- 23 Ağustos 2012
- 50.012
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.302
- 898
psikolog bana bunu söyleyince, yani güçlü ol eşin sana saygı duysun deyince ben de aynısını söyledim. eşim asla güçlü kadından hoşlanmaz itici gelir, o sözünü geçirmekten hoşlanır dedim. o da "evde çift başlılıktan bahsetmiyorum, karısına değer veren ve ona sözünü geçirebilen bi kadın olmalısın" dedi
Valla konu sahibesi eşiniz sesi çıkan, lafı geçen kadın görünce kaçar bence. Adam sizin sesinizi bastırıyor, sizin sesiniz artık çıkmıyor siz de bu saçma duruma alışmışsınız burası çok çok kötü.
Yani eşinizin aldatıp aldatmamasından bağımsız olarak sesinizin sosyal hayatta çıkmaması sizi rahatsız etmiyor mu? Evde 2 kişisiniz ama sizin hiçbir söz hakkınız yok, bence bu kabul edilemez , burası zaten çok yanlış. Siz de sözü geçen bir insan olmak istemez misiniz?
Adam giderse de gider bundan bu kadar çok korkmayın hayat bu adamdan ibaret değil. Hayatınızı, içdünyanızı bu adama endekslemeyin bu kadar kendiniz olun yahu o kadar zor değil. Ben böyle yapıcam, ben böyle istiyorum demek o kadar zor değil. Sizin isteklerinizi karşı tarafın kabul etmemesi/beğenmemesi de dünyanın sonu değil sevmezse de sevmesin. Sizin her şeye evet dediğiniz , eşten çok köle olduğunuz düzen kadar kötü olamaz.
Bu adam sizi seviyor muya aldatır mıya ne evet ne hayır diyemem. Ortada "siz" diye bir şey yok ki. Siz adına hiçbir şey yok. Pilatese gidin yazılın başlangıç olarak. İstemiyorsa da istemesin, spordan geldikten sonra eve almayacak hali yok ya. Surat 1 asar, 2 asar, 3.de alışır.
Son düzenleme: