Psikoloğumun söyledikleri

Valla konu sahibesi eşiniz sesi çıkan, lafı geçen kadın görünce kaçar bence. Adam sizin sesinizi bastırıyor, sizin sesiniz artık çıkmıyor siz de bu saçma duruma alışmışsınız burası çok çok kötü.

Yani eşinizin aldatıp aldatmamasından bağımsız olarak sesinizin sosyal hayatta çıkmaması sizi rahatsız etmiyor mu? Evde 2 kişisiniz ama sizin hiçbir söz hakkınız yok, bence bu kabul edilemez , burası zaten çok yanlış. Siz de sözü geçen bir insan olmak istemez misiniz?

Adam giderse de gider bundan bu kadar çok korkmayın hayat bu adamdan ibaret değil. Hayatınızı, içdünyanızı bu adama endekslemeyin bu kadar kendiniz olun yahu o kadar zor değil. Ben böyle yapıcam, ben böyle istiyorum demek o kadar zor değil. Sizin isteklerinizi karşı tarafın kabul etmemesi/beğenmemesi de dünyanın sonu değil sevmezse de sevmesin. Sizin her şeye evet dediğiniz , eşten çok köle olduğunuz düzen kadar kötü olamaz.

Bu adam sizi seviyor muya aldatır mıya ne evet ne hayır diyemem. Ortada "siz" diye bir şey yok ki. Siz adına hiçbir şey yok. Pilatese gidin yazılın başlangıç olarak. İstemiyorsa da istemesin, spordan geldikten sonra eve almayacak hali yok ya. Surat 1 asar, 2 asar, 3.de alışır.

Son düzenleme:
Aranizda baba kiz iliskisi var bu kesin
Ve cocuk en son ihtiyacin olan sey su an

ooooo.
adam seni kölesi yapmış resmen.
eğitimcisin, reşitsin ama afedersin eşin sana aptal muamelesi yapıyor.
sevgiden diyerek de seni susturuyor.
eşin sandığın kadar masum değil maalesef, bildiğin çakal.

ay yok artık asla çakal değil ya da art niyetli değil. bi önceki gebeliğimde hayati tehlikem vardı ve 3 hafta yoğun bakımda kaldım. bir dakika başımdan ayrılmadı. geceleri bile uyumadı başımda bekledi. asla hakkını yiyemem de ödeyemem de. 10 yıldır hayatımda ve hala komşumla bile sorun yaşasam işinden izin alıp beni teselli etmeye gelir yanıma ve dinler beni. eşim bencil biri değildir. önceliği çoğu zaman ben olmuşumdur. eşimi yanlış anlatmak istemem.

kendi ailene göndermeyecek kadar, seni üzüntüden pes ettirecek kadar seviyor öyle mi?
eşin seni sevmiyor canım, senin kuklalığını, ona mecbur hissetmeni seviyor.

ne demek ailene gitme? onun ne haddine? seni doğurup büyüten anne babana yaptığı terbiyesizliğe bak.

Lise öğretmeni olmak hiç kolay bişey değil bunu başarabiliyorsan çok güçlüsün demektir bence kendine haksızlık etme o adama da öğrenmesi gereken şeyleri öğretebilirsin gerisi çorap söküğü

Bana kızmayın nolur ama sizin gibi ögretmenlerin olmasina ben cok uzuluyorum.

Sonra neden kizlarimiz mimar doktor hemsire ogretmen en azindan bir terzi asci olmaya degil de seyma subasina ozeniyor diyoruz.
Bu kizlar meslek edinse para kazansa ne olacak? Ogretmenlerini ornek alip maasini bile bilmeyecek. E niye ugrassinlar? Iki turlu de sonuc kocalarinin kredi karti...

elbette hastanede başında bekleyecek, bu bir lütuf değil, olması gereken bu.

ancak senin şahsi ilişkilerine karışması hiç sağlıklı değil. benim 4 yaşındaki kızım arkadaşıyla sorun yaşasa dinler çözüm üretirim ancak eşin seni kısıtlıyor, görüştürmüyor. sürekli seni bir şeylere mecbur ediyor.
sana bir kaşık sevgi ilgi verirken, kepçeyle hayatından çalıyor.

truman show filmini çağrıştırdı bana yaşadıkların.

Ne yazık ki ben de katılıyorum buna.

"Ben bilmem beyim bilir" kafasından kadın-erkek eşit toplum çıkmaz.

evet aslında tek büyüdüğü için çok yalnız kalmış. ona göre dünya güvenilmez bir yer. ben de kurda kuşa yem olabilecek sanki kötü yola düşebilecek nesli tükenmekte olan bir türüm ona göre. o yüzden bu kadar korumacı yaklaşıp beni kısıtlaması.

Yok hayır ben mesleki anlamdaki performansınla ilgili demedim.
Mesela ev hanımları bile, harçlıklarını biriktiriyor, alışverişini yaparken en uygununu yapıyor, evin idaresini eline alıyor. Hatta kocasının maaşının idaresini kendi yapanlar bile var. Yani bu doğrudur demiyorum amaiçten gelen bir şey.

Sen onsuz otobüse bile binemediğini, ailene gitme onlar gelsin deyince aileni çağırdığını üstelemediğini yazmışsın.

Oysa ki her gün onlarca insanın içine girip, sosyal ortam yapabilecek bir durumdasın. Onun için bu garip geldi.

Ve üzülerek söyleyeceğim. Lütfen kızma. Ben hep çalışan kadın dik durur güçlü durur diye düşündüğüm için küçüklüğümden hep çalışmaya yöneldim. Sen öğretmensin ama, insanlara öğretici olman gerekiyordu oysa. Sende tam tersi olmuş.

cesur olmam lazım yani. bu arada kimseye söylemeden uçağa binip gitmek gelmek kimseye söylememek çok harika bi duygu olmalı :) korkmuyor musunuz? ya da suç işlemiş gibi hissederim kendimi ben. yaa çok özendim şimdi size

Kaybiniz icin cok uzuldum Allah sabirlar versin.
Esiniz sanki babaniz gibi davraniyor ayrica sevhili bu kadar yapmaz yani.

Ayrica otobus olayinda da adam yerden goge hakli yani. Bu kadar saf olmak icin cok mu ugrasiyorsunuz?

Birde kac yasinda evlendiniz. Esiniz hayatiniza girmeden once ne yer ne icerdiniz. Nasil nefes alirdiniz nasil yururdunuz onalri bi hatirlayin bence.

ben de üniversiteyi çalışıp kendi paramı kazanarak okudum. ama bu bana sosyallik katmadı maalesef. sayısal zekam çok yüksek. ama duygusal zeka diye de bi kavram var ve maalesef ben bu konuda çok geriyim. şu çok çalışkan ve saf kızlar olur ya. ben oyum.

Artık olayın farkındasin psikoloğa 8 aydır gidiyorsun sonuçta sıra harekete geçmekte... öncelikle yeni bir psikolog sonra kararları olan ve güven problemini aşmış bir kadın olmak ...Eşin zor kabullenir kesinlikle ama sen artık kendin olmalısın ...güven problemini ÇÖZ sonra bebek düşün lütfen .

sende sorun yok. eşinin baban gibi davranmayı bırakması lazım..
gerçi şimdiye kadar nasıl tahammül ettiğin sorun..
eşim benim işyerimdeki problemim için müdürle görüşmeye gelecek velim gibi kıyameti koparırdım .. bir dahada o işyerine utancımdan adım atmazdım..

sürekli eşini aklıyorsun ama gerçek bu değil. sen onun yalnızlığını gidereceği oyuncağı olmuşsun.
seni seviyor. çünkü onun karşısında oyun hamuru gibisin, istediği gibi şekillendiriyor seni.
aslında seni yokediyor.

mutsuzluğunun kaynağı bu. hiç olman. lütfen kendin ol. gerçekten seviyorsa seni her halinle kabul eder. ancak sevdiği konusunda şüphelerim var artık ve psikoloğuna hak verdim.

sen pilli bebek gibi düşünmeden, onun kurmasıyla bir hayat yaşarken o gününü gün ediyorsa aldatılman çok yüksek ihtimal.

kesinlikle evlenmeden önce daha özgüvenliydim. daha önce eşim hayatımın merkezine girmeden önce. o zamanlarda daha sosyaldim. daha çok kendimi savunurdum. sosyal olarak asosyaldim ama bağımlı değildim.

valla kendime çok sinirleniyorum bildiğiniz gibi değil. şuan bana hakaret etseniz size hak veririm bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…