13 aylık bir kızım var çok aşırı derecede eziyet ediyor sürekli herşeye ağlıyor tuvalete gittiğimde bile.. Hele altını değiştirirken çığlık çığlığa ağlaması işkence yapıyormuşum gibi
1gün bile mutlu uyanmıyor hep ağlamaklı hep mızmız. Canımdan çok seviyorum ama artık gereksiz yere ağlamalarına tahammül edemiyorum.32yaşındayım belkide bununda etkisi var 20li yaşlardaki kadar sabırlı sakin olamıyor insan.sakinlikle bişey elde edemediğim için Çok bağırmaya başladım küfür ediyorum sonra pişmanlıktan ölüyorum.. Çok zaman ağlıyorum niye böyle yapıyor neden bukadar eziyet ediyor neden benim hiç sabrım yok diye. Psikoloğa gittim ilaçverdi sadece çok uyumama sebep oldu hiçbir işeyaramadı ne olur laf saymak için değil yardımcı olmak için önerilerinizi yazın çok zor durumdayım yardımcı olacak kimsem yok yalnız başımayım annem veya kayıvaldem olsaydı ona verir sakinler öyle gelirim yanına ama malesef ikiside yok. Yalnız vyüten çok insan var evet ama çocuğum gerçekten çok huysuz uyumsuz inanın misafirliğe filan gittiğimizde herkesyaka silkip allah yardımcın olsun bu ne böyle yaa allah sana sabır versin diyorlar yani herkes farkında çocuğumun bir sağlık problemi yok ama ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim
başkalarını kınardım bu şekilde davrandıkları için ben aynısı oldum bu şekilde sorun yaşayan varmı nasıl üstesinden geldiniz ne olur yardım edin yol gösterin ben sevgimle büyütmek istiyorum bebeğimi bağırışımla küfürle değil kendimden utanıyorum
ne olur dua edin. bebeğim biraz uysallaşsın azda olsa, allah bana daha fazla sabır versin.