakmis gorse:)evlilikle sevgililik ayni degil
Bende pandemi de herkes boşanıyor derdim buna bu da gülerdi. Kendi basımıza geldi...Allah'ım bu pandemi hiç bir ogretmene yaramadı bence .Ben de bu pandemide boşandım .Bende aynı şeyler birebir aynı şeyleri yaşadık .Ben şimdi düşünüyorum da pandemide dışarı çıkamayınca pislikleri içinde kaldı .Hayırlısı yüzünü görmüşsünuz artık o iki çocuğa yazık
aynen adam zaten gorecek pişman olacak da. kiz da gorsun dünya kac bucak:)Daha çok herif görecek. :)) Adamlık ç.kle olmuyor onu çok acı öğrenecek.
Üzülmeyin tamam mıBende pandemi de herkes boşanıyor derdim buna bu da gülerdi. Kendi basımıza geldi...
Evet içlerinde varmış bence de...
Karakter mevzusu bu başka bir sey değil...
Çocuklara üzülüyor insan zaten. Muradına erdi 7aydır boşanacağım diye gidip gidip geliyordu. Simdi rahatlamıstır.