- 4 Mart 2021
- 692
- 1.341
Evet o kadın öyle kültür anlamında ve hayata bakıs acısı anlamında çok kendisini geliştirmiş birisi değil. Hatta üniv. Kafasından çıkamamış 31yasında bi kadın. Biraz arabesk, kıromsu. (Onu rencide etmek için demiyorum cidden böyle olduğu için bu sekilde tanımlıyorum) Bende sizin gibi düşündüm. Hakimiyet kuracağını sanıyor ona ama o kadın çok daha açık göz.O zinciri kırmak için biraz cesaretli olmak gerek. Ben nerden geldim , şuan nerdeyim , nereye gideceğim. Senin eskisi ilkini görmüş , ikincisinde efelenmiş , üçüncüye gececekken cozutmuş ne olduma dönmüş. Hiçbir şeyden korkmam demesi de korkak olmasından :) Delikanlı gibi gitmeye cesaret edemedin işte. Aldattın , eziyet ettin. Çıkıp istemiyorum diyemedin neyin cesareti. Muhtemelen gittiği kadın da kendisi gibidir ya da bir tık altıdır. Yani onun gibi kişiliğini oturtamamıştır. Senin üzerinde istediği gibi hakimiyet kuramayinca , kurabileceği birine gitti ... Dengine gitti fazla geldin kısaca.
Hiım bir de hakarete kafayı takmıs lar ikiside asla hakaret etmeyen insanlarmıs.
Hakaret etmeyen insanı iyi bir insan olarak nitelendiriyorlar.