Hosgeldiniz :)Merhabalar herkese herkes hayatının herhangi bir noktasında psikolojik olarak ve ya düşünsel olarak bir çok rahatsızlık çekmiştir benim amacım ise insanları bu konularda biraz daha farkındalığını arttırmak ve insanın kendindeki mücadele gücü ile nasıl problemleri aslında ufak parçalar haline getirip çözebiliceği yazdığım bir çok blog ve forum bulunmakta ve buradada bir kaç şey paylaşmak istedim eğer konuşmak isteyen olursa ve ya bilgi almak isteyen bekliyorum. :)
merhabalar daha önce terapi aldınız mı ve anksiyeteniz tam olarak nasıl işliyor ?Anksiyete ile mücadele
teşekkür ederim merhabalar hoşbulduk :)Hosgeldiniz :)
Merhabalar tabiki yardımcı olurum gizliliğiniz için özelden gönderdim.İyi geceler bir kaç gün önce konu açmıştım zamanınız varsa okuyup neler yapabileceğim üzüntü ve şok etkisini nasıl azaltabileceğim konularında görüş belirtirseniz gerçekten çok sevinirim Şaka gibi
kesinlikle benim de... risk almayı sevmiyorum. ama yeni adımlar da atmam lazım.. iş, ilişki, aile konusunda.. ama rahatımı bozmak istemiyorum bi türlü... devamlı erteliyorum ya da bi bahane buluyorumKonfor alanından çıkmak için neler tavsiye edersiniz? Tam olarak sorunum bu aralar böyle.
Uzman Klinik PsikologBranşiniz nedir?
Daha önce hiç terapi almadım, sürekli bir şeylerden endisenelenip kendimi üzüp hayatımı kendime zehir ederken buluyorum.atak gibi değil ama sık sık ben burdayım diyor.merhabalar daha önce terapi aldınız mı ve anksiyeteniz tam olarak nasıl işliyor ?
Aynı beni anlattın. Ben de bahane bulmaktan kendime yalan söylemekten çarpılcam kdksskkesinlikle benim de... risk almayı sevmiyorum. ama yeni adımlar da atmam lazım.. iş, ilişki, aile konusunda.. ama rahatımı bozmak istemiyorum bi türlü... devamlı erteliyorum ya da bi bahane buluyorum
Bahsettiğinden ilişki olarak baz alıyorum ve kısıtlı açıklamandan dolayı fazla yorum yapamıcağım ama şunu öneririm ilişkilerde her zaman birbirine karşı dürüst olunmalı kusurları değil iyi yönleri söylenmelidir.Benim sorunum çok farklı ya. Ben mi sorunluyum o mu kestiremiyorum. Akıl sağlığımı koruyamiyorum
Kaygı baş edilmesi zor bir şeydir eğer kaygıyı kontrol edemiyorsanız ağır basıyorsa bu durum iyi bir danışmandan yardım almanızı öneririm ama bir kaç fikir vermek istiyorum.Daha önce hiç terapi almadım, sürekli bir şeylerden endisenelenip kendimi üzüp hayatımı kendime zehir ederken buluyorum.atak gibi değil ama sık sık ben burdayım diyor.
Konfor alanından çıkmak için neler tavsiye edersiniz? Tam olarak sorunum bu aralar böyle.
Benim sorunum şu, evlenmeden önce çalışıyordum çok rahattım, gönlümce harciyordum. Evlendim çalışmıyorum eşim çalışıyor gayette yüksek maaş alıyor. Ama sürekli masrafları dile getiriyor. 6 aydir harcadığım para 1000tlyi geçmemistir. Bisey almak istediğim zaman durumumuz iyi değil yanıtıyla karşılaşıyorum. Asgari ücretin 3 katı para alırken nasıl durumumuz iyi olmaz diyorum. Bütün para idaresi onda. Çalışmayı kafaya koydum bu sefer de saçma sapan konuşuyor. Şu kadar maaş alsan beni bırakır mısın diyo . Sinirden ölmek üzereyimBahsettiğinden ilişki olarak baz alıyorum ve kısıtlı açıklamandan dolayı fazla yorum yapamıcağım ama şunu öneririm ilişkilerde her zaman birbirine karşı dürüst olunmalı kusurları değil iyi yönleri söylenmelidir.