Psikologlar

Gerçekten bu kulübü takip eden pek psikolog yok galiba.. ben de yeni mezun bir psikoloğum meslektaşlar görmek güzel olurdu.. alkisalkisalkis

yüksek lisansını yapıyor musun yoksa bitirdin mi ? ( y.lisans yaparsan iş bulman kolaylaşır gerçi bizim ülkemizde bu mesleğe verilen değer çok az ve buna bağlı olarak da iş imkanları kısıtlı ama yinede kariyer şart :) ) maalesef hayatım sana önerebileceğim bir iş yok

Merhabalar Meslekler bölümünde Psikologları görünce cok sevindim.

Aranıza bir tane psikolog daha eklendi diyebilirim.
ara ara bu siteye giriyordum. Baktım olmadı uye olayım dedim.

Arkadaşlarda bilir bu bölüm çoookk guzel İnsanları seven herkese bu bölümü tavsiye ediyorum.

ilerleyen zamanlarda görusmek üzere.... :)

merhaba...
ben psikoloji bölümü okumak istiyorum tavsiye edermisiniz bu bölümü avantajları zorlukları nelerdir? bilgilendirirseniz sevinirim a.s.

Yüksek Lisansta psikoloji okumayı düşünüyorum. Gerçi daha çoook var ama... Nedense birkaç aydır çekici gelmeye başladı bu bölüm bana. :86:

Son düzenleme:
Bakıyorum psikologlar gitmiş halbuki ben de vardım. Daha doğrusu haziranda inş

Forumdaki bütün psikologlar meslek yasasıyla meşgul sanıyorum kimse burayla ilgilenmiyor:)

daha lisedeyim ben radyo tv okumak istiorum ama psikolojide aklımı çelmio değil sizden ricam bu mesleğin artıları eksilerii yardımm lütfenn:26:

karşılaştık gülin :) bnde psikoloji istiyorum ama hangi üni olmalı neden pssikoloji pdryle aralarındaki fark birde hangi dal seçilmeli klinikmi çocukmu eğitim psikolojisimi

bugüne kadar üç dört iş değiştirdim.iş bulmak kolay değil.şu anda işsizim. bir işe alındığım zaman mutlu olmak yerine çok kötü panikliyorum.diyelimki görüşmeye gittim ve yarın gel çalış dediler; o gecem kesin acil serviste sakinleştirici iğne ile geçiyor.normal insanlarda zaten bir stres ve heyecan olur ama benimki bambaşka bir durum.her yerim titriyor, sürekli midem bulanıyor, ertesi gün bilmediğim bir ortama gitmek korkutuyor beni. bir de işi kaybetme korkusu sarıyor beni. işi kaybetme korkusu sarınca daha kötü panikliyorum.bir önceki işe alınmamda stresten yüzümde lekeler çıktı.şimdi yine işsizim.çalışmak istiyorum ama bunları yaşamak istemiyorum.düşünün sıfır uykulu, bütün gece kusmuş ve sakinleştirici iğneli bir ben ve bu şekilde gittiğim ilk iş günü.bunları yaşamak istemiyorum artık.bana yardım eder misiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…